Gönderen Konu: Etox'un dört kapılı dizel modeli de üretildi  (Okunma sayısı 19445 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: Etox'un dört kapılı dizel modeli de üretildi
« Yanıtla #80 : Aralık 05, 2012, 01:32:19 »
gecenin bu saatinde şaka yapma :) amblem değil ferrari, transformers amblemi bile olsa berbat berbat berbat ;) yahu bikere kapı , kaput , cam kenarlari , kaporta ek yerlerine bak. sence ferrariyi geçtim , lada kia tata bile böyle yamuk , hizası yanlış kaporta yaparmı ?

lada'yı kia'yı geçtik çocuklar için üretilen akülü arabalarda (eskiden pedallılar da vardı) bile böyle hatalar yapılmıyor. diyecekler ki zaten bu konseptti. o zaman niye satışa çıkartıp fiyat biçiyorsun ? işin ucunda zengin olma hayâlleri olduğu türk otomobiline türkçe isim vermeye üşenmelerinden belli zaten.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Aralık 05, 2012, 01:32:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Aralık 05, 2012, 10:29:26 »
Bu arabanın adı YILDIRIM olsun.Büyük harf yazdım çünkü ingilizcede ı harfi yok ı yerine i yazarlar ve yildirim olmaz :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Aralık 05, 2012, 10:34:27 »
lada'yı kia'yı geçtik çocuklar için üretilen akülü arabalarda (eskiden pedallılar da vardı) bile böyle hatalar yapılmıyor. diyecekler ki zaten bu konseptti. o zaman niye satışa çıkartıp fiyat biçiyorsun ? işin ucunda zengin olma hayâlleri olduğu türk otomobiline türkçe isim vermeye üşenmelerinden belli zaten.

:alkis:

Amlemi Etox değilde Audi Mercedes veya Ferrari vs vs Olsa öve öve bitiremezdi sanırım kimse.

:lol: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 5 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Aralık 05, 2012, 23:35:55 »
Ben etox'u desteklemiyorum ama etox gibide olsa yerli bir otomobil yapma cesaretini destekliyorum. Nihayetinde adam satar satamaz o ayrı ve de kendi sorunu, parasını paylaşmayacağız, sende beğenirsin beğenmezsin o da farklı birşey. Ama birisinin artık bu fitili yakması lazım. Bir de ergenlik muhabbetlerini bırakalı 20 sene oldu. Boeing konusunu da zaten beğenen üstüne alır diye düşünmüştüm.
Selamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Aralık 06, 2012, 10:28:05 »
arkadaşlar olumlu veya olumsuz herkesin haklı olduğu noktalar var. 100 yıla yakın bir ülke olarak gecikmişliklerle doluyuz. etox da otomobil alanındaki ilk adımımız (devrim'den sonra). tabiki ilk aşamada büyük paralar gidecektir. ama iş rayına oturup fabrikalarımız arabaları seri üretime geçince fiyatlar da düşecek sanayimizde kalkınacak insanımız da iş sahibi olacak....... çark böyle dönecek. henry ford'un yaptığı ilk oto dizaynlarına bir bakın derim. şimdi diyeceksiniz ki o onlarca sene evveldi olacak o kadar. ama bizim de ilk otomobilimiz bu. 20 yıl sonra etox'un yanında 20 ayrı marka olduğumuzu düşünsenize. ingiltere'nin 30 a yakın spor otomobil üreten markası var. herşeye olumsuz yaklaşarak ''muasır medeniyetlerin seviyesine '' gelemeyiz. keşke devrim hamlesi devam etseydi de kaybedilen 50 yılımız olmasaydı. biz de devrimclubtr.com' a üye olmuştuk belkide.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Aralık 06, 2012, 11:00:05 »
Çok acımasızsınız yaaa! Bir zamanlar Devrim otomobillerini de bu zihniyet bitirmiş. Hemen "yok olmamış, şurası böyle, şurası şöyle!" Herkes mühendis, herkez uzman, herkes usta! Nerden geldiği belli olmayan internetten çarpma magazin bilgileriyle millet ahkam kesmeyi, ortamlarda hava basmayı meziyet sayıyor. Birileri birşey yapmış iyi veya kötü. Herkes bugatti tasarımı bekliyor. Biraz anlayış yahu. Böyle başlar, böyle gelişir, böyle böyle biryerlere gelir. Ama hemen .ok atmanın alemi nedir.Benim amcamın halasının oğlunun eniştesi de Boeing' de çalışıyor. Bence de olmamış bu araba!!

Ben etox'u desteklemiyorum ama etox gibide olsa yerli bir otomobil yapma cesaretini destekliyorum. Nihayetinde adam satar satamaz o ayrı ve de kendi sorunu, parasını paylaşmayacağız, sende beğenirsin beğenmezsin o da farklı birşey. Ama birisinin artık bu fitili yakması lazım. Bir de ergenlik muhabbetlerini bırakalı 20 sene oldu. Boeing konusunu da zaten beğenen üstüne alır diye düşünmüştüm.
Selamlar

neden Toyotaya biniyorsun ? neden etox için başvuruda bulunmadın sıraya girmedin ? yada neden yerli Tofaşa binmiyorsun ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Aralık 06, 2012, 18:33:41 »
neden Toyotaya biniyorsun ? neden etox için başvuruda bulunmadın sıraya girmedin ? yada neden yerli Tofaşa binmiyorsun ?
   Ahmet Yaman arkadaşı iyi niyetinden dolayı kutluyorum söylediklerinin büyük kısmı doğru.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #87 : Aralık 07, 2012, 01:08:17 »
Tanıtım fotoğraflarındaki son 2 fotoğraftaki kadının el fren tabancasını tutuşunu ve el fren tabancasının neye benzediğine dikkatle bakınız :) böyle el fren tabancasımı olur yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Aralık 07, 2012, 12:38:55 »
Tanıtım fotoğraflarındaki son 2 fotoğraftaki kadının el fren tabancasını tutuşunu ve el fren tabancasının neye benzediğine dikkatle bakınız :) böyle el fren tabancasımı olur yahu :)
Senin bakış açınla bakarsak burda sorun renk seçimi.Senin libido baya yüksek.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Aralık 07, 2012, 14:34:40 »

bu modelede yandan bakınca peugeot 106 stopları sanki :D  :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Aralık 07, 2012, 15:15:42 »
Orçun sanki değil 106 Stopu ben bunu 1 2 yıl önce dile getirdim zaten forumda :)

Etoxa ise hiçbirşet demiyorum zaten.  Renault 1.5 dizel motor. megane 2 iç kapı ve ön göüs,  peugeot 106 arka stopları dik takılmış ,  jantçıdan alınma sıradan bir jant, jantlarını bile kendileri üretememiş, yada en azından CMS den özel bir tasarım talep etmemeişler yazık.

iyi güzelde buna inanmak istiyorum ben artık, sonra yine  yerli spor otomobil ETOX gibi olmasın, içi renault megane 2,  motor renaultun 1.5 dizel motoru,  kaporta fiber, arka stoplar peugeot 106 nın dik takılmış hali ve herhangi bir jantçıdan alınan toora marka jantlar ile piyasaya sürüp ,  işte Türk otomobili demesinler yine ?

hani bir tasarım örneği falan birşey yapmamışlarmı yerli otomobili bide görseydik :)

Peugeot 106 Stopları

Renault Megane 2 konsol ve direksiyon

Toora marka jant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Aralık 07, 2012, 15:36:53 »
Orçun sanki değil 106 Stopu ben bunu 1 2 yıl önce dile getirdim zaten forumda :)

Evet hatırladım Mesut abi  :)