0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hasan Bey, çok geçmiş olsun...Hepsinin Allah Belasını versin, bu ne bozuk düzen böyle bu ne takipsizlik ? Böyle bir devlette yaşamak deveye hendek atlatmak kadar zorlaşmaya başladı, canı cehenemme bu sistemin !Bence bunun peşini bırakmayın dava edin bunun altından başka bir saçmalık çıkmazsa bende neyim...
Hasan Aylin beye katyılıyorum söylecekte birşey bulamıyorum açıkçası. yahu madem borcu var , borcu olan aracın satışına nasıl izin veriyorlar yahu :S
geçmiş olsun öncelikle. gelir idaresi başkanlığı yani gib sitesinden cezalar görülebiliyor. aşağıdaki linkte fotoğraflarla anlatılmış. faiz konusunda da itiraz etseniz işe yarar mı acaba. zor durum açıkcası.http://www.arac.muayenesi.com/arac-sorgulama/38-arac-trafik-sorgulama/230-trafik-ceza-sorgulama.html
Türkiyede gelmiş geçmiş bütün yönetimler arabası olanı zengin ve yolunacak kaz olarak görmüşlerdir
Hasan bey geçmiş olsun maalesef ülkemiz bir çok konuda olduğu gibi bu konuda da sondan 1. sırada .Bizimde başımıza 2006 da geldi . 2001 model kartal aracımızı sattık alıcı aracı üstüne aldıktan sonra borç sorgulaması yapmış 2 adet borç gözükmüş biri park cezası biri İstanbul da boğazdan kaçak geçiş . Babam park cezası doğrudur dedi ödedi diğer cezayı ödemedi arabayı geçtim babam kendisi İstanbul'a gitmedi ama bizim sıfır aldığımız araç boğazdan kaçak geçiş yapmış . Tekrardan geçmiş olsun itiraz edin dicem ama büyük ihtimal bir işe yaramıcak gecikme konusunda da size bildirilmemiş bir ceza nasıl gecikmiş anlam veremiyorum sonuçta size bildirilmemiş olması kendi suçları ve bunun cezasını da size ödettiriyorlar .
Hasan bey sadece vergi daireleri değil neredeyse tüm kamu kurumları böyleDaha 2 hafta olmadı d-samrtı tüketici hakem heyetine şikayet için gittim bir kovmadıkları kaldı işimi de görmediler . Bu gibiler maaşlarını bizim ödediğimiz vergilerden aldıklarını galiba unutmuş . Her şeyi geçtim şikayette edemiyorsun .Diğer yandan çok azda olsa işini layığı ile yerine getiren kamu görevlileri de var onları bu dediklerimden ayrı tutuyor işlerini layığı ile yaptıkları içinde teşekkür ediyorum . Ama genele bakıldığın da maalesef durum başta dediğim gibi .