Herkese merhaba arkadaşlar,Benim Corolla'nın 140000km bakımı geldi. Bu arada kontrolleri de yaptık.Ön Fren disklerinin de değişme vakti geldi...Daha önce 1 kere diskleri komple tornaya soktular,bir süre götürdü sorun yoktu.Şimdi fren sırasında titreme bayağı arttı..Bu arada fren disklerim ilk defa
değişecek, Maaşallah diyelim
Derindere servisten, Yağ Filtresi,Hava Filtresi ve Bujileri Bagaja Attım, Yağı mı da bu hafta içi alacağım. (Mobil 5/40W)
Fren Balatası ve disklere gelince..Servise sorduk arkadaşlar 440 TL Ön Fren Diskleri, 100-120 TL civarı Ön Fren Balataları fiyatı verdiler...(İşçilik Hariç)
Ben ürünleri dışarıdan sürekli aldığım yerlerden sordum,
TRW Marka Ön Fren Diski 120-140 TL (Çifti), TRW MArka (GDB3288) Ön Fren Balataları (55 TL) Fiyat aldım..
Ustamla konuştum,TRW marka olan diskin iyi olduğunu söyledi zaten eski balatalarım da TRW idi, hiç sorun yaşamadım...
Eğer aldığınız yer güvenilir ise,parçalarda sorun yok ise,alıp takın dediler bilginize..
Yetkili servisteki arkadaşıma sordum,dışarıdan alırsan TRW marka al dedi,servisteki fiyat malum...İşlem bittikten sonra yine deneyimleri sizinle paylaşırım
arkadaşlar..
Saygılarımla....