Gönderen Konu: Bu sabahki avensis maceramız amacından saptı inceleme sonucu o güzel BEYAZIM !!!  (Okunma sayısı 1736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
 Moralimi bozdu eskişehir toyota bugün sabah babamla gittik avensise bakmaya arabayı ne kadara alırsınız falan dedik LPG var mı yok kaç kmde 143 000 falan gibi soruları sordular 17 veririz dediler sonra inceleyelim isterseniz dediler ne kadar sürer dedim 10 dakika dedi anahtarı direk verdim götürdüler hiç sebepsiz yere 15 veririz dediler neymiş arka kapılardan ve koltuktan ses geliyormuş nasıl bir ses dedik açıklamadılar çıktıktan sonra özellikle müziği kapattım dinledim arabanın hiçbir yerinden çıt ses çıkmıyor düz yolda da çukura girince de özellikle birde tramvay yolundan geçerken dinledim sonuçta çok titreşimli bir yer lastikler dışında hiçbir yerden ses gelmiyor nasıl birşeydir anlamadım ve acaip moralimi bozdular sırf para vermemek için bir çok şeyi bahane ediyorlar. Motora harika dediler performansı mükemmelmiş dediler orda biraz toplanır gibi oldum ama yetmedi herşeyi bitirdiler arabaya bir pislikmiş gibi bakıyorum bütün aşkımı öldürdüler nedensiz yere... Ayrıca Türkiyeye gelen ilk vvt-ilar japon üretim yani japonyadan gelmişler full japonmuş araçlar motorları 1.000.000 km yapsın yine bitiremezsin dediler ondan sonrakiler adapazarı üretimmiş bu da biraz topladı moralimi ama yetmedi ayrı konu servisin canı cehenneme  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: :kötü: |-\ |-\ |-\ |-\ |-\ |-\ |-\ |-\
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ercü plazaya araba götürülmez.alırken hurda araba gibi alır satarken türkiyede tek der. senden 15 e alır ertesi gün 21 yazar 19 a bırakır hatasız diye...benim şuana kadar tanıdığım en sahtekar insanlar plazadaki 2. el yetkilileri ve galericiler....tabi istisnalar kaideyi bozmaz...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • serdar_tanitmis@hotmail.com
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
kardeşim nıye takıyosun ki adam tabı ole der :)
Her zaman doğruyu söyle hiçbir zaman ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ercüment araba garantili olsa aynı servise arka kapılardan ses geliyor diye gitsen bakarlar normal derler .  :)

Fazla sıkma canını benim 2009 corollama toyota servisi 32 verdi renaulta sordum 32.500 vermişlerdi belki 500 tl az bir fark ama başka marka o parayı veriyorsa ve ben yine toyota almak için aracımı takasta kullanacaksam bana en az renaultun verdiğini verebilirlerdi ben daha sonra 34000 gibi bir rakama sattım .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Boşver avensisi bu kurak havada o kadar para verilmez :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
servisler ölmüş eşşek avcısı, uğşmamak için ucuza verirsin, onlar satıp üstünden para kazanırlar
yoksa niye alsınlar zaten...Galericiler ise servislerden bir gömlek daha sahtekar oluyorlar, hepsi bu
arabayı acele etmeden internete ilan ver sat, asıl değerine satarsın
ama sat derim, sizin araba her ne kadar çok temiz bir araç olsada, her ne kadar japon üretimi olsada  tutunan bir model değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
96 corolla xli (AE) 101 2010 yılında Derindere 8.500 TL verdi. Bende gittim 11.750 TL sattım.Balın olsun Bağdattan sineke gelir demişler. Mal müşteriye satılır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
len olm delisin sen ya :rofl:  kafaya taktığın şeye bak :rofl:  olm adamların işi bu Ercüm  :lol:  sana bahane sıkacak aracını ederin altında alacak sonra satıp kar edecek mantık bu yahu :D neden takıyorsun . 

Oktay abine Auris aldık biliyorsun. onun arabasınada 24.000 dediler ısrarla falan 24.500 dediler ama oktay dışarda 26,250 ye 3 günde sattı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Hani servise bu kadar ölü diyorlardı da bu kadarını beklemiyordum valla 17 verirken birden ses geliyor diye tak diye 15 kafam attı tabi.

len olm delisin sen ya :rofl:  kafaya taktığın şeye bak :rofl:  olm adamların işi bu Ercüm  :lol:  sana bahane sıkacak aracını ederin altında alacak sonra satıp kar edecek mantık bu yahu :D neden takıyorsun . 

Oktay abine Auris aldık biliyorsun. onun arabasınada 24.000 dediler ısrarla falan 24.500 dediler ama oktay dışarda 26,250 ye 3 günde sattı :D

Mesut abi sen biliyorsun aşık olduğumu e11lere hele ki kendi aracıma öyle şeyler olunca tabi benim  çerkezlikten kaynaklanan sinir hücrelerim depreşti biranda kısa devre yaptım sinirlendim arabaya bindik söylenmeye başladım babamda kıs kıs gülüyordu çok mu fazla bağlanmışım ne yapmışım hiç bilemedim ki :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Boşver avensisi bu kurak havada o kadar para verilmez :)

Abi valla hiç bilmiyorum avensiste çok fena hani ama benim yaşıma göre biraz büyük :D

Büyük demişken babam oturdu içine ayarlamadı tam olarak ama şöyle biraz yerleşti bunun önünü göremiyorum alışana kadar herhalde bir kaç kez tampon değiştiririz dedi orda bittim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
15 yine iyi vermişler benim corollaya 32 verdiler(2011 comfort extra üzerinde 5000 tl extra vardı)
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Ercü derdin bu olsun yahu..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ercüment, sen arabayı satmak istiyorsan internete koy. İstanbul da olsan çok kolay satarsın. Bendeki Getz'e ve Corolla'ya satılık yazmadan talibi kendi buldu. Bende sattım. Sende İstanbul da olsan çok kolay satarsın bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Ercüment, sen arabayı satmak istiyorsan internete koy. İstanbul da olsan çok kolay satarsın. Bendeki Getz'e ve Corolla'ya satılık yazmadan talibi kendi buldu. Bende sattım. Sende İstanbul da olsan çok kolay satarsın bence.

Geçen sene 19 veren vardı da vermedik 20 istiyoruz diye avensis istiyoruz daaaa sorun şu sattıktan sonraki parayı tamamlamak mesele :D

Ercü derdin bu olsun yahu..

Abi sinir bozuyorlar ama :(

15 yine iyi vermişler benim corollaya 32 verdiler(2011 comfort extra üzerinde 5000 tl extra vardı)

Yok artık ya  :o

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Geçen sene 19 veren vardı da vermedik 20 istiyoruz diye avensis istiyoruz daaaa sorun şu sattıktan sonraki parayı tamamlamak mesele :D
T25 mi, T27 mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi