0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010, dual vvti, devir daimle alakası olup olduğunu bilmiyorum değiştikten sonra devir düştü normalde 1de dururdu.
heh buda moda oldu arabadan çıt çıksa hemen toyotadan soğuyor millet yahu yapmayın etmeyin ne arabalar ne markalar var arabalarımız öpüp başımıza koyalım
ben 2 yıldır 2011 model kullanıyorum daha hiçısındıktan sonra 1000 devirleri görmedim hatta araba ısındıktan sonra 550 600 arası oynar maksimum. kırmızı ışıkta falan beklerken arabanın en ufak bir düğmesine bile bazsam devir anlık 450 civarına kadar düşer. bence siz daha önceden ya fark etmediniz yada başka bir sıkıntı vardı araçta.
100000 km ye ve 3 yıla kadar arac normal düzende çalışıyormuydu şimdi mı yerine oturdu hiç bilmiyorum neyse önemli değil bir problem olursa garantiden yine değişir alıştık artık
bendede VVT-I 3ZZ-FE motorlu 2005 Corolla vardı , bende nezaman boğazı temizlesem önce devir 1500 lere kadar yükseliyordu birkaç saat sonra 500 lere kadar düşüyordu. bakım yapılalı nekadar oldu ? kaç km kat ettiniz bakımdan sonra ? 150 200km geçmeden devir saati normale dönmez
Abi burada bir şey soracağım Açık hava filtresi daha çabuk kirlenir ve etkiler motoru doğru mudur?5000km de bir temizlemek gerekir en fazla?
Ömer bey ben motor ustası değilim ve aracınızı hiç görmedim ama ben kendi aracım için olanı söyledim genelleme yapmak yanlış olur tabi her aracı her zaman kullanan kişi daha iyi bilir.