0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gecenin bu saatinde şaka yapma amblem değil ferrari, transformers amblemi bile olsa berbat berbat berbat yahu bikere kapı , kaput , cam kenarlari , kaporta ek yerlerine bak. sence ferrariyi geçtim , lada kia tata bile böyle yamuk , hizası yanlış kaporta yaparmı ?
lada'yı kia'yı geçtik çocuklar için üretilen akülü arabalarda (eskiden pedallılar da vardı) bile böyle hatalar yapılmıyor. diyecekler ki zaten bu konseptti. o zaman niye satışa çıkartıp fiyat biçiyorsun ? işin ucunda zengin olma hayâlleri olduğu türk otomobiline türkçe isim vermeye üşenmelerinden belli zaten.
Amlemi Etox değilde Audi Mercedes veya Ferrari vs vs Olsa öve öve bitiremezdi sanırım kimse.
Çok acımasızsınız yaaa! Bir zamanlar Devrim otomobillerini de bu zihniyet bitirmiş. Hemen "yok olmamış, şurası böyle, şurası şöyle!" Herkes mühendis, herkez uzman, herkes usta! Nerden geldiği belli olmayan internetten çarpma magazin bilgileriyle millet ahkam kesmeyi, ortamlarda hava basmayı meziyet sayıyor. Birileri birşey yapmış iyi veya kötü. Herkes bugatti tasarımı bekliyor. Biraz anlayış yahu. Böyle başlar, böyle gelişir, böyle böyle biryerlere gelir. Ama hemen .ok atmanın alemi nedir.Benim amcamın halasının oğlunun eniştesi de Boeing' de çalışıyor. Bence de olmamış bu araba!!
Ben etox'u desteklemiyorum ama etox gibide olsa yerli bir otomobil yapma cesaretini destekliyorum. Nihayetinde adam satar satamaz o ayrı ve de kendi sorunu, parasını paylaşmayacağız, sende beğenirsin beğenmezsin o da farklı birşey. Ama birisinin artık bu fitili yakması lazım. Bir de ergenlik muhabbetlerini bırakalı 20 sene oldu. Boeing konusunu da zaten beğenen üstüne alır diye düşünmüştüm. Selamlar
neden Toyotaya biniyorsun ? neden etox için başvuruda bulunmadın sıraya girmedin ? yada neden yerli Tofaşa binmiyorsun ?
Tanıtım fotoğraflarındaki son 2 fotoğraftaki kadının el fren tabancasını tutuşunu ve el fren tabancasının neye benzediğine dikkatle bakınız böyle el fren tabancasımı olur yahu
Etoxa ise hiçbirşet demiyorum zaten. Renault 1.5 dizel motor. megane 2 iç kapı ve ön göüs, peugeot 106 arka stopları dik takılmış , jantçıdan alınma sıradan bir jant, jantlarını bile kendileri üretememiş, yada en azından CMS den özel bir tasarım talep etmemeişler yazık.
iyi güzelde buna inanmak istiyorum ben artık, sonra yine yerli spor otomobil ETOX gibi olmasın, içi renault megane 2, motor renaultun 1.5 dizel motoru, kaporta fiber, arka stoplar peugeot 106 nın dik takılmış hali ve herhangi bir jantçıdan alınan toora marka jantlar ile piyasaya sürüp , işte Türk otomobili demesinler yine ?hani bir tasarım örneği falan birşey yapmamışlarmı yerli otomobili bide görseydik Peugeot 106 StoplarıRenault Megane 2 konsol ve direksiyonToora marka jant
Orçun sanki değil 106 Stopu ben bunu 1 2 yıl önce dile getirdim zaten forumda