Gönderen Konu: Full paket VW Polo 1.6 TDI - DSG almaya kalktım ve vazgeçtim  (Okunma sayısı 9225 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Full paket VW Polo 1.6 TDI - DSG almaya kalktım ve vazgeçtim
« Yanıtla #40 : Kasım 30, 2012, 13:50:36 »
65 beygirlik cliolar performans olarak hiçte kötü değil kullandınızmı bilmiyorum ama gaza basınca koltuğa yapıştıran bir araba sadece son hızı düşük 140 ı geçmek imkansız gibi birşey

Arkadaşımın cliosunu bolca kullandım. Evet aslında kalkışı fena sayılmaz, ama 140 değil, 120' yi geçmiyor bizimki :) bi kere 130 yapmıştım ben :) daha üstü için motor çevirmiyor düz yolda. Şaka gibi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Kasım 30, 2012, 13:50:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Kasım 30, 2012, 14:08:57 »
Polo sınıfında donanım olarak geri kalan bir araç. O fiyata kesinlikle değmez ama sevimli araç kereta.
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Kasım 30, 2012, 16:23:29 »
eski üyelerimizden Gökhan Ceylan'ın 2010 model polosu vardı, kaza yaptı araç perte çıktı dizel corsa aldı ve poloyu mumla arıyor, corsa için takoz gibi araba diyor :)
takoz gibi derken süspansiyondan bahsediyorsa doğrudur süspansiyonu sert buda arabayı virajda yatırmıyor ve yol tutuşu sağlıyor. bilmiyorum beni yakıtı etkiledi. yenge hanım o kadar yaktırıyorsa ben o arabaya kafadan 4 lt yaktırırım :) ayrıca susurluğa gidip geldim arabayla bir kere malzeme kalitesi yol lastik sesi b segmentinde baya başarılı...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Aralık 01, 2012, 00:38:19 »
Evet 2 ayni donanım paketi ile iki araci karsilastirirsak açık ara önde.. Ama polo değil Yaris..
Ayrica Yaris Polo yaninda C segmenti gibi durmakta diyebiliriz ölcüler baz alındığında.
Engin bey yukarıda yazdığım gibi donanımdan çok iç mekan malzeme kalitesinden bahsediyorum.Yaris'in iç mekan plastik kalitesi tam bir felaket bence ayrıca hiçte derli toplu olmayan bir görüntüsü var.Şahsen ben oyuncaktan bozma bir hava gördüm.Eski yaris bu konuda daha kendine has bir yapıya sahipti.Polo'nun içi dar ancak çok daha araba hissi uyandıran bir araç keza dış görünüşüde Polo ile asla yarışamaz..
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Aralık 01, 2012, 13:24:43 »
Merhaba Hasan Bey,
45 bin TL bütçe sizi aşmaz ve  honda jazz'ın tipi hoşunuza giderse 1,4 cvt jazz fun (full) modelini düşünebilirsiniz. Aynı dönemlerde bende sizin gibi yeni bir araba baktım.
Fiyat performans ve donanım bakımından en mantıklısı jazz geldi gözüme. Sizin için farklı bir alternatif olabilir, test sürüşüne çıkıp arabayı deneyin derim. Saygılar.
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Aralık 01, 2012, 14:13:48 »
çalıştığım kurum da bir abinin var 1.2 TDI bluemotion polo şehir için memnun çok az yakıyor diye, şehirler arasına ama idare eder diyor. 3.9 TL yaktığı oluyor demiş arkadaştan duydum. yılda kaç km yapıyorsunuz? sonuçta yılda kaç TL tasarruf edebileceksiniz iyi hesaplamak lazım.
ama küçük araçların genel olarak masrafları da küçük oluyor o da iyi bir avantaj.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #46 : Aralık 01, 2012, 16:22:43 »
Ix20 1.4 dizel 50900 tl. Az once yolda gordum cok da hosuma gitti.