Gönderen Konu: 2.el alınacak araba kalmamış.  (Okunma sayısı 1199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
2.el alınacak araba kalmamış.
« : Aralık 06, 2012, 18:35:51 »
İyi günler aracımı satmıştım 1 hafta içerisinde araba bulayım dedim 2011 2012 corolla avensıs fln. 4 tane arabya gittim hepside boyasız yazmış expertiz yaptırıoruz araba boyalı çıkıyor 4 araçtada bu oldu. abicim hani boya yoktu bak ben okadar yoldan geldim expertizde yaptırırım dedim diyorum ya orayı ufak bi sürtmüştüm boyadan bile sayılmaz ddiyor .  0 almak istedim yeni kasa corolla gelecek şurda 7 8 aya mantıklı bulmadım yani şimdi sıfır almayı. daha sonra canıma tek etti sattığım adamı aradım satmaktan vazgeçtiğimi söyledim. 1 sene daha beklicem hep para biriktiririm ozamana. yeni corollaı görür ona göre karar veririz . olmadı SUV türü araba alıcam Yeni 2012 Kia sportage gibi. ama artık 2 .el araba almam ben tanıdık birinden olmadıkça.

Toyota Club Türkiye

2.el alınacak araba kalmamış.
« : Aralık 06, 2012, 18:35:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ''İTİBAR'',İleti veya alkış ile kazanılmaz !!!
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
Ynt: 2.el alınacak araba kalmamış.
« Yanıtla #1 : Aralık 06, 2012, 18:51:00 »
2,el çokta,senin biraz beklentin fazla..Dediğingibi boyasız ve hatasız bir araç istiyorsan sıfır en mantıklısı..Büyük şehirlerde 2,el boyasız bulmak çok zor..Artık ufak tefek boyaya katlanmak gerek 2.elde..Mesela;tampon.çamurluk,kapılardan biri gibi..Tabi parça değişimi olmadığı sürece..
“Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verilecek bir cevabım var.
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye.
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 06, 2012, 19:01:45 »
2,el çokta,senin biraz beklentin fazla..Dediğingibi boyasız ve hatasız bir araç istiyorsan sıfır en mantıklısı..Büyük şehirlerde 2,el boyasız bulmak çok zor..Artık ufak tefek boyaya katlanmak gerek 2.elde..Mesela;tampon.çamurluk,kapılardan biri gibi..Tabi parça değişimi olmadığı sürece..

boyasız dediler 2011 elegant 47 bin istedi 25 bin km de . ön çamurluk arka kapı ve arka çamurluğun ucu boyalı çıktı. bi diğerinin motor kaputu değişik çıktı . biri boyasız dedi kaza raporu çıktı vs. vs. en mantıklısı 2.el araba almam ben zarar etsem dahi. tanıdık biri satarsa değişir tabi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 06, 2012, 19:20:05 »
valla ,bende aracın bütün sicilini söylüyorum bu seferde müşteriler geri gidiyor, 2005 büyük şehirde kullanılan hiç boyası vs. si olmayan bir araç, satan içinde oldukça kıymetlidir ve piyasasının mutlaka üstüne gider, ben araç ararken de benzer şeyler yaşamıştım. Benim görüşüm ciddi boyutlarda kaza olmadıkça araçlar alınabilir. Zaten 4-5 yaşını geçmiş japon aracının boya kondisyonu belli, 3-4yıl binilecekse zaten boya isteyecek, araçlarımızı maalesef kapalı garajlarda muhafaza edemiyoruz, gün geçmiyorki, sağında solunda ufak tefek çizik olsun.
Sizin gibi düşünen biri için, sıfır almak şart, ama alacağınız aracı alırken yine kontrol edin, bir çok firmada, sıfır boyalı araç satıldığını biliyorum. Fabrika veya taşıma sırasında oluşan hasarlar onarılıp, o şekilde satılıyor. Allah size sabır versin, başka ne diyeyim. Tavsiyem uçuk pahalı araçlara bakın, onların arasından belki boyasız kazasız bir araç çıkabilir.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio