Gönderen Konu: 2012 Vvolkswagen jetta Hakkında ki görüşlerim  (Okunma sayısı 4583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: 2012 Vvolkswagen jetta Hakkında ki görüşlerim
« Yanıtla #20 : Aralık 14, 2012, 14:31:55 »
O zaman jetta alsaydınız kimse size zorla aldırmadı.Sonuçta 1.33 comfort donanımı var aracınızda.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 14, 2012, 14:31:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Aralık 14, 2012, 15:38:58 »
O zaman jetta alsaydınız kimse size zorla aldırmadı.Sonuçta 1.33 comfort donanımı var aracınızda.
:alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 14, 2012, 16:11:28 »
komik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 14, 2012, 17:14:08 »
Full ü daha full, bosu daha boş :) ama en azından istediğiniz özelliği ekleyebilme serbestiniz var jettada para düdük meselesi yani :)

bence vw grubu en boş modeli toyotanın comfort extra modelinden daha dolu
en azından aracta esp ve yokuş kalkış standart ama toyotanın elegant vsc de yada dizelllerinde standard bence vw diyorum 
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 14, 2012, 17:30:01 »
Neresi?

ikinizin de çocukça tavrı önce bilir bilmez kıyaslama yapıyorsunuz gerçeklerle yüzyüze gelincede olaydan sapıyorsunuz ben daha ilk mesajımda jetta fanatiği olmadığımı ve zaten almayacağımı ama bunun donanımla bir alakası olmadığını söylemiştim lütfen tartışalım ama karşı tarafın yazdıklarını da biraz okuyalım
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 14, 2012, 17:55:40 »
valla sağlam mı çabuk mu dökülüyor ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama 0 km 1.2 tsi jettayı 2011 şubatta aldım 39.000 tlye aldım mayıs ta  41.000 e sattım ... mayıs 2012 de 2. el 42.000 tl ye 18.000 km de corolla 1.6 aldım kasım 2012 de 39.500 e zor sattım... sağlamlığı falan tartışmıyorum burda ama 2. elde vw kara bile geçirirken (doğuş grubunun sayesinde) , toyota 2. elde alj sayesinde ve exchange yüzünden vw ya göre çok daha fazla değer kaybediyor...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 14, 2012, 18:15:42 »
Kıyaslamalarda nesnel olunmalı bence. Bu forumda hepimiz Toyota severiz. Sebepsiz fanatiklik ise hem boşuna ortamı geriyor hem forumu okurken alınan keyfi törpülüyor. Her aracın hedef kitlesine göre üstün yönleri olduğunu ve bunun üretici firmaların kasti seçimi olduğunu ne zaman anlayabileceğiz acaba? Volkswagen'i sevmeyen arkadaşlarım, emin olun ki Volkswagen'ın hedef kitlesi siz değilsiniz :) Volkswagen sizin istediğiniz gibi bir araç da yapabilir, yapamadığından değil, mevcut hedef kitlesini kaybetmemek için yapmaz. Keza tersi de Toyota için geçerli. Toyota da istese bol oyuncaklı aşırı konforlu araçlar yapabilir ama Toyota kullanıcısının beklentisi bu değil. Onun içindir ki her şirket hedef kitlesini belirler ve ona uygun üretim politikası uygular.
Only when the last tree is cut down, the last river is polluted and the last fish is caught;will the white man realise money can't be eaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 14, 2012, 19:37:25 »
valla sağlam mı çabuk mu dökülüyor ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama 0 km 1.2 tsi jettayı 2011 şubatta aldım 39.000 tlye aldım mayıs ta  41.000 e sattım ... mayıs 2012 de 2. el 42.000 tl ye 18.000 km de corolla 1.6 aldım kasım 2012 de 39.500 e zor sattım... sağlamlığı falan tartışmıyorum burda ama 2. elde vw kara bile geçirirken (doğuş grubunun sayesinde) , toyota 2. elde alj sayesinde ve exchange yüzünden vw ya göre çok daha fazla değer kaybediyor...
WV jettayi daha pahalıya sayabilmenizin 2 sebebi var 1.meksika ithali araçlara vergi zammımdan dolayı sıfırı 7-8 milyar arttı. 2ncisi ne sebeple bilmiyorum ama plazalarda arac yoktu ve benzinliler için 3 dizeller için 6 ay bekleme sırası vermeleridir. Nisan 2011 de bana verdikleri sürelerdir. Bende hatta kendi kendime keske jetta alsaydım 2nci elde daha karlı satardım dedim.
Emre KOÇAK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 14, 2012, 19:46:32 »
Konuyu yine nerelere kaymis. VW-TYT tartismasina donusmus. Bence yeni jettayi tecrube edenler fikirlerini yazarsa daha zevkli olur konu.
Toyotanin donanimsiz oldugunu idda edenlerde asagidaki linke tiklayip donanimlisini gorebilirler.
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41950.0
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41950.40

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 14, 2012, 20:21:30 »
WV jettayi daha pahalıya sayabilmenizin 2 sebebi var 1.meksika ithali araçlara vergi zammımdan dolayı sıfırı 7-8 milyar arttı. 2ncisi ne sebeple bilmiyorum ama plazalarda arac yoktu ve benzinliler için 3 dizeller için 6 ay bekleme sırası vermeleridir. Nisan 2011 de bana verdikleri sürelerdir. Bende hatta kendi kendime keske jetta alsaydım 2nci elde daha karlı satardım dedim.
ben sattığımda sıfırıda 41.000 lira idi zamla alakası yok araç yok. plazalarda sıra beklememek için alıyorlar temiz 2. elleri ben 15 gün beklemiş idim tam almaktan vazmeçmişken biri almaktan vazgeçmişte bana sattılar ... 2 ay kadar kullandım komşum sat bana sat bana tutturdu bende 2 i cebe atınca hadi satayım dedim ... ve hala memnun arabadan tazı gibi diyor gerçi beni pek tatmin etmemişti 1.2 tsi motor... araba da nın süspansiyonlar sert bu doğru ama konforu bence etkilemiyor sonuçta ben asfaltta kullanıyorum arabaları...rampa performansıda 1.2 olmasına rahmen çok iyi motor ömrü tartışılır o konu beni ilgilendirmez ben de en uzun duran araba 1 sene durdu 1 senede şu an ki en adi 0 km arabayı bile lambur lumbur kullansanız zor bozarsınız... uzun vade araba düşününler tsi dan korkup kötü diyebilirler ama benim gibi kısa vade de sürekli araba alıp satan kişiler için vw daha ideal neden derseniz arabalar daha keyifli açılır tavan su alıyormuş varsın alsın 5 sene sonra beni ilgilendirmez 5 sene sonraki sahibi düşünsün ben keyfini sürerim ... toyotaların müşteri portföyü zaten bu mantıkla düşünen alıcılardan oluşuyor...(alırım sorunsuz senelerce binerim). vw yuya senelerce  binilmezmi onada binilir belkide binecekler şu anki tsicılar  ama tsi motorun kendini kanıtlaması için daha vakti olduğunu düşünüyorum ve hala acabalar yaratıyor tsi motorlar...
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)