0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Prins silverline ecu (beyin) 950 TL atiker mi taktırsak sıfırdan bilemedim, Lpg amorti etti derken tekrar sıfırdan başlıyoruz.
Hocam siz sıfır taktırmadınız mı daha yeni?
Lpg de yuksek maliyetli ve yuksek parca fiyatina sahip firma tercihinde az da olsa bu tarz durumlar yasandigi zaman lpg den yapilacak tasarruf bin anca ucup gidiyor. Sistemi adece ecu olarak dusunmeyin. Cikma parca yada tamiri yoluna gidin tabi garanti vereceklerse. En kotusu ihtimal yeni ecu alip binin.Aynen ilk hedefim çıkma ecu yada tamir sonrasında sıfır yedek parça ama atiker obd fiyat 1300 tl civarı ))
MERHABA; 2015 MODEL TOYOTA COROLLA ADVANCE ARACIM VAR 8.356 KM YILDA 10.000-15.000 KM YAPIYORUM LPG KONUSUNDA İNCELEDİĞİMDE KAFAM ÇOK KARIŞTI. LPG MARKA OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ VE ZONGULDAKTA YAŞIYORUM BU ÇEVREYE YAKIN USTA ÖNEREBİLİRMİSİNİZ.
2013 Kasımda prins montajı yapıldı aracıma. Evet yeni takıldıMesaj Birleştirildi: Ağustos 09, 2016, 02:37:00
Eğer bu kmlerde aracınızı 5 sene kullanırsanız Aynı şartlardayız, lpg en mantıklısı araştırdım ölçümler yaptım, lpg mantıklı... Brc, lovato öne çıkıyorAracım 4600 km de Bende birkaç haftaya yaptırıyorum kısmetse..
Arkadaşlar prins araştıranlara bilgi olsun aldığım fiyatlar şimdilik şöyle; prins silverline ecu tamiri 200 TL 6 ay garantili, çıkma 500 TL 1 yıl garantili, sıfır ecu fiyatı 950 TL 2 yıl garantili. 2013 kasımda aracıma 2000 TL ye prins takıldı. Kendisini amorti etti zaten hatta şu an kardan zarar edieceğiz. Ben tamir düşünüyorum. Olmazsa çıkma alacağım. Bu arada Almanya ile de irtibattayım fiyat teklifi alacağım alibaba sitesinden bakalım hangisi uygun olacak.
Teşekkür Ederim. Brc ile ilgili okuduğum yorumlarda ses yapmasında dolayı şikayet edenler var ama kararsız kaldım
Onu bende bilmiyorum usta, kul yapısı diyorlar.
http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=prins+ecu&_sacat=0Fİyatlar euro kurundan ötürü Türkiye ile benzer geliyor. Almanya'dan bir ürün alacaksanız 19-20 ağustosta Düsseldorf'dan döneceğim, yanımda getirebilirim isterseniz, yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler usta bizimki vsi 2 zaten orda da 250-275 euro arası sanırım aynı fiyatları buluyor dediğin gibi. şimdilik tamir yolunu seçtim bi deneme yapacağız. daha da prins kenarından geçmeyeceğiz ))) Kalite kullanım süper gerçekten ama o da bozuluyor işte
merhabalar,2013 elegant verso satın aldık, lpg taktırmayı düşünüyoruz. Prins mi yoksa BRC mi önerirsiniz? prins ve brc arasında biraz fiyat farkı var ama kalite,tassarruf konusunda da fark olacaksa fiyat farkını da düşünmek istemiyoruz. bu konuda bilgilendirirseniz seviniriz.
Arçelik bayisine gidip Bosch nasıl markadır demek gibi olmuş biraz soru. Prins piyasadaki en kaliteli kittir. Tasarruf hiç bir markada, kitte değişmez. Benzinde yakılanın %20 fazlasını yakar eğer lpg ayarı doğru ise. Nacizane fikrim yedek parça fiyatlarını da karşılaştırın, Atiker obd yi de düşünün. Obd li sistem öneririm şahsen. Ama hepsinden önce iyi bir usta, usta iyi olsun marka önemli değil.Sorduklarınızın cevapları forumda fazlasıyla mevcut.