Gönderen Konu: Araç hakkında bilgi(Auris comfort otm.)  (Okunma sayısı 2112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Araç hakkında bilgi(Auris comfort otm.)
« : Kasım 28, 2012, 23:57:01 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-oto-club-hatasiz-otomatik-f1-sanzuman-auris-100708593/detay/

merhaba arkadaşlar ilandaki araç için bilgi verebilir misiniz artı ve eksi yönleri nedir otomatik aurisin. Ayrıca ilandaki araç comfort modeli olarak geçiyor en boşu bu mu oluyor ilandaki fiyata değer mi araç?
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

« : Kasım 28, 2012, 23:57:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: Araç hakkında bilgi(Auris comfort otm.)
« Yanıtla #1 : Kasım 29, 2012, 00:52:30 »
Evet comfort modeli standart modelide denilen en boş modelidir.
Diğer yandan kazası yoksa, km'se doğruysa bence alınıp kullanılacak bir araç.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 29, 2012, 01:05:46 »
teşekkürler Sercan. Daha ayrıntılı bilgi istesem;
    en dolu paket olan elegant ile arasında özellik olarak kayda değer birşey var mı? tam olarak bilmiyorum ama tahmin ettiğim farklar şöyle eksik söylüyorsam tamamla. Far&yağmur sensörü, dijital klima, hız sabitleyici, start-stop, döşemelerde kullanılan kumaş farklı,(direksiyon ve göğüste kullanılan malzemede farklı mı acaba?) benim gözlemlediğim kadarıyla farklar bunlar. Mekanik olarak bir fark var mı bilmiyorum ama sanırım comfortlarda yokuş kalkş desteği yok.

Ayrıca aurislere sonradan hız sabitleyici takıldığını okudum bir kaç yerde bu model içinde geçerli midir acaba? Biraz fazla uzun tuttum hakkını helal et :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Kasım 29, 2012, 01:08:35 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-blue-106136201/detay

birde bu model hakkında bilgi alsam. :-[

iki model arasında kalınsa hangisi tercih edilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 29, 2012, 01:10:49 »
donanımsal olarak en dolusu ile en boşu arasında illaki fark olur. bende corollanın en baz modelini kullanıyorum yeterlimi derseniz yeter bir tek viralarda savrulmayı önleyen sistemin eksiliğini hissediyorum ve dijital klima olsa görntü açısından daha iyi olurdu fakat ama araç içinize sindiyse alınabilir.
2000 şahin 1.4 i.e > 2011 honda civic i-Vtec > 2012 toyota corolla D-4D Comfort > ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Kasım 29, 2012, 01:20:36 »
@Selman : Helali hoş olsun :)
Gönderdiğim linkler arasında pek bir fark yok ama bana soracak olursan tercihinde hangisi daha temiz kullanıldıysa bence onu tercih etmen, fotolardan ve bahsedilenlerden anlaşıldığı üzere ikinci göndermiş bulunduğun Blue daha iyi en azından orjinal Auris jantları üzerinde ;)

Elegant modelinde bahsettiğin özellikler mevcut fakat kullanıla kumaş vs tamamen aynı hiç bir fark yok bahsettiğin diğer yerlerde aynı şekilde ek olarak Vsc mevcut ki çok önemli bir sistem ama olmasada olur cinsten, yokuş kalkış desteği elegantta da yok :)

Hız sabitleyici takılabiliyor ama emin ellere bırakmak gerek.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2012, 09:39:29 »
cevaplar için teşekkür ederim gerçekten aydınlatıcı oldu. Vsc denilen sistem şuan ki aracımda da yok zaten varlığını bilmediğimiz için yokluğunuda hissetmeyiz :) Benim için önemli olanlar zaten comfortta da var ekstra olarak hız sabitleyici olsa iyi olur diyordum ki oda sonradan taktıralan birşeymiş. Berkin dediği gibi dijital klima olması görüntü açısından daha iyi olurdu belki ama yinede başarılı bir duruşu var bana göre.

Allah nasip ederse aracımı değiştireceğim ama aklımda 2 seçenek var biri auris diğeride astra. Aurisi Toyota markası olduğu için(sonuçta adı nam salmış bir marka), Astrayıda sırf tipinden dolayı istiyorum ama onunda iç görüntüsü çok boş geliyor :) ( astralarda piyasaya oldukça hakim).

Benim bir araçta aradığım özellik; sorun çıkarmasın, güvenli olsun ve son olarak birazda uzun yolda sessiz olsun istiyorum. Kullanıcı yorumlarından edindiğim bilgiye göre her iki araçta birbirine yakın değerlerde ama yol tutuş ve sessizlik konusunda astra bir adım öndeyken motor olarak atiklik ve sorunsuzlukta da auris bir adım önde. Bakalım karşımıza ne çıkacak. Mesaiden sonra linkini verdiğim araçları soruşturacağım. Cevaplar için tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Kasım 29, 2012, 09:53:57 »
Şimdiden hayırlı olsun, umarım içine sinen araca karar verirsin.
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Kasım 29, 2012, 20:41:33 »
En doğrusu test edip karar vermek bence.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '20
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Kasım 30, 2012, 01:37:34 »
Makyajlı kasalarda 1.6 lar dijital klimalı geliyor. Comfort extra olarak ama ilk aurislerde üst pakette var dijital klima.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2012, 01:31:31 »
arkadaşlar hafta sonu galerileri gezdim dolaştım ama aurisin bana hitap etmediği yönünde kanaat getirdim. Sebebi ise bagajının sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha küçük olması. Astra H kasalar(hb) ile karşılaştırdığımda arada bayağı bir fark olduğunu gördüm. Astranın ise tipi auristen daha çekici geliyor(eminim hepiniz bana katılıyorsunuz bu konuda). Auriste sıkıntı yaşamayacağım gibi Astrada da sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. O yüzden şuan bütçeme göre uygun bir astra arayışındayım. Verdiğiniz bilgi ve öneriler için hepinze teşekkür ederim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Aralık 04, 2012, 02:11:05 »
İçinize sinenin alın demiştim önceden yine dediğim gibi, gönlünüz hangisinden yanaysa en doğru tercih olacaktır. ;)
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 04, 2012, 20:07:18 »
arkadaşlar hafta sonu galerileri gezdim dolaştım ama aurisin bana hitap etmediği yönünde kanaat getirdim. Sebebi ise bagajının sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha küçük olması. Astra H kasalar(hb) ile karşılaştırdığımda arada bayağı bir fark olduğunu gördüm. Astranın ise tipi auristen daha çekici geliyor(eminim hepiniz bana katılıyorsunuz bu konuda). Auriste sıkıntı yaşamayacağım gibi Astrada da sorun yaşamayacağımı düşünüyorum. O yüzden şuan bütçeme göre uygun bir astra arayışındayım. Verdiğiniz bilgi ve öneriler için hepinze teşekkür ederim. :)

Bagaj konusu eksik sanirim, bagaja bir ince stepne atip plastik duzenleyiciyi de cikardiginizda bagaj hacmi hemen hemen ayni..
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS