Gönderen Konu: KAPI FİTİLİ AE 101  (Okunma sayısı 12634 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 700
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
KAPI FİTİLİ AE 101
« : Aralık 11, 2012, 11:52:29 »
Arkadaşlar son zamanlarda kapı fitili alan varmı ?
http://www.parcatreni.com/toyota-corolla-arka-kapi-toz-lastigi-sol-1993-1997-50227.html

linkte HAO GUO marka bir ürün var kalitesi ne acaba bulundugum yerdeki parçacıda sordum taiwan marka dedi fitili elime aldım fitil arabanın üzerindekilerden daha kötü duruyor ben taiwan marka oldugunu sanmıyorum yalan söyledi bana o kadarda dandik değil taiwan markası(yada taiwanında taklidi var)

Neyse son günlerde kapı fitili alan varsa ve aldığı ürünün kaliteli olduğunu düşünüyorsa lütfen paylaşsın mümkünse yakından çekilmiş bir resim eklesin
şimdiden ilgi gösterenlere teşekkür
Corolla 1.6 Life

Toyota Club Türkiye

KAPI FİTİLİ AE 101
« : Aralık 11, 2012, 11:52:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: KAPI FİTİLİ AE 101
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2012, 12:05:29 »
80 TL lik maldan nekadar kalite bekliyorsunuzki ,  bunu üreten nakliyesini yapan ithal eden toptancısı satıcısı herkez üzerinden kar ediyor bu fiyat uygun bnaa kalırsa. alın kullanın yıpranırsa yırtılırsa birdaha alırsınız.  Orjinalleri en son 800 TL civarında idi sanırım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2012, 12:46:28 »
Markasını bilmem ama yan sanayi almanızı tavsiye etmem. Bir zaman önce şirkette beraber çalıştığımız arkadaşın AE101nin kapı fitillerini sanayide değiştirdik. Çok pişman olduk resmen eridi fitiller. Hele yazın Temmuz sıcağında yanlışlıkla sürtüldüğün an üzerine zift gibi yapışıyordu. Orjinal alamıyorsanız bence hiç almayın...

Opel Corsa D Enjoy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2012, 15:38:20 »
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim ancak Mesut Akın bey orjinal kalitesi beklemiyorum elbet ama inanın çok kötü idi bana gösterdikleri böyle fitili süngermiş gibi bişeydi gözenekleri vardı küçük küçük.Ben inanıyorum ki daha kaliteli olanlar elbet vardır.En nihayetinde fitil bu imalatının öyle zor ve pahalı oldugunu sanmam.Tecrübe eden bir arkadaş varsa belki bir yol gösterir.
Piyasada camcılarda normal standart fitiller mesela bagaja yapılanlar gayet kaliteli ve bir bagajı işçilikle 20 TL ye yapıyolar.Ama ae101 her kapıya göre ayrı ayrı imal edildiği için fiyatlar böyle,şu an o bagaj için olan standart fitilleri üreten firmalar ae101 için üretse kaliteli olarak bence tanesi 50 TL den hem onlar kar eder hem de kullanıcılar talep patlaması yaratır.Çünkü kronikleşmiş ae101 de fitil

Varmı arkadaşlar değiştiren kullanan ?
Corolla 1.6 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2012, 16:54:39 »
http://www.karakaslarotoyedekparca.com/toyota-corolla-on-kapi-fitili-sol-1993-1997-3420.html

bide bu site var burdada 54,87 TL beni kızdıran bu işte burda aynı marka 30 tl daha ucuz ,onun için bir arkadaştan yardım istiyorum yenilerde alan biri varsa yardımcı olabilirmi diye
Corolla 1.6 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1997 COROLLA 1.6 GLİ
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2012, 12:38:24 »
malesef bende dün yan sanayi bir fitil aldım ve 200 tl verdim çok dandikmiş meğer takınca anladım arka kapılarda fitiller uzun çıktı tam oturmadı ayrıca yüzeyi çok pürüzlü parlaklık yok kalıp düzgün basılmamış olan parama oldu orjinalinin 350 400 tl civarı olduğu söyleniyor çok para bu fiyatlar altı üstü bir fitil bu kadar para yaparmı diye insan soruyor kendi kendine :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2012, 16:15:33 »
bu kadar pahalı olması şaşırttı beni, benim arabam 2.el üzerindekiler orjinalmi bilemem isterseniz foto ekleyebilirim 93 model, yazın zift gibi yapışacaksa ne anladım o fitilden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 25, 2012, 23:23:43 »
merhaba benim araçta 93 model çok tozlu yerlerde hafif toz alıyor kayseride parça aldığım yere sordum adam orjinalmi üstündekiler ornijal ve yırtık değilse hiç tavsiye etmem alacağın yan sanayiden daha iyi dedi orjinal bizde yok çünkü kaza olduğu zaman kasko veya sigorta orjinali  pahalı olduğu için karşılamıyormuş yan sanayi fiyat söylemedi orjinal tek kapı fiyat 265 tl dedi seçim sizin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 26, 2012, 11:53:46 »
ben yazın servise sormuştum ae101 kapı fitili 4 kapı için 450 fiyat demişlerdi bir servise sorun derim