0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet, herkese selam;başlıktaki araçtan (2003-2009) kullananlardan kısaca yorum alabilirmiyim.sorunsuzluk, bakım maliyeti, tüketim, yol tutuş gibi...km olarak 200-300 binleri görenler var mı/veya daha üstünü?sağolun.
Bizim yazlıktaki arkadaşta var en son 450000 km de idi ve turbo dahil hiç bir arızası olmamıştı sadece bakımları yapılmış .En son dediğim 1.5 - 2 yıl olmuştur .
45.000 mi, 450.000 mi?
450.000 km idi şimdi çok daha fazladır .
Vayy bee. Şuana kadar motor aksamında sorun çıkmamıştır bence. Tabii bakımları düzenli yapıldıysa.
Düzenli yapılıyor bakımları ve halen kendiler kullanıyor arıza verse idi satarlardı fazla uğraşmazlar .
bunlarda triger kayışmı, zincir mi acaba?bilen var mı?
Avensis kullanıcıları buraya diye bir başlık var .. Tüm kullanıcılarımız ve özellikleri yazılı orda direk istediğiniz kişiyle konuşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-asel-otodan-2007-avensiz-elegans-dizel-105104624/detay#bu araç çok iyi. otomatik olsa alabilirdim