0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah korusun bu işin nasıl güvencesi olacak yani sigortasız biri gelipte birinin aracına çarpsa sonuç varmak için uğraş dur. Sonuçta nasıl ortaya çıkacak o da meçhul.
5 Paket değil bile Mahmutcum.Aman Traktörlerin ucuz diye söyleme her yerde zam yaparlar valla İşte burada önemli olan biraz benliğimizle alakalı, yani ilk önce kendimize saygımız olmalı.Keşke herkes sen ben gibi biliçli olsa bak mesela sen unutmuşsun yarın gidip yaptırayım diyorsun işte insanlık hali budur.
Aynen abi .Sigara kullanmadığım için fiyatlarını bilmiyorum . İyikide kullanmıyorum 5 paketi 20-30 tl den pahalıysa benzinden de pahalıymış bu . Abi sigorta unutma olayı şöyle 20-30 tl olduğu için sigortacılar bir daha ki yıla aramıyorlar . Arabanın kaskosu olsa 5-10 gün önce arar peşimde koşmaya başlarlardı .
Hikmet kullanmamakla en iyisini yapıyorsun . Umarım bundan sonrada kullanmazsın .
Benzin fiyatının 5/1'i Bir ara benzinin litresinin 2 katına yaklaşmıştı, bende kullanmıyorum.
Ayneen bende kullanmıyorum zaten yanımda içildiğinde duramıyorumda malesef.
İşte bari bir de traktörlere zam yapmasalar.Bunun nedeni bir de Traktörler denetlemeden transit geçiyor polis durdurmuyor ki hiç duymadım görmedim açıkcası.
Evet abi Traktörle beni de hiç durdurmadılar . Bir çok kez çevirmeden geçtim bir kere olsun durdurmadılar hatta bir kere yanımda biride vardı normalde traktöre 2 kişi binmek yasak ama yinede bakmadılar bile . İnşallah zam yapmazlar yapacaklarını da sanmıyorum sonuçta sigorta bedeli araç değerine ve kaza riskine göre belirleniyor benim bildiğim .
İşte bundan dolayı yaptırmıyor bazı kişiler onuda kar sayıyorlar.
Kendilerini kandırırlar abi . Bir gün Allah korusun bir kazaya karışırlar o zaman görürler karı zararı .
Zararı yaptığı kişide görecek beni düşünderen bu Mahmutum. Neyse amma dert ettik milletin yaptırmamasını
Doğru abi .Ama karşı tarafın zorunlu trafik sigortası yoksa diğer tarafın sigortası kendi aracını karşılıyor diye biliyorum yanlışmıyım ?
soruyu tam anlayamadım Ama şöyle bir şey demek istiyorsun heralde ama cevabı bende tam bilmiyorum.Örnek verecek olursak Benim bir aracım var ve trafik sigortası yok, senin aracında var, ben sana çarpıyorum ve benim sigortam yok bu durumda ne oluyor. Trafik sigortası olmadığı için kendi sigortan devreye giriyor mantıklı.