0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Askerde vardı cenazelerde top arabası için kullanırdık Bakımıda ayrı bir zevkliydi boş vaktim olduğunda garaja gider Unimoga otururdum Saolasın Doğan iyi geldi
Bu nasıl bir güzelliktir böyle yahu Konu açılmışken bende Aurisi hatırlatıyım halen bekliyorum
Taşınma telaşını atlattım ufaktan modelleri resimlemeye başlıyorum, önce ufaklıklardan başlıyorum şimdilik bunla idare edelim çok enteresanları yakında NZG üretimi Mercedes-Benz Unimog 140 L 1/43 ölçekte olmasına rağmen oldukça ağır bir model, Unimog sevdamı bunlarla geçiştiriyorum mecburen
Makyajlısı yapılır mı sence? Beklemeli miyim?
Hiiç sanmam BMW Mercedes Porsche için bu gibi detaylar söz konusu Auris'in makyajlısı pek olası değil gibi.
Emre beyi falan boşver ister abi de ister Doğan Unimog kullanmak büyük keyif olsa gerek, 3 farklı şanzıman olduğunu okumuştum sanki ama doğru mudur?
Askerde 6 tane Unimog'um vardı ama Türk üretimleri bu resimdekiler kadar iyi değildir tahminimce.Vitesleri bu arada 8 ileri, 8 geri. ilk 3 vites arazi vitesi. Diferansiyelden de dediğiniz gibi ön-arka veya dört çeker seçilebiliyor.Dandik Land'ler ile karşılaştırılınca baya üstün oluyor tabi.