0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Opel Astra ya kendim uygulamıştım toplamda 110 tl ye mal oldu.yalnız bu ap900 baya pahalı birşeymiş.bunun daha ucuz yolu var mı?
en mantıklısı satıp 2.0 almak:)
aracım yeni kasa 2009 avensistoyotaya hız sabitleyci takılırmı diye mail attım.telefon ettiler. mümkün olmadığını söylediler.Uzun yolda lazım olduğunu düşünüyorum.İnşallah en yakın zamanda bulup taktırırım veya aracımı yeniliriz...
Malesef yok.Ben şans eseri AP900ü 450 tlye temin ettim montajınıda kendim yaptım.Orjinali varmı diye defalarca kontrol ettim hep aynı sonuç.Yok yok yok.Zaten sizin aracınız telli orjinalde olma ihtimali hiç yok.Sonradanda vakumlu sistem taktırabilirsiniz bizimkilerden cüzzi bir miktarda ucuz oluyorlar.
http://www.conrad-anderson.co.uk 'dan fiyat teklifi alırsanız bende haberdar olmak isterim. Bir kaç ay önce ben bi fiyat teklifi almıştım ama kararsız kaldığım için satın almadım. Sonra bidaha almak istediğimde fiyatlarımız arttı ama biz size aynı fiyattan verelim dediler. Ve sonraki yazışmalarıma cevap alamadım. Şu an halihazırda cevap vermiyorlar. 2 haftada bir mail atıyorum ne oldu ne bitti diye ama cevap yok ))
2,0 a LPG takılamamasıda cabası.Taktıgını idda edenler motorun karbüratörlü oldugunu unutuyorlar.
Ahmet abi gerçekten 2.0 avensislere tüp takılamıyor mu ?
Karburatörlü olmasına razı isen takılabiliyor.