Gönderen Konu: Akaryakıt fiyatları  (Okunma sayısı 1102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 700
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Akaryakıt fiyatları
« : Kasım 30, 2012, 23:15:35 »
Arkadaşlar bu akaryakıtların fiyatları nereye kadar gidecek buna bir dur diyen yokmu sesimizi nasıl duyurabiliriz. yaa benzinin 2,75 olduğunu lpg nin 1.250 olduğunu düşünsenize

Daha geçenlerde Lpg de vergi oranını arttırdılar dikkat edin zam demiyorum vergi oranı diyorum , kimsenin gıkı çıkmıyor,olmadık şeylere bile insanlar sokağa dökülüyor ama akaryaktta zam varsa kimsede ses yok  nasıl bir milletiz biz yaaa
Corolla 1.6 Life

Toyota Club Türkiye

Akaryakıt fiyatları
« : Kasım 30, 2012, 23:15:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Akaryakıt fiyatları
« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2012, 15:31:32 »
benzinin 2.75  lpg nin 1.250 olduğunu düşünüyorum.ve çevabımı veriyorum. trafik felç olur. :lol: kazalarda cabası, bundan dolayı böyle şeyler düşünmeyin. akaryakıt fiyatları böyle iyi,arabaya binen binmeyen belli olsun. ben ihtiyaç oldukca biniyorum. işime otobüsle gidip geliyorum.
toyota: Ben yanından geçerim sen kendinden geçersin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2012, 15:32:56 »
Bir kaç sene sonra elektrikli araç sahibi olur biter dicem ama buseferde elektrik fiyatları tavan yapacağını düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 700
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 02, 2012, 23:39:18 »
Akaryakıtın fiyatının düşerse bir dönem  görgüsüzlükten tabi gezenler olur ancak uzun sürmez ben günlük 5 km gidip geliyorum toplam 10-12 günlük km  var ayda 250 TL akaryakıt giderim var bana çok geliyor neden giderlerde 1. sırada akaryakıt olsun ki

Eskiden 99-20 lerde doğalgaz o kadar ucuzduki öğrenci iken faturayı ödemek çerez parası idi, araçlar lpg ye dönünce evde kullanılan doğalgazında fiyatını arttırdıkça arttırdılar yarın bir gün elektirikli araba yüzünden evde karanlıkta oturulursa hiç şaşmam devletimiz adam gibi vergi toplayamıyor akaryakıt , doğalgaz gibi dolaylı yönden fahiş oranlarla vergi topluyor olan dar gelirliye oluyor BİRİ ŞUNA BİR DUR DESİN ,DEVLETİMİZ İNANIN BİZLERİ KAZ YERİNE KOYUYO
Corolla 1.6 Life