0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarisin dizelide mmt
cvt degilmiydi yaris? yeni kasada cvt ye gectiler diye biliyordum ben.
Abi dizeli mmt . Benzinlisi cvt .
şükranlarımı sunuyorum ....
Nedir bu toyotanin dizel kullanicilarina cektirdigi...dizel kullananlara garezi var herhalde. Toyotayi anlamak mumkun degil. Boyle devam ederse musteri kaymalari baslar.
Başladı bile abi ben ilk kayanlardanım .
mahmutcum cümleyi tam acıklamanı bekliyoruz
Buyuk konusmayayim ama bundan sonra dizel disinda baska arac bize gelmez. Tovbe birdaha 1.6 alti dizel olmayacak. Sonuc olarak aileye dahil olan son toyota. Tabi toyota cark edip 1.6 dizel ve donanim zengini arac cikarirsa is degisir.
Abi ben bir daha 1.6 da çıkarsa 1.66 da çıkarsa toyota tercih etmem . Siz sorun yaşamamışsınız aracınızda inşallah uzun yıllar sorunsuz kazasız belasız da kullanırsınız aracınızı . Ama toyota beni yağ eksiltme sorunundan dolayı bıktırdı ve dediğim gibi bir daha zor tercih ederim ne benzinlisini ne dizelini ne yağla çalışanını ne oksijenle çalışanını nede elektirikle çalışanını .
bizdeki 2009 d-d4 makyajsiz kasa. Daha mekanik sorun yasamadik. Ama 1.4 beni deli ediyor. Kamyon ve tirlari kisa duzluklerde Sollamalarda acayip sikinti veriyor. Safranbolu bartin yolunu bilenler bilir. Efsanemiz degerini simdi daha iyi anliyorum.
Valla benimki fluence 1.5 dci 240 tork var canavar gibi ben dizel den başkasına binmem