0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(+18) Yazmıştım çıkmamış mı
Valla ben ne yalan söyleyim, Yüzük cepte olmalı yazısını görüp bir de +18 işaretini görünce direk cinsellikle alakalı birşey geldi aklımaResmi görünce şok oldum diyebilirim. +18 yazmanız daha bir ilgiyi artırmış, bırakın resimleri kaldırmayı..
Bu arada söylemeyi unuttum. Direksiyon simidi bozulacak diye bende epeydir takmıyorum yüzüğü. Tabii eşim pek memnun değil bu durumdan.
Bu yüzük kazalarının çoğu nedense hep askeriyede oluyor..
Askeriyeden çok fabrikalarda, fabrikalardan sonrada sanayide oluyor.
Kesinlikle +1İtalyanlar kurdu bizim fabrika ilk açıldığında .. Eğitimini falan onlar veriyor. En son giderken sormuş adam ; kafanıza takılan öğrenmek istediğiniz bişi var mı die?Bizimkiler hemen.. Makina nasıl yavaş çalıştırılır hızı nasıl düşürülür tarzı sorular olmuş.. Adam da demişki ya Türkiye de okadar makina kurdum kimse ACİL STOP butonu nerde die sormadı herkes işten kaçmak için hız nasıl düşer diye soruyor demiş..
31 yıl ağır sanayi makinaları, otomotiv ve makina, kalıp sektöründe çalışmış biri olarak kesinlikle yüzük saat ve benzeri hiç bir takı kullanmamışımdır. Kullanan arkadaşları da stajyerleri de sürekli uyarmışımdır. Gerçekten çok tehlikeli ve burada da görüldüğü gibi vahim sonuçlar ve kazalara sebebiyet verebilir. Bir gün işyerimizde uzun saçlı bir arkadaşımız saçlarını matkap tezgahına kaptırmış çok zor kurtarmış ve epey bir saç kaybıyla ucuz atlatmıştık. Yalnız bu konuda ki resimlerin siyah beyaz olması konunun önemi açısından bence iyi olmamıştır.