Gönderen Konu: İkinci el auris alıcam yardım lütfen  (Okunma sayısı 4427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: İkinci el auris alıcam yardım lütfen
« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 00:58:23 »
eğer otomobil dergilerini benim gibi takip eden biriyseniz farketmişsinizdir 1.6 lt dizel 120-130 bg aralığındaki (peugeot-citroen-fordun kullandığı 1.6 110 bg konu dışı) motorların test tüketim verilerinin 6.5-7.5 lt olduğunu. şehiriçinde iddia ediyorum 1.6 lt atmosferik motor 7 lt altında yakmaz ama forumdaki arkadaşların maşallahı var sayelerinde herhangi bir mangalda kül kalmadı onu dile getirdim dolayısıyla eğer ki dizelden daha iyi tüketim değerlerine sahip (şehiriçinde) bir benzinli motor icat edilmediyse  söylediklerimin arkasındayım bu arada mahmut bey şehiriçinde 5 lt yakan motor hangisi merak ettim 1.6 130 bg renault-nissanda var fabrika verisi değil de gerçek tüketimlerinde ben böyle bir teste rastlamadığım için soruyorum

Serdar bey öncelikle 1.0 motora bile sıkıştırarak kullanırsanız 10 lt yaktırırsınız . 1.6 132 bg lik motoru sakin kullanımda düşük yakıt tüketimi elde etmek hayal değil . Zaten ortalama fabrika verilerinde 1.33 ile 1.6 motor arasında 600 gr fark gözüküyor . 600 gr için ben kendi adıma söylüyorum 1.33 ü tercih etmezdim . Tabi bu kişiden kişiye değişir ve herkesin fikrine saygı duyarım sonuçta 1.33 te kötü motor değil ama dediğim gibi tamamen tercih meselesi .

Örneğin ben 1.4 d-4d ile şehir içi 5.6 yakarken başka arkadaş 6.9 hatta 7.5 yakan var . Renault 1.6 dci 130 bg lik motorda normal kullanımda şehir içinde 5 lt yi yakalar .

Söylediklerinizin bende arkasındayım zaten aksini söylemiyorum (Dizel konusu hariç :)  ) .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 09, 2012, 00:58:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Aralık 09, 2012, 01:58:07 »
Ben yanlışmı gördüm doğrumu anlamadım. 2012 mode auris 29.000 tl mi? hemde 11.000 de arkadaşlar piyasasımı böyle yoksa gerçekten uygunmu fiyatı.

28500 esatılmış hocam .kaçırdım. dizlerimi nasıl dövüyorum bilemessiniz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 09, 2012, 05:35:34 »
eğer otomobil dergilerini benim gibi takip eden biriyseniz farketmişsinizdir 1.6 lt dizel 120-130 bg aralığındaki (peugeot-citroen-fordun kullandığı 1.6 110 bg konu dışı) motorların test tüketim verilerinin 6.5-7.5 lt olduğunu. şehiriçinde iddia ediyorum 1.6 lt atmosferik motor 7 lt altında yakmaz ama forumdaki arkadaşların maşallahı var sayelerinde herhangi bir mangalda kül kalmadı onu dile getirdim dolayısıyla eğer ki dizelden daha iyi tüketim değerlerine sahip (şehiriçinde) bir benzinli motor icat edilmediyse  söylediklerimin arkasındayım bu arada mahmut bey şehiriçinde 5 lt yakan motor hangisi merak ettim 1.6 130 bg renault-nissanda var fabrika verisi değil de gerçek tüketimlerinde ben böyle bir teste rastlamadığım için soruyorum
6.5-7 konusunda haklısınız bencede, bu rakam 1.6 atmosferikte hayal bence, veya rahat şehiriçi trafik olarak adlandırılan, uygun saatlerdeki e5 trafiği, misal veriyorum, ben izmitten çıktığımda körfeze kadar ışık yok, ortalama 90kmh la giderek yakı 5-5.5 lar arasında gezebilir. Ama tamamen dur kalk trafik dediğimiz, minimum 7.5 yakar bizim araçlarımız, ki benim gözlemlerim o yönde, tabi buna yaz konuşlları klima vs. eklendiğinde 8 lt yide buluyor.  Ama aynı otomobil dergileri ve araç kataloglarını incelerseniz, max şehir içi 5.0-5.2 lt arası tüketen dizeller mevcut, tabi 1.3-1.4-1.5gibi hacimlerde, test değeri olarak verilen veriler, araç karma şekilde kullanıldığı için yüksek olur genellikle. Farzı misal veriyorum, benim diğer aracım volvo s40 2.0t içi testte verilen değer 12.6 lt/100km , fakat ben bu değeri maksimum olarak görebiliyordum ancak, şehirlerarası 6.5-7lt tüketiyordu genellikle.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #23 : Aralık 09, 2012, 11:53:02 »
6.5-7 konusunda haklısınız bencede, bu rakam 1.6 atmosferikte hayal bence, veya rahat şehiriçi trafik olarak adlandırılan, uygun saatlerdeki e5 trafiği, misal veriyorum, ben izmitten çıktığımda körfeze kadar ışık yok, ortalama 90kmh la giderek yakı 5-5.5 lar arasında gezebilir. Ama tamamen dur kalk trafik dediğimiz, minimum 7.5 yakar bizim araçlarımız, ki benim gözlemlerim o yönde, tabi buna yaz konuşlları klima vs. eklendiğinde 8 lt yide buluyor.  Ama aynı otomobil dergileri ve araç kataloglarını incelerseniz, max şehir içi 5.0-5.2 lt arası tüketen dizeller mevcut, tabi 1.3-1.4-1.5gibi hacimlerde, test değeri olarak verilen veriler, araç karma şekilde kullanıldığı için yüksek olur genellikle. Farzı misal veriyorum, benim diğer aracım volvo s40 2.0t içi testte verilen değer 12.6 lt/100km , fakat ben bu değeri maksimum olarak görebiliyordum ancak, şehirlerarası 6.5-7lt tüketiyordu genellikle.

Abi 7.5 - 8 lt tüketim benzinli bir motor için zaten güzel değerler şu an dizeller bile 5-6 lt arasında yakar normal şehir içi trafiğinde .
1.33 motorunda ben 7 lt nin altına düşeceğini sanmıyorum tabi bu trafik koşullarına bağlı ama benim 1.4 d-4d ile 5.6 tüketim yakaladığım koşullarda 1.33 en az 7 lt yakacaktır 1.6 da 7.5 civarında yakar .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 09, 2012, 21:25:46 »
O araç bana göre bedava gibi geldi. Gerçekten fırsattsa ve kaçırdıysanız geçmiş olsun diyorum. Ama bir kusuru vardı sanırım çok uygun gözüküyor fiyatı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 09, 2012, 21:38:06 »
Abi 7.5 - 8 lt tüketim benzinli bir motor için zaten güzel değerler şu an dizeller bile 5-6 lt arasında yakar normal şehir içi trafiğinde .
1.33 motorunda ben 7 lt nin altına düşeceğini sanmıyorum tabi bu trafik koşullarına bağlı ama benim 1.4 d-4d ile 5.6 tüketim yakaladığım koşullarda 1.33 en az 7 lt yakacaktır 1.6 da 7.5 civarında yakar .

valla benim arabayı aldığım kış vites göstergesine bakarak değişim yapıp yakaladığım değer bu ama o kadar yavaş kullanıyordum ki otobüsler bile benden daha çabuk hızlanıyordu biraz daha gaza basarak 7.6 da kaldım ki toyotanın internet sitesine göre 1.6 ile 1.33 arasında şehiriçinde 1.1 lt fark var ama ben daha az tükettiği için değil param yettiği için 1.33 aldım
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Aralık 09, 2012, 21:47:17 »
valla benim arabayı aldığım kış vites göstergesine bakarak değişim yapıp yakaladığım değer bu ama o kadar yavaş kullanıyordum ki otobüsler bile benden daha çabuk hızlanıyordu biraz daha gaza basarak 7.6 da kaldım ki toyotanın internet sitesine göre 1.6 ile 1.33 arasında şehiriçinde 1.1 lt fark var ama ben daha az tükettiği için değil param yettiği için 1.33 aldım

Serdar bey 1.33 şehir içinde normal trafik koşullarında 7 - 8.5 lt arası yakar ve bence benzinli bir motor için çok iyi bir değer 1.6 nın da maksimum yakacağı 9 lt sakin kullanımda 7.5 lt ye kadar düşebilir .

Tabi ben 1.6 önerirken karşı tarafın maddi durumunu bilmeden öneriyorum eğer imkanlar el vermiyorsa 1.33 te baştan beri dediğim gibi kötü bir motor değil hem tüketim açısından hem performans açısından . Ama imkan varsa ben yine baştan dediğim gibi 1.6 öneriyorum . Kimi maddi durumu el verse de 1.33 alıyor sonuçta 1.6 ile arasında iyi bir fark var ona da saygı duyarım sonuçta para çok kolay kazanılan bir şey değil .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Aralık 09, 2012, 22:16:17 »
O araç bana göre bedava gibi geldi. Gerçekten fırsattsa ve kaçırdıysanız geçmiş olsun diyorum. Ama bir kusuru vardı sanırım çok uygun gözüküyor fiyatı.
Abdullah beyin dediği gibi, piyasasına göre ucuz olan araçlardan bende kuşkulanıyorum. Çünkü devir eski devir değil, şu an herkes istediği aracın tramer kayıtları, servis geçmişi vs. vs. sine herşeyine ulaşabiliyor. İnternet üzerinden aracının 2.el bedelini de görebiliyor. Ayrıca satılan araç corolla olduğu için gerçek değerinin 2milyar altını zaten galeriler veriyor. En sıkışmış müşterinin satacağı rakam aracının değerinin max 1 milyar altıdır.(bizim araçlarımızı kastediyorum, diğer pahalı model ve markalar değişiklik gösteriyor). Pert kayıtlı araçlar dahil, piyasasının 3-4bin lira altına sürekli rahatça el değiştiriyor. O yüzden kimse saf değil, ben kuşkulanıyorum açıkcası bu tür durumlardan. Adam paraya sıkışmış vs. durumunu geçiyorum zaten, sıkışsa galeriye verir anında.
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 09, 2012, 22:45:11 »
Abdullah beyin dediği gibi, piyasasına göre ucuz olan araçlardan bende kuşkulanıyorum. Çünkü devir eski devir değil, şu an herkes istediği aracın tramer kayıtları, servis geçmişi vs. vs. sine herşeyine ulaşabiliyor. İnternet üzerinden aracının 2.el bedelini de görebiliyor. Ayrıca satılan araç corolla olduğu için gerçek değerinin 2milyar altını zaten galeriler veriyor. En sıkışmış müşterinin satacağı rakam aracının değerinin max 1 milyar altıdır.(bizim araçlarımızı kastediyorum, diğer pahalı model ve markalar değişiklik gösteriyor). Pert kayıtlı araçlar dahil, piyasasının 3-4bin lira altına sürekli rahatça el değiştiriyor. O yüzden kimse saf değil, ben kuşkulanıyorum açıkcası bu tür durumlardan. Adam paraya sıkışmış vs. durumunu geçiyorum zaten, sıkışsa galeriye verir anında.
Aynen. Geçenlerde araba alacağım için on on beş gün araç araştırdım tramere en az 100 tane mesaj gönderdim sorgulatmadığım araç kalmadı okey dediğim aracı gönderdim plakayı vasat hep ya km oynanmış yada en az 5 bin tl hasar var.
Araba pazarına gittim ümraniye ye orada beğendim araçı gönderdim hep vasat arç başında hemde adama diyorum orjinal demiştin kaza yoktu 7 bin kazası var abi olur okadar burası istanbul diyor:) göz göre göre seni enayi yerine koyacaktım burası ist demek istiyor. Hyundai accent era ya baktım araç gayet iyi güzeldi adam ikinci sahibiyim dedi sonra biz galeriyiz abi öyle iki üç arabamız var satıyoruz dedi. Sonra şurası boyandı burası az bişey vuruldu.Abs yok araçta esp varmı diyorum olmazmı abi var tabiki diyor abs siz esp mi olur? dedim bilmiyorum abi bunda var dedi sonrasındada nerden bilim ben hepsini sonuçda ikinci el araç diyor. Bizde asansör yapıyoruz onarıyoruz kuruyoruz ne bilim bu asansörün osunu busunusu diyebilirmiyiz? Yan bu deniyorsa bir dandiklik vardır orda. Herkes iş yapıyor herkes işini biliyor yani ne biliyim ben diye bir durum söz konusu olablirmi olamaz. Onun için arkadaşlar böyle affedersiniz ama böyle çakallara Allah aşkına kolay para kazandırmayın göz göre göre hakkımızı diyor böyle hırsızlar.
En son aldığım albea aracını almaya gitmek için ankara otobüse binmeye gidiyordum toyota ile giderken babam beni bırakıp arabayı alıp gidecekti tam ışıklarda albea gördüm dedim bir fiyatını soralım babam camı indirdi kaça satılık dedi adam 14 dedi ve arabada yeni tip albea bembeyaz tertemiz duruyor bir baktım içindeki adam daha önce bana pert araba satan adam adamın suratına bakarak bırak baba bu pert araba satıyor dedim çıktım gittim adam neye uğradığına şaşırdı bişeeyde diyemedi yanındada karısı vardı.Allahın sopası yokki kafasına vursun.
Özetle parayı kimse yolda bulmuyor benim için kıymetli olan 15 20 30 40 bin tl para kimi hayinler için pert olan 15 bin tllik arabayı orjinal araba deyip 40bine kakalamak isteyen hainlere dikkat!
+ 2009 yılında 109 binde olan doblo ve 2010 yılında 75 binde bana gelen doblo 2011 yılında sattığım galeri söyledi 2009 da bu araç 109 bindeymiş diye ben adama veirrkende araç 104 bindeydi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 09, 2012, 22:48:13 »
keşke 1.33e farklı donanım seçenekleri de koysalardı da, insanları comfort'a mecbur bırakmasalardı...
öte yandan bence bütçeniz doğrultusunda 1.6 modellere de bakabilirsiniz, hem performansı daha iyi ( 1.33'ünki kötü demiyorum) hem de satışı daha kolay olur diye düşünüyorum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '16
  • 22 kere teşekkür etti
  • 112 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 09, 2012, 22:50:07 »
3.5 Yıl 1.6 132 Bg Auris kullandım Bursa şehiriçi trafiğinde ortalama 7,5Lt, şehirdışı ortalama 5,7Lt, karma ortalama 6,6-6,8Lt tüketim vardı. Şehiriçi en yoğun zamanda 8,3Lt gördüm. Arabayı fazla yormam, sadece bazen gaza gelir gaza basarım ama uzun süreli değil.
2009-2012 Auris Comfort Extra LS 1.6-132PS Valvematic
2012-2016 Corolla Comfort Extra 1.4 D-4D 90 PS
2016 - Corolla Premium Navi High 1.4 D-4D 90 PS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 09, 2012, 23:15:52 »
Auris 1.6 132 Bg düşük devirlerde ekonomi sunan bir motora sahip. Optimal  Drive  teknolojisi var. Bahsedilen değerler normal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • 62 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Aralık 09, 2012, 23:23:32 »
Aynen. Geçenlerde araba alacağım için on on beş gün araç araştırdım tramere en az 100 tane mesaj gönderdim sorgulatmadığım araç kalmadı okey dediğim aracı gönderdim plakayı vasat hep ya km oynanmış yada en az 5 bin tl hasar var.
Araba pazarına gittim ümraniye ye orada beğendim araçı gönderdim hep vasat arç başında hemde adama diyorum orjinal demiştin kaza yoktu 7 bin kazası var abi olur okadar burası istanbul diyor:) göz göre göre seni enayi yerine koyacaktım burası ist demek istiyor. Hyundai accent era ya baktım araç gayet iyi güzeldi adam ikinci sahibiyim dedi sonra biz galeriyiz abi öyle iki üç arabamız var satıyoruz dedi. Sonra şurası boyandı burası az bişey vuruldu.Abs yok araçta esp varmı diyorum olmazmı abi var tabiki diyor abs siz esp mi olur? dedim bilmiyorum abi bunda var dedi sonrasındada nerden bilim ben hepsini sonuçda ikinci el araç diyor. Bizde asansör yapıyoruz onarıyoruz kuruyoruz ne bilim bu asansörün osunu busunusu diyebilirmiyiz? Yan bu deniyorsa bir dandiklik vardır orda. Herkes iş yapıyor herkes işini biliyor yani ne biliyim ben diye bir durum söz konusu olablirmi olamaz. Onun için arkadaşlar böyle affedersiniz ama böyle çakallara Allah aşkına kolay para kazandırmayın göz göre göre hakkımızı diyor böyle hırsızlar.
En son aldığım albea aracını almaya gitmek için ankara otobüse binmeye gidiyordum toyota ile giderken babam beni bırakıp arabayı alıp gidecekti tam ışıklarda albea gördüm dedim bir fiyatını soralım babam camı indirdi kaça satılık dedi adam 14 dedi ve arabada yeni tip albea bembeyaz tertemiz duruyor bir baktım içindeki adam daha önce bana pert araba satan adam adamın suratına bakarak bırak baba bu pert araba satıyor dedim çıktım gittim adam neye uğradığına şaşırdı bişeeyde diyemedi yanındada karısı vardı.Allahın sopası yokki kafasına vursun.
Özetle parayı kimse yolda bulmuyor benim için kıymetli olan 15 20 30 40 bin tl para kimi hayinler için pert olan 15 bin tllik arabayı orjinal araba deyip 40bine kakalamak isteyen hainlere dikkat!
+ 2009 yılında 109 binde olan doblo ve 2010 yılında 75 binde bana gelen doblo 2011 yılında sattığım galeri söyledi 2009 da bu araç 109 bindeymiş diye ben adama veirrkende araç 104 bindeydi..
Katılıyorum size kesinlikle, farzı misal bende aracımı satmaya uğraşıyorum şu an, açık şekilde söylüyorum, tramer kayıtlarını, boyasını, ama insanlarda bu konuda meraklı ama bilgisiz, 1700tl lik 1 tane hasar var aracımda, insanlar bunu araç pertten toplandı algılıyor, o yüzden de o satan kişiler, çok temiz boya bile yok politikasıyla tüketiciyi ayağına çekip, duruma göre pazarlık yapıp araba satıyorlar, maalesef karaktersizlik ama satılan arabalarında yüksek çoğunluğu o şekilde satılıyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 09, 2012, 23:29:59 »
Neler neler varya midem bulandı sıfır araba gibisi yok başım ağrıdı araba ararken artık bıktığım için bu iyi iyi diyorum alayım diyorum bi mesaj km si oynanmış. tek tük boyasınıda kabul edip almak istediğim oldu dedim lanet olsun alayım kurtulayım zaten satarken orjinalinide ucuza veriyorum boyalısınıda ucuza veriyorum ne zaamn değiştiysem arabayı hep zarar ettim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Aralık 09, 2012, 23:56:26 »
2.el arac konusunda ben de çok dertliyim...:) ben de aurisimi alana kadar neler yaşadım neler.. adama telefonda" bak uzaktan geliyorum varsa kazası belası yorma beni" diyorum, en ufak birşey bulursan yüzüme tükür dedi( bunu diyen emekli öğretmen) sonradan toyota servisine gittik, aracın serviste kaza kayıtları var.. :))

temiz arac bulmak çok zor, hele istanbulda.. Kolay gelsin ne diyim, benim arac mmt olduğu için tüketim değerlerini yazmıyorum ama ister 1,33 olsun, ister 1.6 auris bence kesinlikle doğru tercih ;)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 10, 2012, 22:13:45 »
Tramer sorgulama macerası ve faturası  281 TL:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Aralık 10, 2012, 23:01:47 »
Selçuk arkadaşım 2010 auris elegantımı satıyorum hala ilgileniyorsan sahibinden. c o m da ç.kale-biga aramasında bulabilirsin link istersen özel mesaj atabilirsin iyi forumlar
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #37 : Aralık 11, 2012, 19:30:51 »
Selçuk arkadaşım 2010 auris elegantımı satıyorum hala ilgileniyorsan sahibinden. c o m da ç.kale-biga aramasında bulabilirsin link istersen özel mesaj atabilirsin iyi forumlar

Merhaba Ümit Bey,

Ben sizin aracı gördüm. Ama benim o kadar param yok. Çok beğendim güzel ama, güzel olduğu için pahalı =) yoksa balıkesirdeyim gelebilirdim.

başkasına kısmet artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #38 : Aralık 11, 2012, 19:33:39 »
Tramer sorgulama macerası ve faturası  281 TL:)

Sorgulama başında 4 TL miş hocam.

Siz baya bi araba sorgulamışsınız  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Aralık 11, 2012, 23:42:53 »
Sorgulama başında 4 TL miş hocam.

Siz baya bir araba sorgulamışsınız  :)
Dibine dibine hemde araç acil lazımdı artık almam gerekiyordu parayı da ayarladım arabayı bulamadım sıkıntı yaptım aciliyette var napalım mecbur gönderdik üçün beşin hesabını yapıp  sonra beş on binliralk zararlara imza atmak istemedim.