Gönderen Konu: Nokia Sıfır telefon sıkıntısı!  (Okunma sayısı 2334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Nokia Sıfır telefon sıkıntısı!
« : Aralık 10, 2012, 21:29:47 »
Arkadaşlar 1.5 yıl önce 5800 aldım nokiadan sıfır. telefon bozuldu tamir oldu vs 6. servisine gitti aynı arızadan dolayı. Değişime karar vermişler ellerinde sıfır 5800 kalmamış sıfır yokmuş nokia c5 03 diye bir telefon vereceklermiş ben istemiyorum napıcaz dedim ben dedim telefonumu istiyorum aynısının sıfırı diyorum. Kadın elimizde sıfır yok dedi, banane dedim o sizin sorununuz elinizde bulundurun ben 5800 sıfırını istiyorum dedim şikayet edicem diyorum haklarınız sizde saklıdır diyor lanet olsun dedim kapattım napıcam bilmiyorum. Parasını versinler madem kötü telfonu alıp napıcam  kazıklıyorlar resmen.

Toyota Club Türkiye

Nokia Sıfır telefon sıkıntısı!
« : Aralık 10, 2012, 21:29:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Nokia Sıfır telefon sıkıntısı!
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2012, 21:32:59 »
Arkadaşlar 1.5 yıl önce 5800 aldım nokiadan sıfır. telefon bozuldu tamir oldu vs 6. servisine gitti aynı arızadan dolayı. Değişime karar vermişler ellerinde sıfır 5800 kalmamış sıfır yokmuş nokia c5 03 diye bir telefon vereceklermiş ben istemiyorum napıcaz dedim ben dedim telefonumu istiyorum aynısının sıfırı diyorum. Kadın elimizde sıfır yok dedi, banane dedim o sizin sorununuz elinizde bulundurun ben 5800 sıfırını istiyorum dedim şikayet edicem diyorum haklarınız sizde saklıdır diyor lanet olsun dedim kapattım napıcam bilmiyorum. Parasını versinler madem kötü telfonu alıp napıcam  kazıklıyorlar resmen.
insan kaynaklarına başvurun abi veya tüketici koruma heyetine
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2012, 21:35:39 »
insan kaynaklarına başvurun abi veya tüketici koruma heyetine
Başvurduğumuzla kalırız bu sferde uğraşacağıma yazık olacak işimiz yok bu şerefsizlerle uğraşıyoruz. Birde derler sıfır telefon alıacaksın sıfır alsan ne olacak sıfır uydu aldık iki kerede iade edicez diye peşine gittik. Telefon aldık başa bela.O denilen birimleri nerden bulacağım intette varmı bakayım bir inşda işe yarar.
Bakalım pendik belediyesinde tüketici hakları diye bir numara aldım yarın arıyacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2012, 21:36:18 »
c5 çok da kötü bir telefon değil yahu, müzik çıkış kalitesi dışında çok bi fark olacağını zannetmem ama orası size kalmış tabiki
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2012, 21:40:22 »
Flash yok telefonda camerası için Dokunmatiği 5800 a göre kötü deniliyor, artı telefon 330 tllik telefon ben 460 a almıştım en son satılan 5800 lar 600 küsürlere satılmış bu telefon ise sadece 330 luk telefon telefon göz göre göre nasıl böyle kazık atılıyor ben anlamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2012, 21:42:27 »
c5 de 500 liradan başlamıştı satılmaya. sonra düşmüş demekki.
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Aralık 10, 2012, 21:45:21 »
Bilmiyorum bukadar basit olablirmi koskoca nokia diye biliyoruz. Ben değişimi gerektiğinde acaba dedim bunlar ne verecekler 5800 artık üretilmiyor herhalde dedim stokları vardır yani bunun bi kuralı yokmu yönetmeliği falan birşeyi yokmu anlamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 10, 2012, 21:49:04 »
5800 üretimi durmuştur ama bitmiş bile olabilir. yeni modellerinin sayısı bay arttı. kalmışsa da o şehirdeki serviste kalmamış olduğundan böyle söylüyolardır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 10, 2012, 21:51:11 »
Abdullah bey elinizde fatura varsa faturada yazan rakamı alma hakkınız var sıkıntı çıkarırlarsa . Bağlı olduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir dilekçe vermeniz yeterli .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 10, 2012, 21:53:00 »
c5 03  5800 dan daha iyidir alın bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 10, 2012, 21:55:19 »
Abdullah bey elinizde fatura varsa faturada yazan rakamı alma hakkınız var sıkıntı çıkarırlarsa . Bağlı olduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir dilekçe vermeniz yeterli .
Fatura yokta telefonu aldığım yer fiş vermişti naptım bilmiyorum herhalde çöpe gitmiştir bu zamana kadar. Fiş olmadan almaa hakkımız yokmu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #11 : Aralık 10, 2012, 22:22:54 »
Fatura yokta telefonu aldığım yer fiş vermişti naptım bilmiyorum herhalde çöpe gitmiştir bu zamana kadar. Fiş olmadan almaa hakkımız yokmu?

Fatura olmadan alma hakkınız olur mu bilmiyorum . Olursa da alacağınız miktarı nasıl belirlerler bilmiyorum .

Bence fazla uğraşmayın teklif ettikleri telefon 5800 dan bence de iyi alın kullanın .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 10, 2012, 22:51:27 »
Neye göre iyi bn anlamadım o telefon parası bile ucuz. Dokunmatiği içinde iyi yorum görmedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #13 : Aralık 10, 2012, 23:04:02 »
Neye göre iyi bn anlamadım o telefon parası bile ucuz. Dokunmatiği içinde iyi yorum görmedim.

Abdullah bey bu gibi durumlarda eğer telefonun üretimi yoksa bir üst model veya para iadesi yapılır ama firmalar genelde bir üst model verir . Sizde fatura olmadığı içinde bence verdikleri modeli kabul edin . C5-03 te bence 5800 denginde bir telefon .

Fatura veya fişi bulabilirseniz üzerinde yazan tutarı ödemek zorundalar itiraz ederlerse tüketici hakem heyetine başvurarak söke söke alırsınız ama siz maalesef bu belyi kaybetmişsiniz .Bulabilirseniz bence para iadesi isteyin .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Aralık 10, 2012, 23:06:07 »
Yarın telefoncuya soracağım belgemi verir yeniden olablirmi mümkünmü soracağım bakalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #15 : Aralık 10, 2012, 23:07:26 »
Yarın telefoncuya soracağım belgemi verir yeniden olablirmi mümkünmü soracağım bakalım

Bu şansınız varsa ödediğiniz parayı alma şansızın çok yüksek olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Aralık 10, 2012, 23:11:07 »
Bakacağız artık inş geri iade alırım. Ben 5800 cıyım şuan iki tane var bir tanede kırdım biride tamirde işte değişecek olan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 11, 2012, 18:58:30 »
adamlar daha ne yapsın.Hatalarını kabul edip telefon verecez diyorlar en kabul etmıyorsun.Bence sansını daha fazla zorlama.Adama dava acıp finlandıyadaki mallarına haciz kodurtacak halin yok.C5 ten 5800 üst model bir telefon.yanı adamalar aldıgın telefona yakın bir telefon veriyorlar.Gidp yenı kçıkan lımnıa mı ne o nu vermelerini bekleme.Haklısın  ama haklıyken kendını haksız konuma düşürme.
Kardeşiminde 5800 bozuldı adamlar c5 önermediler.Para iaesi yaptılar.Aam para iadesi yaparken de  telefonun kutusuna aksesuarlarına orjinal bataryasına kadar herseyı istiyorlar.Bunlardan biri eksik olsa acayip fiyat kırıyorlar.bunlar elinde yoksa c5 al keyfıne bak
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 11, 2012, 19:30:53 »
eğer ki sıfırını bulunduramıyorlarsa, size sisnkinin bir üst modeli veya daha üst modeli sayılabilecek bir telefon vermek zorundalar, servis sözleşmelerinde öyle yazıyor, bence oradan sıkıştırın adamları...
madem yok ellerinde E72 falan versinler...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Aralık 11, 2012, 23:31:07 »
adamlar daha ne yapsın.Hatalarını kabul edip telefon verecez diyorlar en kabul etmıyorsun.Bence sansını daha fazla zorlama.Adama dava acıp finlandıyadaki mallarına haciz kodurtacak halin yok.C5 ten 5800 üst model bir telefon.yanı adamalar aldıgın telefona yakın bir telefon veriyorlar.Gidp yenı kçıkan lımnıa mı ne o nu vermelerini bekleme.Haklısın  ama haklıyken kendını haksız konuma düşürme.
Kardeşiminde 5800 bozuldı adamlar c5 önermediler.Para iaesi yaptılar.Aam para iadesi yaparken de  telefonun kutusuna aksesuarlarına orjinal bataryasına kadar herseyı istiyorlar.Bunlardan biri eksik olsa acayip fiyat kırıyorlar.bunlar elinde yoksa c5 al keyfıne bak
Neden haksız duruma düşücem anlamadım haciz falan koydurtacağımız yok. Bu kadar basit olmamalı ben bunu dioyorum haberimiz yok telefon kvk ya gitmiş falan filan yani ne söylediler ne bişey dediler ben parasını isteerim madem öyle parasını versin herşeyide duruyor aynen.5800 ın üstünü verirlerse anlarımda altını niye anliyim?
Sanki adamlar mucize bişey yapıyor ben 400 500 tl para verdim 6 kere servis yolunu tutup işim yok servislerle uğraştım 6 kere bıraktım 6 kerede almaya gittim 12 işim yok vaktim yok onla uğraştım birde telfonsuz kaldım güya sıfır telefon aldım adamlar kabul edip yeni telefon veriyorlarmış ben kabul etmiyormuşum şansımı zorlamıcakmışım. Yeni çıkan telefonumu bekledim ben tuncay bey ? mesajlarımı tam okumadınız herhalde.Paramızla rezil olduk resmen.Ben asansör işi yapıyorum sattığımız taktımığımız malzemelerin fabrikası o ürünü 10 yıl stokta yedeğinii kesinlikle tutmak zorunda diye şart var bunlarında şartı olsun yada üst model verip gerekirse fark istesin ben bunu anlatmak istiyorum.Herkes ben gibi olmıcağı içinde bunlar kakalamaya çalışacaklar tabi. Neden şükür edim ben okadar uğraştım bi telefon aldık diye rezil rüsva olduk işim yok neden 12 kere git gel yapim ben kvk ya neden telefonsuz kalayım? sıfır aldım diyemi?