0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sedat bey, malesef mevcut değildi bende çok araştırmıştım alırken olan modelleride vardı tabiki Örneğin T-Sport, 2.0 Dizel versiyonlarında vardı.Bizzat ben serviste yapılmasını istemiştim ama yapılamadığını söylüyorlardı.
ee opsiyonsa neden yapılamıyor ? Ben böyle yetkili servisin mantığına taş oturtayım.
Bende anlasam, CC de de aynı durum mevcut ya başka paazarlara sundukları araçlarda var ama bizlerinkin de yok.
Abi ben anladım .Kısaca gidin başka marka araç alın diyorlar . Ben bir daha ki sefer kendileri kıramayacağım .
Haklılık payın çok yüksek Mahmutcum çok haklısın beni geçenlerde aradılar aracınızda eksikler görüyormusunuz diye sormalarına pişman ettim Büyük bir değişim olursa bilinki başı ben çekiyorum
Kaç sayfa yazdırdın abi kıza.
Abi beni sinir eden şey istediğin şeyi parasıyla da alamıyorsun dediğiniz gibi en basit örnek hız sabitleyici bana pek lazım değil ama koskoca toyota müşterisine opsiyonelde olsa sunamıyor ve bununla yetinmeyip imkansız diyorlar . Oysa forumdan Yüksel bey 1.4 d-4d lere hız sabitleyici uyguladı .
Söylediklerimi yazamamıştır muhtemelen ama konuşmamızı genel merkeze bizzat ileteceğini söyledi İşte bu da çok anlamsız geliyor zaten düzenek mevcut ama uğraşmak istemiyorlar heralde. Bu arada Aurislere yapılan VSC E12 kasalara uygulanabilir mi acaba, neticede düzeneği mevcut yazılım atılsa olur biter.
Mahmut Yüksel beyin dizel motora taktığı CC kendi üretimi olan KC ürünündenmi bahsediyorsun ?
Abi imkansız diye bir şey yok ama e12 ye esp katmaktansa satıp esp li bir araç almak daha mantıklı olur .
arkadaşlar ben de 2003 1.6 sol sahibiyim. benim kitapçığımda da ısıtmalı yan aynalardan bahsediliyor fakat ben arka cam rezistansını çalıştırdığım zaman aynamdaki su damlacıkları ile ilgili hiçbir değişme olmuyor. acaba var benimkiler mi bozuk yoksa yok mu.veya var ama su damlacığı değilde aynadaki buzlanmayı mı eritiyor sadece. teşekkürler.
Ahmet bey aynadaki ısıtma buzlanma içindir . Arka cam rezistansını açınca çalışması lazım . Arka cam rezistansını açtıktan 5 dakika sonra elinizle aynıyı elleyin ısınmış olması gerekir .
evet aynen öyleymiş. elimi değdirdiğimde hissedilir bir sıcaklık mevcut fakat su damlacıklarını eritecek kadar değil demek ki. olsun olduğunu bimek de güzel.