0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat bey toyota long life fabrıkasyon koyunan antifirizleri serrvisler 160 bin km de değiştiriyorlar.Kaputu açın bakın kaputun üstünde beyaz etiket var orda yazıyor zaten.Yaşadıgınız yerde -20 derecenin üstüne çıkıyorsa değişstirin.Daha kalitelisini bulursanız.Bugun bende ölçtürdüm -25 çıktı.2006 verse 60 binde ve fabrikada konulan antifiriz.
..... eğer antifiriz olup olmadığını anlamak istiyorsan, aç radyatörün kapağını parmağını suya değdir tadına bak , su tatlıysa eğer vardır ....
Tuncay bey, 160.000km verisi doğru yalnız sürede var, o da 8 yıl bunada dikkat etmek gerekir, aksi halde sistem tıkanabilir.Deniz bey, önerdiğiniz bu durum çok tehlikelidir. Ne kendiniz yapınız nede başkasına öneriniz.Dikkat: Antifriz çok zehirlidir.
tekin abi servisler 160 bin dolmadan değişimi yapmıyorlar.Radyaörün başına bir iş gelmedikçe araba hararet yapmadıkca antifirizi değiştirecek birşey olmadıkça değişimini yapmıyorlar.Sİstemi tıkamamak için ne yapalım peki abi.
ozaman abi dışarda antifirz fiyatları nekadar bilmiyorum ama servislerde bunun 2 katı.Servisten toyota long life antifirz temin edip yeniletebiliriz antifirizi.Tabi araca uzun süre antifirz koymayıda unutmak anlamına geliyor :9
Mutlaka kış mevsiminde antifiriz koyalım arkadaşlar. Geçen yıl v-kayış kopmuştu o sıra Çanakkalede havanın çok soğuk olmamasına rağmen radyatör suyunu koyduğumuz yeri açtığımda buzlanmıştı. Ben kayışın kopmasının bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu gün sanayide 25 TL antifiriz koydurdum.