0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gel taylandta
geçen sene gittim abi tayland a korkuyorum bir daha gidersem geri dönmem buralara diye
herkes bir taylanddır tutturmuş gidiyor abi ne var bu taylandda anlamadım
hem ucuz hemde prostitute ları güzel
geçen yıl gittiğim bir yer var,bu mevsimde kafa dinlemek için birebir..bir incele istersen.. http://www.kadirstreehouses.com/
Arkadaşlar yeni konu açmak istemediğim için hortlatıyorum konuyu.... Mersin civarında önerebileceğiniz güzel tatil beldeleri var mı 30 martta düğünüm var şöyle 5 gün 4 gece balayı yapabileceğimZ bir yer lazım bana aracımla gidecem. Mersin ve civarında denize sıfır önerebileceğiniz nereler var arkadaşlar yardımm son 52 gün
Aha adam gidiyo
Oğuz senin işin çok zor yahu düğün yap eve dgaz döşet, balayını ayarla... güzel şeyler. hayırlısı olsun.
Abi daha neler var neler var öldüm ben. gitme taraftarı değilim de nişanlım çok sıkıştırıyor mis gibi evinde oturmak varken ne işimiz var dışarılarda anlamadım gitti ya Var mı sizin önerileriniz ?
nasıl alıstırırsan öle gider.Ne tatili otur oturdugun yerde de.İlk bastan sert ol taviz verme..Ha yok yapamam diyorsan antepe gel 3 günde sertifikanı al git ..Hadi göreyim seni...