0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar öncelikle herkese iyi günler. Bmw e36 kasa 3.18i almayı düşünüyorum efsane kasa samurayımı satıp temizini bulmak çok zor olan bir araç almak ne kadar mantıklı onunda farkındayım lakin bu araçlara karşı bir sempatim var gençlik işte bilen arkadaşların e36 3.18i nin artılarını eksilerini söylemelerini aldığımda ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğimi, alırken neye dikkat edeceğimi söylerlerse memnun olurum. efsanenin sorunsuzluğunu ararız belki ama aslan besleyen yemine katlanır deyip devam ederiz heralde herkeze saygılar sevgiler...
İhtiyar emekli bir amcadan bulabilsen tadından yenmez (oğlu ve torunu olmamasına dikkat et )Bende e36 3.20 istiyorum
bence e36 eskidi artık...temizini bulması da zor, e46 bakın derim ben...
e36 3.20ler otomatiktir. Bunlarda manuel vites opsinoyeldir. 3.18 bence iyi karar 1800cc bmw motorlari herturlu onanmaya musaittir. 95'ten sonra vitesleri yenilendi onun icin 95 model ustu bak. En onemlisi aracin gecmisi cok onemli bmw alacaksan cok arastirman lazim cunku duzgun bmw bulman zor heleki bu kadar eski model aliyorsan. Ferdi beyin dedigi gibi ihtiyar bir amcadan almaya bak Gazlamissa da bilincli kullanmistir.