0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla yaziklar olsun eksperler in cogu ozel yetkili servislerle birlikte çalışıp faturayı kabartiyorlar.Şimdi onlara haram tatli geliyor ama elbette bu gasp ettikleri hakkin karşılığını bir gün ödeyecekler.Bende 7 derecede hiç kazam yok gecen sene 190 ödediğim sigortaya bu sene 350 ödedim.Öyle bir millet olduk ki ölümlere sehit cenazelerine etrafimzda olan pisliklere herseye alistirildik normal gelmeye başladı.Ama bu sekilde olan nilletlerinde eninde sonunda başına büyük bir bela geliyor.Deveyi diken .......... biz böyle oldukca az bile.
Ben de böyle bir başvuru yaptım. Hadi bakalim hayırlısı..
Elektrik %7 Sgk ve Bağkur primi %36 zamlandı. Ve daha niceleri.Geçen haziran 235'e yaptırdım bu sene 500/600 çıkar fazlası yoksa. Resmi evrakla soyuluyoruz!!!!
Resmi %7 elektrik zamı güya taşeronun soygunuyla yüzde30 zamlandı.
Bugun babamin Skoda fabia 2004 model arabasina 1019 tl fiyat cikardilar. O da en ucuzu idi. 1900 cikan tekliflerde vardi. 2 senedir kazada yokResmen soygun...
Yok artık İl farkediyor mu, bu kadar yüksek nasıl olabilir ki
Şu an tuv turkteyim. Muayene fiyatından da korkuyordum, korktuğum gibi olmadı neyse ki. Egzos emisyon ile beraber 235 lira ödedim.
...06 plaka araç. 8300 lira teklif verdi yabancı bir marka...
@Süleyman Karaboğa (34915) Muayeneden geçtiniz mi? benim de Şubat'ta muayene. MTV ve muayene arka arkaya geldi.