0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben oyunu 3 haftadır oynuyorum ama gece gündüz seviye 31 oldu şu anda 125 tırım var bunların hepsi 750 hp lik volvo ama şöyle bir sorun var şöför 115 de bitti yani tırlar boşta kaldı ve bunu hiçbir şifre kullanmadan yaptım.
erdi yavaş erdi arada bir dünyaya dönüş yap
Yurt odasında hepimiz bir anda başladık yarış vardı ben kazandım şimdi hepsi benim şöförüm olacak Oyunda şöför bitmesini anlamıyorum ama daha bir dünya garaj var Şimdi Call of Duty Black Ops II oynuyorum çok deli bir oyun olmuş tavsiye ederim
Ahahahah Tam bir boş üniversiteli kafası benim zmanımda da king of the road filan vardı bir haftada bitiriyorduk oyunları yapıştır erdiii O değilde ben oyunu ve başlığı nasıl görmemişim hemen başlıyorum yauvv
Oynadım Erdi Bİrde full grafikte oynamanın tadı ayrı Sniper Elit V2 yide tavsiye ederim.
Biliyorum Erdi hele kışın ))Zargi dur la sınavlara 15gün kaldı ben indirmiyim en iyisi iptal ediyom
Yürek yiyebilirsen overclock olayını dene ama çok iyi soğutman lazım laptopu Ayrıca 1 gb ekran kartında bile farları açınca kasıyor ekran kartın kaç ?
Bu laptop en yüksek grafikte kasmadan çalıştırır mı?
far kasma sorunu 1.2.5.1 versiyonunda çözüldü. bu versiyonda da kasarsa yapılacaklar var. birincisi görüntü seçeneklerinden ikincil ışıklandırmayı kapatmak ve ayna görünüm mesafesini orta düzeye çekmek. yetmezse anti-aliasing de kapatılabilir, sadece göstergelerin netliği azalır. ikincisi ise küçük bir program var, onu bilgisayarınıza yüklüyorsunuz ve performansı iyileştiriyor. Programın standart, yüksek ve ultra seçenekleri var. benim ekran kartı 1gb, ram 4gb fakat o kadar mod olmasına rağmen anti-aliasing açıkken bile gündüz vakti farları yakınca ya da tünelden geçerken bariz bir kasma yaşamıyorum.
Güncelleme yaparken oyunun açık mı olması lazım?
Hakan bey mobil deyim pm atamiyorum bir özel iletinizi de ben alabilir miyim )bir de bende ps3 te kullandığım Logitech Driving Force Gt direksiyon seti var bu oyunla uyumlu kullanabilir miyim acaba?
bankaya ödenen kredi nedir ? seviye 31'de o kadar tır imkânsız çünkü. ben 28'e yeni geçtim. hiç kredi almadım. daha kendi kullandığım hariç en iyi motorlara sahip 6 tırım var.
Oyunu yapanlar beni dikkate almamış . Benim 28 garajım var ve daha tır almadığım garajım var çünkü şöför kalmadı . Sizde bol tırcı yapın ve garajlar arası hemen git'e tıklayın sen o garaja gidene kadar zaman geçiyor bu arada size para geliyor deneyin görün ...Banka kredi 400 bin olan 405 olarak geri ödeniyor 100 bin olan 101 bin olarak geri ödeniyor. 28 garaj 125 tır ( Hepsi 750 hp volvo ) 115 şöför ( Daha alamıyorum bitti)