Gönderen Konu: Bmw uzmanları buraya  (Okunma sayısı 3481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Bmw uzmanları buraya
« : Aralık 11, 2012, 11:38:23 »
Dostlar öncelikle herkese iyi günler. Bmw e36 kasa 3.18i almayı düşünüyorum efsane kasa samurayımı satıp temizini bulmak çok zor olan bir araç almak ne kadar mantıklı onunda farkındayım lakin bu araçlara karşı bir sempatim var gençlik işte :D bilen arkadaşların e36 3.18i nin artılarını eksilerini söylemelerini aldığımda ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğimi, alırken neye dikkat edeceğimi söylerlerse memnun olurum. efsanenin sorunsuzluğunu ararız belki ama aslan besleyen yemine katlanır deyip devam ederiz heralde :D herkeze saygılar sevgiler...
===Denenmiş Denenmez===

Toyota Club Türkiye

Bmw uzmanları buraya
« : Aralık 11, 2012, 11:38:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: Bmw uzmanları buraya
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2012, 11:54:22 »
İhtiyar emekli bir amcadan bulabilsen tadından yenmez (oğlu ve torunu olmamasına dikkat et )
Bende e36 3.20 istiyorum :(
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2012, 12:31:46 »
Dostlar öncelikle herkese iyi günler. Bmw e36 kasa 3.18i almayı düşünüyorum efsane kasa samurayımı satıp temizini bulmak çok zor olan bir araç almak ne kadar mantıklı onunda farkındayım lakin bu araçlara karşı bir sempatim var gençlik işte :D bilen arkadaşların e36 3.18i nin artılarını eksilerini söylemelerini aldığımda ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğimi, alırken neye dikkat edeceğimi söylerlerse memnun olurum. efsanenin sorunsuzluğunu ararız belki ama aslan besleyen yemine katlanır deyip devam ederiz heralde :D herkeze saygılar sevgiler...
İhtiyar emekli bir amcadan bulabilsen tadından yenmez (oğlu ve torunu olmamasına dikkat et )
Bende e36 3.20 istiyorum :(

e36 3.20ler otomatiktir. Bunlarda manuel vites opsinoyeldir. 3.18 bence iyi karar 1800cc bmw motorlari herturlu onanmaya musaittir. 95'ten sonra vitesleri yenilendi onun icin 95 model ustu bak.
En onemlisi aracin gecmisi cok onemli bmw alacaksan cok arastirman lazim cunku duzgun bmw bulman zor heleki bu kadar eski model aliyorsan. Ferdi beyin dedigi gibi ihtiyar bir amcadan almaya bak :) Gazlamissa da bilincli kullanmistir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 11, 2012, 19:48:50 »
söylediklerinize katılıyorum motoru oynanmamış bulmak çok zor zaten bu araçları genelde gençler kullandığı için 100 bini göremeden motor yaptıran bile var
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 11, 2012, 19:56:49 »
 :wacko:  E36 kasa zor, çok zor 1 sene boyunca beke yatıp bekleyen var 1 sene araba aramak  |-\ Düşünebiliyor musunuz   :olu:

PM yoluyla bir link vericeğim, Bmw'ler hakkında birçok şey öğrenebileceğiniz veri bankası dopdulu site :)
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2012, 00:11:47 »
bence e36 eskidi artık...
temizini bulması da zor, e46 bakın derim ben...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 12, 2012, 00:40:24 »
bence e36 eskidi artık...
temizini bulması da zor, e46 bakın derim ben...
  haklısınız oğuzhan bey e46 bile eskimek üzere efsanemi kıyıp satamam heralde  :D
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 12, 2012, 01:12:10 »

e36 3.20ler otomatiktir. Bunlarda manuel vites opsinoyeldir. 3.18 bence iyi karar 1800cc bmw motorlari herturlu onanmaya musaittir. 95'ten sonra vitesleri yenilendi onun icin 95 model ustu bak.
En onemlisi aracin gecmisi cok onemli bmw alacaksan cok arastirman lazim cunku duzgun bmw bulman zor heleki bu kadar eski model aliyorsan. Ferdi beyin dedigi gibi ihtiyar bir amcadan almaya bak :) Gazlamissa da bilincli kullanmistir.

Türkiye'de ve Avrupa'da manuel vites düz donanimla geliyordu. Otomatik icin illa bayagi bir fark veriliyordu.

E36 kasa araclar artik hakikaten eskidi. Özellikle o kasada amortisör kafalarinin cürüme dolayisi ile kirildigini duydum. Bir servise göstermekte fayda var. Bozuldugu zaman yüksek yedek parca fiyatlarini göz önüne alarak almak lazim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante