0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güven hayırlı olsun bende jazzı çok inceledim ama yaris tercih ettim. donanım beklediim kadar değil ama en azından dizel + mmt 6 ileri + 9 hava yastığı + vsc varhondalarda dizel varmıki ?
Kaza için geçmiş olsun diyorum ama her musibette bir hayır vardır derler ya...harika bir seçim yapıp arabanın kralını almışsınhava yastığını güvenliği falan boş ver, kullanım zevki müthişarabayı kullanırken tv de güzel bir filim izliyormuş gibi hissedesceksindizeli de salla gitsin dizelin kahrı çekilir mi, benzinli gibisi yok vallahi, zaten CVT şanzıman oldukça ekonomik kullandıkça aradaki farkı daha iyi hissedecek ve bana hak vereceksinhayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsinzaten bu deneyimden sonra dikkatli kullanıp kaza yapmayacağını umuyorumayrıca honda'lar güvenli araçlardır, kolay kaza yaptırmazBu arada gerçekten sevindim
Hayırlı olsun Güven hocam, Jazz'ı bende çok beğeniyorum. Özellikle cam tavan ve beyaz renk çok yakışıyor. İnşallah ağzınızın tadiyla güzel günlerde binersiniz.
Kemal amca bence biyik birak bide eline sarap kadehi hic yakismiyor visky daha karizmtik olur.
fotoyu en kısa zamanda daha karizmatik olanıyla değiştireceğim, ama bıyık beni çok vahşi gösteriyor