ya para verilmez ya
yazık günah... gerçi teypcilerin ekmegi de ben her aldıgımız arabaya kendim takıyorum
... corolla olunca zaten alıstım tesisatı komple cekiyoum
cok kolay aslnda....
aküden kablo cekicez kaputu actıgınızda sol tarafa dogru bir plastik var dikdörtgen kenarları oval kavucukmu derler ne derler oradan gecirebilirsiniz veya nereyi bulabilirsiniz ... (Not: amfi araba kablosuyla ... +12 elektrik kablosu yan yana gitmemeli parazit yapar ve motor sesini hopörlere verir..) amfi arkaya bagaja gidicekse... kapıyı acınca asagıda cıtalar varya onları söküyoruz içi bos oradan gecirebiliriz.... kafa taslak bu :=) şimdi amfi baglama
amfinin arkasında calısması için 3 giriş vardır... sadece besleme için..... +12 volt ... remote control(bu teybin tetiginden gelicek teyp arkasındaki kablolardan birisi mavi beyaz cizgili olan) ve gnd- olan arabanın her hangi bir yerinden şasa alarak baglayabiliriz... daha sonrasını kaç hopörler baglayacagınıza baglı.... suan amfiniz calısıyor
anlatabildimmi en amatör sekilde:P
selam hoca birşey soracam yardımınızı istiyorum öncelikle ben arama seti döşettim ve tekrar söktüm amfiyi ve subwoferi değiştiridm şimdi tekrar takacam kablolar aynısı gibi duruyor şurayı anladım amfimin modeli jameson usa-750 amfimde GDN,RAM,+12 var RAM ve +12 ye (+)
bağlıyoruz GND ye ise (-) BAĞLIYORUZ demi... birde subwofer im 600*600 Yani 1200 walt iki tana çıkış var 600 birisi 600 de birisi ben bunları çektim 2 artı 2 de eksi olmak üzere kablo çıktı kabloları amfimde şöle bir yuvalar var şekil.a daki gibi
ŞEKİL.A
(krmz.kablo) (byz. kablo)
^ ^
I I
I I (krmz.kablo) (byz. kablo)
[1] [] [] [1] ^ ^
I I
I I
[1] [] [] [1]
Bu şekilde bağladım ve 2 tanede soket kablo var onlarıda amfinin öteki köşesinde altlı üstülü olmak üzere bir altta birde üstte 2 yuva var kenarında ise yine altlı üstlü olmak üzere 2 üstte 2 de altta yuva var şimdi set arabada bakamıyorumda heralde de amfide lıneınput yazıyordu 2 yuvalı olanda tek yuvalıda ise output mu ne birşey yazıyordu bunları neye takacam ve son olarak da bir tane ince bir kablo geliyor onu ne yazana nereye takacam lütfen yardımıcı olur musnuz umarım anlata bilmişimdir şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür. ediyorum.