0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yahu bu araba ben bildim bileli satışta zaten belki 3 belki 4 senedir sahibindende hep ilanı var yeni bişey değil.arabaya gelirsek Ahmete beye katılıyorum gerçekten bu ne perhiz bu ne lahana turşusu arkadaş arabada donanım olarak ne varmış ki ? tasarım desen berbat, , gövde desen fiber yahu şu yıllarca ineklerin yediği anadollarla aynı gövde malzemesiözelliklere bakıyorumda hiçbiri kendi icadı değil, yani kendi imalatı değil daha doğrusu, piyasadan 7 inç bir navi alınıp takılmış.
şamille ilgili daha tek bir vidyo yok sadece 2 3 foto var okadar, 3 5 sn yelik bir marşa basma vidyosu bile yok. Etox denen çakma arabanın bile vidyoları var (direksiyon ve ön göğüs kapı kolları megane. motor 1.5DCi + arka stoplar peugeot 106)
Türklerin en sevdiğim yanı bİr şeyi yapıp ortaya çıkardığı zaman ,istediği fiyat herzaman yedi göbek sülalesine yetecek kadar yüksek oluyor ,adamlar arabaya resmen ferrari,porche parası istemişler ,el insaf be .arada şükrediyorum, şu bilgisayarı ,uzay mekiğini türkler icat etmemiş diye ,yoksa bir laptop için araba parası öderdik , 2 tane mıknatası yakıt hortumuna dolayıp ,en az % 35 tasarruf sağlıyoruz diye ortaya çıkıp yüz yılın icadına dünyanın parasını isteyenleri unutmadık , ,bazılarıda bu mıknatısı silikon top içine koymuş deterjansız çamaşır yıkıyacaksınız diye 150 tl istiyorlar.