Gönderen Konu: Full paket VW Polo 1.6 TDI - DSG almaya kalktım ve vazgeçtim  (Okunma sayısı 9224 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: Full paket VW Polo 1.6 TDI - DSG almaya kalktım ve vazgeçtim
« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2012, 20:44:42 »
Polo'nun iç mekan kalitesi ile Yaris karşılaştırılmaz açık ara Polo...Bende zamanında çok gidip gelmiştim Yaris ve Polo için sonra Golf aldım.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 29, 2012, 20:44:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 29, 2012, 20:56:03 »
53000 tl yi sırf dizel diye polo gibi bi araca bağlamak akıl mantık işi değil.almamakla çok iyi yapmışsınız.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 29, 2012, 21:08:27 »
Yuh diyorum ...Üstüne bir de çüşşşş demek istiyorum.Altı üstü polo bu fiyatları verenler nerde yaşıyor ? Hangi hapı kullanıyorlarsa yada ne içip bu fiyatı veriyorlarsa söylesinler bizde içelim mutlu mutlu yaşayıp gidelim ...Polo 53000 TL  gülüyorum .
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 29, 2012, 21:12:39 »
yuh diyorum bu ne abi, 5 bin lira daha ekle dizel volvo al, ulan bizde toyotaya pahalı diyoruz, alt tarafı polo anasınız satayım... :D :lol:
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 29, 2012, 21:35:59 »
Polo'nun iç mekan kalitesi ile Yaris karşılaştırılmaz açık ara Polo...Bende zamanında çok gidip gelmiştim Yaris ve Polo için sonra Golf aldım.

evet haklısınız Can bey. ben poloya oturunca arkama hiçbir canlı oturamıyor yalnız. 1,78 boyum .  ama yariste arkama 1,85 lik arkadaşım rahat oturuyor. gerisi teferruat.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2012, 21:38:56 »
VSC mevcut değil mi Mesut abi yarislerde? Bu arada 4.3 litre harika bir rakam

evet mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 29, 2012, 22:50:51 »
53 çok para.
Hakkaten verilmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • Araç: Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 30, 2012, 00:25:26 »
Kusura bakmayın ama 50-60 bine araç alıp yakıtı sorun etmek biraz mantıksız geliyor bana.Ve bence okadar farkada değer.Yanlış anlamayın şahsi fikrim..

Yukarıda bu yorumunuza cevap niteliğinde birşeyler yazmıştım ama :) elbette 50 milyar verip polo alacak halim yok, nitekim başlıkta da vazgeçtim diyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 30, 2012, 00:28:27 »
Arkadaşlar ekstralardan dolayı fiyat çok saçma çıktı. Polo o parayı kesinlikle haketmiyor. Ama dizel ve çok az yakan araba almak bu devirde en mantıklısı. Ben bu düşünceye ilk 1.2 TDI alıp şehir içi 4 litre yakarım düşüncesiyle giriştim, şimdilik bu düşüncemde devam ediyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • Kan Grubu: 0+
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Kasım 30, 2012, 00:32:30 »
corsa aldık yenge hanıma. o kalkışa rağmen4.5 lt yakan bir araç düşünün artık bir bayan kalkışı duruşu bir garip istanbul trafiği bence corsayı düşünün yol tutuşu iç mekan kaliteside polodan aşağı kalır değil... 195 60 16 lastik var üzerinde arabanın jeep gibi olmasına rağmen deli yol tutuyor.arka camlar manuel buda gerçek ama esp gereksinim hissetmiyorsunuz...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '12
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Kasım 30, 2012, 00:33:42 »

Evet 2 ayni donanım paketi ile iki araci karsilastirirsak açık ara önde.. Ama polo değil Yaris..

Ayrica Yaris Polo yaninda C segmenti gibi durmakta diyebiliriz ölcüler baz alındığında.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Kasım 30, 2012, 00:35:38 »
evet haklısınız Can bey. ben poloya oturunca arkama hiçbir canlı oturamıyor yalnız. 1,78 boyum .  ama yariste arkama 1,85 lik arkadaşım rahat oturuyor. gerisi teferruat.
yaris iç hacim konusunda kesinlikle boyundan büyük işler başarıyor, önceki kasa yarise hala anlam veremiyorum, neredeyse A sınıfı bir araç gibi gözüküp de o iç hacim nasıl oluyor diye...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Kasım 30, 2012, 01:05:45 »
yaris iç hacim konusunda kesinlikle boyundan büyük işler başarıyor, önceki kasa yarise hala anlam veremiyorum, neredeyse A sınıfı bir araç gibi gözüküp de o iç hacim nasıl oluyor diye...

+1

Şaştım kaldım açıkcası,bu nedir bom boş araca 53.000 küsür istiyorlar, ayıptır yazıktır günahtır.
1,33 Auris 36.000tl'ye geliyor alırım beyazından bi temiz oynarım olur biter.
Yaris benide her zaman şaşırtıyor iç hacminin genişliğiyle örneğin biraz yapılı biriyimdir Naginin aracını kullandığımda arkamda rahatça oturabiliyorlar(kullanırken geniş bir alan ayarım vardır :) ).
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Kasım 30, 2012, 02:06:28 »
yeni kasa clio 4 de bakmanızı tavsiye ederim ,renault u hiç sevmem ama bu arabasını gerçekten çok beğendim ,araba eski kasasına göre çok büyümüş ,hem içi hemde dışı çok şık ve sıra dışı olmuş, fiyatlarıda poloya göre uygun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Kasım 30, 2012, 11:59:14 »
corsa aldık yenge hanıma. o kalkışa rağmen4.5 lt yakan bir araç düşünün artık bir bayan kalkışı duruşu bir garip istanbul trafiği bence corsayı düşünün yol tutuşu iç mekan kaliteside polodan aşağı kalır değil... 195 60 16 lastik var üzerinde arabanın jeep gibi olmasına rağmen deli yol tutuyor.arka camlar manuel buda gerçek ama esp gereksinim hissetmiyorsunuz...

eski üyelerimizden Gökhan Ceylan'ın 2010 model polosu vardı, kaza yaptı araç perte çıktı dizel corsa aldı ve poloyu mumla arıyor, corsa için takoz gibi araba diyor :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 64500
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 30, 2012, 12:18:12 »
50-60 bin tl verip araba alan insan,yakıtı problem etmeyecek diye bir şey söz konusu değil bence,  :DUR:    50-60 bin verebiliyorsa en az yakanını ve donanımlısını aramaktan normal başka bir şey yok..memur veya orta kesim diye tabir ettiğimiz insan zaten kaliteli ve az yakan bir araç almak için biriktiriyor o parayı,belki de ucu ucuna denk getiriyor..yakıt fiyatları desen zaten almış başını gitmiş...insan zengindir o da 60 bin tl verip 2.0 lt benzinli bir araç alır..sonrasında benzini dert etmez..orası ayrı..teşekkürler..tümü şahsi fikrimdir.. :D
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Kasım 30, 2012, 12:25:41 »
Arkadaşlar arkadaşımın şirketi 7 adet 1.2 TDI polo almış. Arkadaşımda benim için hemen almış test etmiş. Performans diye bişey yok diyor. Kendisinde 1.5 dci 65 beygirlik clio symbol var, ondan daha kötü, yerinden kalkmıyo diyor. Ama akıllım yakıtına bakmamış ne yakıyor diye hiç. 65 beygirlik cliodan daha kötü diyorsa benim tekrar düşünmem gerekecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 30, 2012, 12:26:46 »
50-60 bin tl verip araba alan insan,yakıtı problem etmeyecek diye bir şey söz konusu değil bence,  :DUR:    50-60 bin verebiliyorsa en az yakanını ve donanımlısını aramaktan normal başka bir şey yok..memur veya orta kesim diye tabir ettiğimiz insan zaten kaliteli ve az yakan bir araç almak için biriktiriyor o parayı,belki de ucu ucuna denk getiriyor..yakıt fiyatları desen zaten almış başını gitmiş...insan zengindir o da 60 bin tl verip 2.0 lt benzinli bir araç alır..sonrasında benzini dert etmez..orası ayrı..teşekkürler..tümü şahsi fikrimdir.. :D

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Kasım 30, 2012, 13:04:42 »
yeni kasa clio 4 de bakmanızı tavsiye ederim ,renault u hiç sevmem ama bu arabasını gerçekten çok beğendim ,araba eski kasasına göre çok büyümüş ,hem içi hemde dışı çok şık ve sıra dışı olmuş, fiyatlarıda poloya göre uygun.
yeni kasa clio4 e aurisi almadan önce baktım. tamam ön konsol süper 2012 sıfır meganelardan bile iddialı ve kaliteli hatta 0.9litre 3 silindir motorların fabrika yakıt tüketim verileri de benzine göre çok iyi ama arabaya bagaj yapmamışlar. bir de azıcık geniş sürüş mesafesi ile oturuyorsanız arka koltuklar arkaya oturanlara ızdırap olacaktır. benim için bagaj ve arkadaya oturan insanın konforu önemli değilse alınabilir. güvenlik olarak da iddialılar ama insanda ne olursa oldun renault imajı gitmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Kasım 30, 2012, 13:18:20 »
Arkadaşlar arkadaşımın şirketi 7 adet 1.2 TDI polo almış. Arkadaşımda benim için hemen almış test etmiş. Performans diye bişey yok diyor. Kendisinde 1.5 dci 65 beygirlik clio symbol var, ondan daha kötü, yerinden kalkmıyo diyor. Ama akıllım yakıtına bakmamış ne yakıyor diye hiç. 65 beygirlik cliodan daha kötü diyorsa benim tekrar düşünmem gerekecek.
65 beygirlik cliolar performans olarak hiçte kötü değil kullandınızmı bilmiyorum ama gaza basınca koltuğa yapıştıran bir araba sadece son hızı düşük 140 ı geçmek imkansız gibi birşey
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)