Tüm uygar toplumlarda kurallar insanların mutlu yaşaması için vardır. Allah geride kalan yakınlarına sabır versin. Kuralsızlık öylesine başını almış gitmiş ki kurallara uymanız durumunda kazaya bile yol açabiliyorsunuz. Yol yapım çalışmalarının bitmediği İnegöl -Bozüyük arası Mezitler arasında 50 km. ile gidilmesi gereken yerde arkadaki aracın zorlaması, sürücünün arkadan bağrış çağrışıyla 80 km hız yaptım arkadaşı kesmedi. Araba Renault Broadvay hiçbir güvenliği yok. Haldur huldur hatalı sollayarak beni geçti. Karşıdan gelen TIR'dan zor kurtuldu. 155'i arayarak ihbarda bulundum. İnegöl girişinde ekipler durdurmuş. Ekip otosuna giderek "ihbarda bulunan şahıs benim "dedim. Meğer 5 ayrı cezası varmış. Arabayı trafikten men edeceklerini belirttiler. Biraz duyarlılık lütfen. Aracın içerisinde çoluk çocuk yaşlı teyzeler vardı. Belki kötülük yaptığım düşünülebilir ama yaptığım kötülükse kazadan daha da kötü değil... Lütfen kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Evimizde bzii bekleyen yavrularımızı, başkasının yavrularını, sevdiklerini düşünelim.