0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
icra takibine düşmemişsiniz dolayısıyla kara listeye alındığınızı sanmıyorum, bizzat gidip başvurursanız kredi kartı alabilirsiniz...
Mehmet Can Bey öncelikle geçmiş olsun. Bankalara elini kaptıran kolunu zor kurtarıyor. 70tl ile kurtarmışsınız. Daha kötü bir süprizle karşılaşabilirdiniz. Varsın size kredi kartı vermesinler. Kredi çekmek için sizin yerinize eşiniz başvurur olur biter.
hmm teşekkür ederim ... eve gelen kağıtta 7 gün içinde yatırmaz iseniz avukat masrafı falan filan size geçecek diyordu bende direk tüm borcu ödedim kafama takılan ise kredi kartına bankamatiğe taktığımda kartı geri vermesi oldu kartta iptal olmuş kara listeye girmediysem sorun yok girdiysem yandım bir daha arabada alamam t.ederim faruk bey... malesef daha evli değilim 25 yaşımdayım ve kredi üzerine kurulu bir sürü hayalim var ...
ne iş yaptığınızı, gelirinizi falan bilmiyorum ama düzenli ve ortalama bir geliriniz var ise bunlara ilişkin belgelerler bankaya bizzat başvurduğunuzda sıkıntı olacağını sanmıyorum yinede emin değilim, ayrıca kartınız iptal olmuş iyiki bankamatik yutmamış.
Özel bankaların BKKM dışında kendi aralarında tuttuğu gayriresmi bir sicil kayıt sistemi vardır. Oraya kaydınız düşmüş. (Sicil affı gündeme geldiğinde böyle bir yapılanmanın olduğunu itiraf etmişlerdi.)