0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1.5 yıl önce 5800 aldım nokiadan sıfır. telefon bozuldu tamir oldu vs 6. servisine gitti aynı arızadan dolayı. Değişime karar vermişler ellerinde sıfır 5800 kalmamış sıfır yokmuş nokia c5 03 diye bir telefon vereceklermiş ben istemiyorum napıcaz dedim ben dedim telefonumu istiyorum aynısının sıfırı diyorum. Kadın elimizde sıfır yok dedi, banane dedim o sizin sorununuz elinizde bulundurun ben 5800 sıfırını istiyorum dedim şikayet edicem diyorum haklarınız sizde saklıdır diyor lanet olsun dedim kapattım napıcam bilmiyorum. Parasını versinler madem kötü telfonu alıp napıcam kazıklıyorlar resmen.
insan kaynaklarına başvurun abi veya tüketici koruma heyetine
Abdullah bey elinizde fatura varsa faturada yazan rakamı alma hakkınız var sıkıntı çıkarırlarsa . Bağlı olduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir dilekçe vermeniz yeterli .
Fatura yokta telefonu aldığım yer fiş vermişti naptım bilmiyorum herhalde çöpe gitmiştir bu zamana kadar. Fiş olmadan almaa hakkımız yokmu?
Neye göre iyi bn anlamadım o telefon parası bile ucuz. Dokunmatiği içinde iyi yorum görmedim.
Yarın telefoncuya soracağım belgemi verir yeniden olablirmi mümkünmü soracağım bakalım
adamlar daha ne yapsın.Hatalarını kabul edip telefon verecez diyorlar en kabul etmıyorsun.Bence sansını daha fazla zorlama.Adama dava acıp finlandıyadaki mallarına haciz kodurtacak halin yok.C5 ten 5800 üst model bir telefon.yanı adamalar aldıgın telefona yakın bir telefon veriyorlar.Gidp yenı kçıkan lımnıa mı ne o nu vermelerini bekleme.Haklısın ama haklıyken kendını haksız konuma düşürme.Kardeşiminde 5800 bozuldı adamlar c5 önermediler.Para iaesi yaptılar.Aam para iadesi yaparken de telefonun kutusuna aksesuarlarına orjinal bataryasına kadar herseyı istiyorlar.Bunlardan biri eksik olsa acayip fiyat kırıyorlar.bunlar elinde yoksa c5 al keyfıne bak