0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim pc'den girince indireyim ve bakayım neler yapabileceğiz, ellerine sağlık Kadir.
Kozyatagi pendik tarafina e5 yanyoldaki shell opet vs hep gazi 2.04 ten veriyor depoyu fulledim ben
sırf gaz dan bahsediyorsun,bret pitin varili 68,12 de, buralardan dönüş yapar mı?fakir benzinine indirim ne olacak?bırak doları varile yatırım yap
BENZIN FIYATLARINA BU GECE YARISINDAN ITIBAREN GECERLI OLMAK UZERE 7 KURUS INDIRIM YAPILDI. BU INDIRIM SONRASINDA ISTANBUL VE ANKARA`DA 4.46 TL SEVIYELERINDE OLAN 95 OKTAN KURSUNSUZ BENZININ LITRESI 4.39 TL SEVIYELERINE GERILEDI. INDIRIMLI FIYATLAR BU GECE YARISINDAN ITIBAREN GECERLI OLACAK. DÜNYA.COM
Muhammet, lütfen küçük harf.İlke depodaki benzini mi piyasaya sürüyor acaba?
4 lira olsun bizim olsun yarim depo benzin var keske almasaymisiz 2 gun sonra yine alicam indirim iyi oldu
Okan sakin ol daha düşecek ben sana diyim. Ama nisan 2015 den önce bi tanker falan almak lazım
Nissanda yukselir mi diyosun
Evinde uygun depolama alanı olan varsa toplu alım mı yapsak
Seçim yaklışıyor konuşulacak malzeme lazım. Gerçi şu da var petrol varil fiyatları düşüyor ondan geliyo indirimler ama bana daha çok siyasi gibi geliyorMesaj Birleştirildi: Aralık 08, 2014, 17:29:33Bizim lojmanın kaloriferleri eskiden fuel oille yanıyomuş. Şimdi depo kullanılmıyo 10 tonluk depo plan varsa bi ayar çekebilirim Hem ara ara satış yapar nakit sıkışıklığımız olursa onu gideririz
Petrolü satıp dolara yatırıyor sanırım İlke. Biz yine de standartlara uyalım Muhammet, ama benzin 2Tl'lere gelir, gelir seviyesi artar vs. vs. olursa tabi kutlamak için bağırırız hep beraber.