0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün aracı yıkarken daha dikkatli bakma şansım oldu, gerek ön tampon gerek arka tampon köşelerine bakınca iyice belli oluyor..Tamponlarda jelatin(kaplama) var. Hoşuma gitti açıkçası. Köşelerde belli ama ortalara doğru ilerledikçe belirsizleşiyor, üzerinde de boya var gibi geldi..Bir de arka kapıların alt köşelerindeki jelatinleri söksek mi, ileride renk farkı oluşmadan..Bu arada marşbiyellerin altındaki siyah plastik, çamurlukların içindeki halıfleks tarzı izolasyon malzemelerini ve alırken de fark etmiş olduğum kaputunun önündeki lastik ayrıca beni mutlu eden diğer ayrıntılar..Aracımı seviyorum yahu..
o jelatinleri sonradan koymuşturlar herhangi bir ek ücret talep etmedilermi?
sonradan değil sanırım, fabrikasyon gibi duruyor.. 2012 lere özel mi acaba, şu önceki araçlrdaki tampondaki boya atması şikayetlerinden dolayı..
belki olabilir ama sanmıyorum .. tamponlar koruma amaçlı(taş izi vsi çin) şeffaf folyo ile kaplanmış gibi anladım ben kaputta varmı peki bu folyodan ?Belkide servisin bir kıyağıdır size
Şeffaf folyo kaplamalar fabrikasyondur. Corolla'da da bulunuyor.
Aracımı seviyorum yahu..
benim corollada da avensistede yok abi hatta avensisin tamponda ufak bir taş izi vardı tazikli su vurunca komple boyayı kaldırdı 7 8 cm civarı
fabrikasyon muhtemelen, yenilerde var herhalde çünkü dedğim gibi biraz boyaya karışıyor ortalara gittikçe
O da seni seviyormu...?
valla indim baktım aşağı var avensiste corollayı sattığım için bakamadım ama bir işe yaramıyor onlar tampondaki boya tazikli suyla komple kalkltı
avensiste de mi kalktı??sevinmiştim bir an:)
Benim aracımda var nasıl oluyor şimdi bazısında var bazısında yok anlayamadım.
Tabi birde şu var ki plastik aksam boyayı tam iyi tutmuyor orası kesin. Metale yapıştığı gibi plastiğe yapışmaz.
Toyotaların boyalarından bir çok kişi şikayetçi ama benim Corolla 2 yıllık boya ilk günkü gibi tazyikli suyla atan boyada inan yeni duydum Mehmet kardeşim hemde D sınıfı bir araçta olmaması gerek ama belki fabrikasyon bir hata olabilir.