Öncelikle hayırlı olsun. Aldığınız aracın aynısından bende de vardı. Geçen ay ihtiyaçtan dolayı 14700 liraya sattım ama çok bakımlı ve temiz bir araçtı. Siz gerçekten çok uygun almışsınız. Bu araba bence toyota'nın çıkardığı en mükemmel araçlar biri. Daha önce çok çeşitli toyotalara bindim ama bu arabadan aldığım tadı hiç birinde alamamıştım. motor performansı, yumuşak süspansiyonları, sorunsuzluğu, yakıt ekonomisi vs. Param olsa bugün bakacağım ilk araba yine luna special oludu. bir önceki kasanın bomboş döküntülerini alabileceğiniz paraya bu donanımda bir araca biniyorsunuz sırf far tipi yüzünden tutulmadığı söylenir ama kulak asmayın arabaya bindikçe onu daha çok seveceksiniz. Arabada gözle görünür bir problem yoksa yağ ve filtre bakımı yaptırmanız ve yürüyen aksamı kontrol ettirmeniz yeterlidir. Bu kasa toyotalarda zaten önceki kasada kullanılan 110 beygirlik 4AFE motor var bu motor performansı ve sorunsuzluğu ile toyotayı bu seviyeye getiren efsane motordur bu yüzden motordan korkmayın. Aracınızı iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Sorularınız ve sorunlarınızı burada paylaşırsanız bildiğimiz kadarıyla cevaplamaya çalışırız.