Gönderen Konu: teyp ayarı  (Okunma sayısı 3550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
teyp ayarı
« : Aralık 11, 2012, 11:45:07 »
merhaba arkadaşlar. bende 2002 model Toyota Corolla hatchback vvt-i aracıma geçen gün biraz cd çekeyim dedim 4, 5 tane track cd çektim(cd lerin çalıştığından eminim)aracımda denemek için taktım cd nin birini tam okuyacakmış gibi oluyo cd yi çıkarıyo tekrar tekrar deniyorum ancak cdyi birtürlü çalıştıramadım daha öncede çekmiştim track cd sorunsuz çalıştırıyodu acaba sorun neyde olabilir Teyp ayarı felan varmı acaba ?

Toyota Club Türkiye

teyp ayarı
« : Aralık 11, 2012, 11:45:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '05
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
Ynt: teyp ayarı
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2013, 01:12:39 »
merhaba arkadaşlar. bende 2002 model Toyota Corolla hatchback vvt-i aracıma geçen gün biraz cd çekeyim dedim 4, 5 tane track cd çektim(cd lerin çalıştığından eminim)aracımda denemek için taktım cd nin birini tam okuyacakmış gibi oluyo cd yi çıkarıyo tekrar tekrar deniyorum ancak cdyi birtürlü çalıştıramadım daha öncede çekmiştim track cd sorunsuz çalıştırıyodu acaba sorun neyde olabilir Teyp ayarı felan varmı acaba ?
Utku bey ben de yaşadım aynı sorunu. çekilen CD leri pek okumuyor teypler. ama CD yi taktıktan sonra teyp okumaya çalışırken başka bir CD ile arkasından çok az ittirin. Yani 2. CD takıyormuş gibi yapın ama çok az teyp içindeki CD ye dokundurun. Ben denedim ve çalışıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2013, 01:16:04 »
Utku bey ben de yaşadım aynı sorunu. çekilen CD leri pek okumuyor teypler. ama CD yi taktıktan sonra teyp okumaya çalışırken başka bir CD ile arkasından çok az ittirin. Yani 2. CD takıyormuş gibi yapın ama çok az teyp içindeki CD ye dokundurun. Ben denedim ve çalışıyor.
Bunun sebebi yüksek hızda yazdırmanızdan kaynaklanıyor.Maks 8x hızında hazdırma yapın sorununuz düzelir.Birde cdleriniz kaliteli olsun ayrıca dinletikten sonra cd yi içinde bırakmayın güneşten falan içinde kalan cd teyp gözünü bozuyor.Bende aynı araçtan kullanıyorum ve daha bir kere bile bu sorunla karşılaşmadım.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 21 kere teşekkür etti
  • 61 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 20, 2013, 01:30:11 »
Bunun sebebi yüksek hızda yazdırmanızdan kaynaklanıyor.Maks 8x hızında hazdırma yapın sorununuz düzelir.Birde cdleriniz kaliteli olsun ayrıca dinletikten sonra cd yi içinde bırakmayın güneşten falan içinde kalan cd teyp gözünü bozuyor.Bende aynı araçtan kullanıyorum ve daha bir kere bile bu sorunla karşılaşmadım.
ben de en düşük hızda da yazdırdım ama okumadı. böyle yapmıştım yanlışlıkla baktımki işe yarıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2013, 01:33:19 »
ben de en düşük hızda da yazdırdım ama okumadı. böyle yapmıştım yanlışlıkla baktımki işe yarıyor :)
O yöntem bir süre sonra bozar teybi.Birde ben boş cd yi takıp atmka istediğim müzikleri falsh diske atar gibi kopyala yapıştır yapıp sonra cdnin içersinde sağ tıklayıp dosyaları cd ye yaz diyorum cd çalarlar için olan şıkkı seçip oradan yazdırıyorum.7 senedir 1 kere bile dediğiniz sorun olmadı bende.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......