0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın 2.el piyasa değerini en doğru bir şekilde nasıl öğrenebilirim? Bir internet sitesinde aracın tüm bilgilerini girdikten sonra yaklaşık 33.000 TL gibi bir değer çıktı. Herhalde kasko firması doğrudan bunu önermez.
Ahmet bey geçmiş olsun, haklarınızı iyi savunmanızdan çok bir de hangi haklara sahip olduğunuzu bilmek gerek.Size bildiğim kadarını anlatayım aracınız alındıktan 2 sene içinde kaza yapıp pert oılursa ya aracın aynısını size veriyorlar ya da o an ki satış fiyatını ya da piyasa değerini. Tercihi sizin yapmanızı pek beklemezler bilginiz olsun.2 seneyi doldurmamış araçlar sıfır olarak sayılır bilginize, en azından ben Altın kasko yaptırdığım dönemlerde bu şekildeydi.
2011 model yaklaşık 24.000 km.de olan Auris 1.33 aracımızla kaza yaptık. Yetkili servis ön incelemede yaklaşık olarak 33.000 TL masraf çıkarmış. Büyük olasılıkla pert olacak gibi görünüyor. Şu anda aracın 0 km.si 38.000 TL. Aracımız Toyota Sigortalı (Altın Poliçe). Poliçede aracın değeri 36500TL görünüyor. Kasko pert bedeli olarak ne kadar öder? Bu durumda Toyota Sigortalı olmak bir avantajmı? Eğer kasko firması çok düşük bir rakam önerirse ne yapmalıyız? Tecrübeli Toyotacılardan bilgi gelirse sevinirim. ilk defa başımıza geldiği için yanlış birşey yapmaktan çekiniyorum.
Abi 2 sene değil 1 sene sunuluyor o avantaj .
Bana 2 sene sunuldu Mahmut alırken iyi hatırlıyorum bu konuyu detaylı konuşmuştum, acaba kaskodan kaskoya fark mı oluyor?
Abi olabilir çeşit çeşit poliçe var ama genelde 1 sene sunuluyor .Ben ilk sene toyota gümüş almıştım onda 1 sene idi .
Ben geçen sene aracı alırken söylemişlerdi ordan biliyorum kardeşim, Euroka sigorta idi hatta poliçede gördüm.
yalan külliyen yalan...piyasa değeri ne ise onu verir.araç 1 aylık olsa belki.
Doğrudur abi çeşit çeşit sigorta şirketi var ben geçen sene çok araştırdım en son ak sigorta en uygun teklifi verdi oraya yaptırdım . Allah kimseye kullandırmasın .