0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Egzostan kaldım Bakıma sokacağım arabayı birkaç gün içinde, tekrar gittiğimde geçer inşallah. Egzos emisyondan geçebilmek için hangi parçalar üzerinde bakım gerekir?
Çok şükür istikrar artacak deniyordu. Biz istikrarı çok yanlış anlamışız! Mesaj Birleştirildi: Ocak 13, 2016, 08:15:42+1453DÜZENLEME:bimere şikayet maili attım. burada vakit geçirmek yerine herkes bir mail atsa bence iş buralara varmadan geri adım atılabilir
Şu an tuv turkteyim. Muayene fiyatından da korkuyordum, korktuğum gibi olmadı neyse ki. Egzos emisyon ile beraber 235 lira ödedim.
Dusuk mu bu? Orada bir degisim ya da mudahale yapilmiyor ki, sadece kontrol yapiliyor. Bunu yetkili ya da samimi ozel servisler, bakimin yaninda ucretsiz yapiyor buyuk oranda.Isin mantigi sigorta olmaktan cikti. Sigorta'nin en temel mantigi, risklere karsi makul bir ucret karsiligi guvencedir. Bu isin sonunda daha fazla sigortasiz arac ve yine durudan cikar saglamaya calisan daha fazla uyanik! cikacaktir. Bu durumda yine durust insanlar zarar gorecek gibi sanki.
Kurbağayı sıcaklığı yavaş yavaş artan bir suyun içine bıraktığınızda su kaynayıp ölene kadar hiçbirşey hissetmeden duruyor. Bizim durum bu. Fakat kaynar suya direk atarsanız direk sıcaklığı hissedip kaçıyor
Yakın zamanda trafik sigortası için en uygun fiyatı hangi firmalar veriyor acaba? Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.iyi günler.
esat bey size bir lütuf yapmışlar.2006 model aracin 400 lira cikiyor.Hic hasarimda kazamda yok 15 senedir arac kullaniyorum yasim 35 .fiyat cok iyi
esat bey antep plaka dediğim gibi hasarsizlik seviyesi 7 basamakta zaten gecen sene 190 tl idi bu sene 380 .Ama önceki mesajlarimda da söyledim hakediyoruz.Maalesef onursuz gurursuz vicdansiz bireylerin çokluğu dürüst insanlari zarara sokuyor.Önceki hasari yada fazladan hasar gösteren experler mi servisler mi neler yapiyorlar neler.Milletin hakkini yiyen bu mahluklara zehir zikkim olsun.Sigorta şirketleri experlerini denetleseler azcik cok büyük kar elde ederler.
Onlar arabayı satın almak istemişler galiba.
...Sigorta şirketleri experlerini denetleseler azcik cok büyük kar elde ederler.