0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Polo'nun iç mekan kalitesi ile Yaris karşılaştırılmaz açık ara Polo...Bende zamanında çok gidip gelmiştim Yaris ve Polo için sonra Golf aldım.
VSC mevcut değil mi Mesut abi yarislerde? Bu arada 4.3 litre harika bir rakam
Kusura bakmayın ama 50-60 bine araç alıp yakıtı sorun etmek biraz mantıksız geliyor bana.Ve bence okadar farkada değer.Yanlış anlamayın şahsi fikrim..
evet haklısınız Can bey. ben poloya oturunca arkama hiçbir canlı oturamıyor yalnız. 1,78 boyum . ama yariste arkama 1,85 lik arkadaşım rahat oturuyor. gerisi teferruat.
yaris iç hacim konusunda kesinlikle boyundan büyük işler başarıyor, önceki kasa yarise hala anlam veremiyorum, neredeyse A sınıfı bir araç gibi gözüküp de o iç hacim nasıl oluyor diye...
corsa aldık yenge hanıma. o kalkışa rağmen4.5 lt yakan bir araç düşünün artık bir bayan kalkışı duruşu bir garip istanbul trafiği bence corsayı düşünün yol tutuşu iç mekan kaliteside polodan aşağı kalır değil... 195 60 16 lastik var üzerinde arabanın jeep gibi olmasına rağmen deli yol tutuyor.arka camlar manuel buda gerçek ama esp gereksinim hissetmiyorsunuz...
50-60 bin tl verip araba alan insan,yakıtı problem etmeyecek diye bir şey söz konusu değil bence, 50-60 bin verebiliyorsa en az yakanını ve donanımlısını aramaktan normal başka bir şey yok..memur veya orta kesim diye tabir ettiğimiz insan zaten kaliteli ve az yakan bir araç almak için biriktiriyor o parayı,belki de ucu ucuna denk getiriyor..yakıt fiyatları desen zaten almış başını gitmiş...insan zengindir o da 60 bin tl verip 2.0 lt benzinli bir araç alır..sonrasında benzini dert etmez..orası ayrı..teşekkürler..tümü şahsi fikrimdir..
yeni kasa clio 4 de bakmanızı tavsiye ederim ,renault u hiç sevmem ama bu arabasını gerçekten çok beğendim ,araba eski kasasına göre çok büyümüş ,hem içi hemde dışı çok şık ve sıra dışı olmuş, fiyatlarıda poloya göre uygun.
Arkadaşlar arkadaşımın şirketi 7 adet 1.2 TDI polo almış. Arkadaşımda benim için hemen almış test etmiş. Performans diye bişey yok diyor. Kendisinde 1.5 dci 65 beygirlik clio symbol var, ondan daha kötü, yerinden kalkmıyo diyor. Ama akıllım yakıtına bakmamış ne yakıyor diye hiç. 65 beygirlik cliodan daha kötü diyorsa benim tekrar düşünmem gerekecek.