Gönderen Konu: Son 1 Ay içerisinde Yurt dışına çıkan var mı ?  (Okunma sayısı 734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Son 1 Ay içerisinde Yurt dışına çıkan var mı ?
« : Aralık 02, 2012, 15:01:19 »
Yurt dışından İphone 5 Aldım bugün gelecek. Pasaporta kayıt ettirmem gerekiyor acaba son 1 ay içerisinde yurt dışına giriş çıkış yapıp pasaportu uygun olan varmı ?

Toyota Club Türkiye

Son 1 Ay içerisinde Yurt dışına çıkan var mı ?
« : Aralık 02, 2012, 15:01:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Son 1 Ay içerisinde Yurt dışına çıkan var mı ?
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2012, 15:04:26 »
Yurt dışından İphone 5 Aldım bugün gelecek. Pasaporta kayıt ettirmem gerekiyor acaba son 1 ay içerisinde yurt dışına giriş çıkış yapıp pasaportu uygun olan varmı ?
çeşitli kişiler bu hakkını parayla satıyor, fakat sonrasında oluşabilecek telefonun karışabileceği olaylarda, telefon sahibi sıkıntı yaşayabiliyor. Ben size bu konuda yardımcı olamam, ama 1-2telefoncu gezdiğinizde işinizi çözersiniz. Kimse bu hakkı bedavaya vermez, belli samimiyet olmadıkça. Malum amerika ve ya ingiltereden alıp satılacak iphone un, şu an 1000tl ye yakın karı var
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Son 1 Ay içerisinde Yurt dışına çıkan var mı ?
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2012, 15:08:56 »
İnternette harç parası 100 pasaport hakkı olarak 50 tl ye satıyorlar. parasında değilim kaydettırıp 6 ay sonra kapanırsa olmaz.Herkes sizin gibi işini yaramayacak birşeyi ne koparırsam kâr gözüyle bakacagını dusunmuyorm.
Ücret talep edilirsede veririm sıkıntı yok
çeşitli kişiler bu hakkını parayla satıyor, fakat sonrasında oluşabilecek telefonun karışabileceği olaylarda, telefon sahibi sıkıntı yaşayabiliyor. Ben size bu konuda yardımcı olamam, ama 1-2telefoncu gezdiğinizde işinizi çözersiniz. Kimse bu hakkı bedavaya vermez, belli samimiyet olmadıkça. Malum amerika ve ya ingiltereden alıp satılacak iphone un, şu an 1000tl ye yakın karı var