Merhaba arkadaşlar, her bakım veya işlemde yeni konu açıp kirlilik yapmamak adına buradan devam ediyorum.
2014 yılı bakımında fren disk ve balata değişimini gelecek sefere yapmayı planladığımız için bu yılki bakımda TEM Toyota serviste yaptırdım. NIBK marka disk ve balata takmak istiyordum. Ancak kontrollerde bir 10 000km daha idare edeceği düşünülerek seneye bırakıldı değişim.
Ufuk bey ile daha önce görüşüp önermiş olduğu Motul 6100 Synergie+ 10w-40 motor yağı ile orijinal yağ filtresi ve JS Asakashi hava filtresi ile yıllık bakımımız yapıldı. Antifiriz kontrolü ile fren temizlik ve ayarları yapıldı, MAF sensörü ve Boğaz kelebeği sprey ile temizlendi. Genel kontroller ile birlikte bakım yapılarak kışa hazır halde TEM Otomotivden ayrıldım. Sıcak karşılama ile güler yüzlü ve bilgilendirici ustalıklarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür ederim.
Artık uygun zamanda kışlık lastikleri takmak kaldı. Herkesin kazasız, cezasız ve belasız araçlarını sevdikleri ile birlikte güzel günlerde kullanmalarını dilerim.