Gönderen Konu: Şamil Satışa Çıktı!  (Okunma sayısı 4142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Şamil Satışa Çıktı!
« : Kasım 30, 2012, 00:04:43 »
Buda Sahibinden Linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-samil-turkiye-nin-ilk-super-sporu-samil-s-74-105668000/detay

İstanbul’da ayakkabı imalatı işiyle uğraşan Fatih Başoğlu, Şamil markalı özel üretim spor aracını 280 bin Euro fiyatla sahibinden.com’da satışa çıkardı. 2006 yılında “Şamil” adını tescilleterek üretime başladığı otomobilin tamamlanması 5 yıl sürdü.

Türkiye’nin ilk süper spor aracı olan Şamil, yüksek hız ve tasarım otomobil sevenler için özel olarak üretildi.

İlan sahibi ve aracın tasarımcısı olan Fatih Başoğlu, “Şamil, tescilli bir Türk markası olmakla birlikte endüstriyel tasarım tescil işlemleri gerçekleşmiş bir modeldir. Her hangi bir markadan çalma tasarım, replika veya sadece body çalışması değildir. Yüksek performans için hazırlanan motor ile 0'dan 100 km'ye 4 saniyenin altında hızlanma özelliğine sahiptir. Bu aracı aralarında mühendislerin de olduğu toplam 15 kişilik bir ekiple ürettik. Türkiye’de ve dünyada eşine az rastlanır bir otomobil tasarladığımıza inanıyorum”dedi.

Toyota Club Türkiye

Şamil Satışa Çıktı!
« : Kasım 30, 2012, 00:04:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
Ynt: Şamil Satışa Çıktı!
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2012, 00:21:08 »
pek aerodinamik koşulları göz önüne almamışlar gibi...
tamam, birilerinin yerli araba üretme çabası güzel de, bu iş böyle olmaz ki, kim alsın bunu....
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 30, 2012, 00:23:45 »
motorunu kim yapmış ? hadi kendisi birleştirse bile motor blogu hangi arabadan çıkma ? fren sistemi brembo falan olması lazım 0-100 4 sn olan arabanın...
benim hayalimdeki yerli araba bu değil. civatasına kadar türkiyede üretilmiş made in turkey yazılı malzemeler...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 30, 2012, 00:24:45 »
bu ne .... g....tü başı ayrı oynuyor nasıl biraraba bu la
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2012, 00:28:49 »
Arka farlar Şahinimsi. Bu Şamil Şahin çıkması gibi birşey olmuş  :D iç dizayn sıfır
Edit: Ne olurki ayakkabı üreticisi ayakkabıdan artan derilerle içini kaplatmış  :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 30, 2012, 00:34:56 »
motoru yazıyor zaten koenigsegg e ait. malesef 15 kişi uğraşmışlar bu tasarımın felaket olduğunu görememişler :(
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 30, 2012, 00:56:19 »
makyajlanırsa iş yapar ...
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 30, 2012, 01:01:58 »
daha arabanın lastiğini değiştirmekten aciz olanlar var yapabiliyorsanız siz yapın bence biraz emeğe saygı duyun öle orası burası ayrı oynasa tescillemezlerdi adamlar yapmış işte sıfırdan motor şanzıman illaki yapamazlar karoserini yapmışlar oda yeter
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 30, 2012, 02:42:09 »
Türklerin en sevdiğim yanı bİr şeyi yapıp ortaya çıkardığı zaman ,istediği fiyat herzaman yedi göbek sülalesine yetecek kadar yüksek oluyor ,adamlar arabaya resmen ferrari,porche parası istemişler ,el insaf be .
arada  şükrediyorum, şu bilgisayarı ,uzay mekiğini türkler icat etmemiş diye ,yoksa bir laptop için araba parası öderdik , 2 tane mıknatası yakıt hortumuna dolayıp ,en az % 35 tasarruf sağlıyoruz diye ortaya çıkıp  yüz yılın icadına dünyanın parasını isteyenleri unutmadık , :),bazılarıda bu mıknatısı silikon top içine koymuş deterjansız çamaşır yıkıyacaksınız  diye 150 tl istiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 30, 2012, 10:37:11 »
yahu bu araba ben bildim bileli satışta zaten belki 3 belki 4 senedir sahibindende hep ilanı var yeni bişey değil.

arabaya gelirsek Ahmete beye katılıyorum gerçekten bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş arabada donanım olarak ne varmış ki ? tasarım desen berbat, , gövde desen fiber yahu şu yıllarca ineklerin yediği anadollarla aynı gövde malzemesi

özelliklere bakıyorumda  hiçbiri kendi icadı değil, yani kendi imalatı değil daha doğrusu, piyasadan 7 inç bi navi alınıp takılmış. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Kasım 30, 2012, 10:43:27 »
Biraz kaba duruyor arac bide ismi sok sert ve fiyati biraz ucuk. :) Bunlarin disinda bence takdir edilmesi gerekir sonucta emek var ve guzel bisi ortaya cikarmaya calismislar.  :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2012, 11:16:02 »
Dün Milliyet.com'da anasayfada gördüm haberini.Yni satışa çıktı yazıyordu
yahu bu araba ben bildim bileli satışta zaten belki 3 belki 4 senedir sahibindende hep ilanı var yeni bişey değil.

arabaya gelirsek Ahmete beye katılıyorum gerçekten bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş arabada donanım olarak ne varmış ki ? tasarım desen berbat, , gövde desen fiber yahu şu yıllarca ineklerin yediği anadollarla aynı gövde malzemesi

özelliklere bakıyorumda  hiçbiri kendi icadı değil, yani kendi imalatı değil daha doğrusu, piyasadan 7 inç bir navi alınıp takılmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Kasım 30, 2012, 11:20:57 »
yok araç 3 5 senedir sahibinden.com da satışta.

gazete ve haberlere inanacak olsak ohoooo oo herşeyleri yalan,

en basiti geçen gün internette paylaşılan bşir vidyoyu yayınladılar daha yeniymiş gibi halbuki o vidyo yıllardır youtube ta var ve bunu haber diye sundular tv de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Kasım 30, 2012, 14:04:12 »
Zuhaaaa Youtube'de videolarını görürmüyüz ki Şamil S-74 vs GT-R rolling diye :D
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Kasım 30, 2012, 15:05:02 »
şamille ilgili daha tek bir vidyo yok sadece 2 3 foto var okadar,  3 5 sn yelik bi marşa basma vidyosu bile yok.  Etox denen çakma arabanın bile vidyoları var :)  (direksiyon ve ön göğüs kapı kolları megane. motor 1.5DCi + arka stoplar peugeot 106)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Kasım 30, 2012, 15:26:49 »
şamille ilgili daha tek bir vidyo yok sadece 2 3 foto var okadar,  3 5 sn yelik bir marşa basma vidyosu bile yok.  Etox denen çakma arabanın bile vidyoları var :)  (direksiyon ve ön göğüs kapı kolları megane. motor 1.5DCi + arka stoplar peugeot 106)

Etox tam bir facia. Türkse X harfi ne iş bir kere? Tüm parçalar çalıntı, araba zaten derme çatma duruyor. Yemin ederim anadol çok daha başarılı etoxtan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Kasım 30, 2012, 15:28:12 »
Türklerin en sevdiğim yanı bİr şeyi yapıp ortaya çıkardığı zaman ,istediği fiyat herzaman yedi göbek sülalesine yetecek kadar yüksek oluyor ,adamlar arabaya resmen ferrari,porche parası istemişler ,el insaf be .
arada  şükrediyorum, şu bilgisayarı ,uzay mekiğini türkler icat etmemiş diye ,yoksa bir laptop için araba parası öderdik , 2 tane mıknatası yakıt hortumuna dolayıp ,en az % 35 tasarruf sağlıyoruz diye ortaya çıkıp  yüz yılın icadına dünyanın parasını isteyenleri unutmadık , :),bazılarıda bu mıknatısı silikon top içine koymuş deterjansız çamaşır yıkıyacaksınız  diye 150 tl istiyorlar.

Bizim milletimiz doğana ses sistemi döşeyince 30 bin TL para istiyor. Ya aslında bu olay çok uzun. Yazacaktım ama vazgeçtim şimdi neyse...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Kasım 30, 2012, 16:54:47 »
Acaba km de kaç yüz lira yakıyordur. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 01, 2012, 02:50:36 »
bu arabayı bir tek ALİ AĞAOĞLU alır. oda binmez zaten bir yere bağışlar
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.