0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O zaman jetta alsaydınız kimse size zorla aldırmadı.Sonuçta 1.33 comfort donanımı var aracınızda.
komik
Full ü daha full, bosu daha boş ama en azından istediğiniz özelliği ekleyebilme serbestiniz var jettada para düdük meselesi yani
Neresi?
valla sağlam mı çabuk mu dökülüyor ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama 0 km 1.2 tsi jettayı 2011 şubatta aldım 39.000 tlye aldım mayıs ta 41.000 e sattım ... mayıs 2012 de 2. el 42.000 tl ye 18.000 km de corolla 1.6 aldım kasım 2012 de 39.500 e zor sattım... sağlamlığı falan tartışmıyorum burda ama 2. elde vw kara bile geçirirken (doğuş grubunun sayesinde) , toyota 2. elde alj sayesinde ve exchange yüzünden vw ya göre çok daha fazla değer kaybediyor...
WV jettayi daha pahalıya sayabilmenizin 2 sebebi var 1.meksika ithali araçlara vergi zammımdan dolayı sıfırı 7-8 milyar arttı. 2ncisi ne sebeple bilmiyorum ama plazalarda arac yoktu ve benzinliler için 3 dizeller için 6 ay bekleme sırası vermeleridir. Nisan 2011 de bana verdikleri sürelerdir. Bende hatta kendi kendime keske jetta alsaydım 2nci elde daha karlı satardım dedim.