Gönderen Konu: NISSAN ALMERA Hakkında bilgi  (Okunma sayısı 16529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
NISSAN ALMERA Hakkında bilgi
« : Haziran 29, 2008, 15:35:23 »
merhaba arkadaslar
Nissan Almera sahibi arkadasi olan ya da daha once bu modeli kullanmis ve bilgi verebilecek,
alabilecegim arkadaslar var mı acaba?
sevgiler

Toyota Club Türkiye

NISSAN ALMERA Hakkında bilgi
« : Haziran 29, 2008, 15:35:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: NISSAN ALMERA Hakkında bilgi
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2010, 09:44:50 »
Nissan Almera kullanan arkadaşlar yok mu? Şimdi ben de çok merak ettim. Araç görünüşte çok güzel ama performası, kullanışlılığı, konforu vs. nasıl aceba?
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2010, 10:09:58 »
Primera'nın çok üst düsey bir araç olduğu bilinir. Yol tutuşu, sağlamlığı, konforu vs..

Bu araçlar en çok konyada tutulur. Parçası pahalı ve zor bulunur

piyasası ağar denecek kadar zayıftır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2010, 12:01:56 »
primera değil ümitim almera
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2010, 13:06:50 »
Almera hakkında bilgim yok ama primera.....

Diye başlayacaktı cümle. Yazdım zannetmişim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2010, 13:34:32 »
Valla almera hariç neredeyse tüm modellerini kullandım :) sürüşü yol tutuşu v.b olaylar Nissanda hep 10 numaradır.2 tane nissan sunyy'mız oldu ordan bılıyorum.Nissan her zaman kalıteli araçlar üretir ama nedense ülkemiz yakıtından dolayo nıssanı tutmuyor,Ayrıca araç ülkemize geldiği yıllardan beri mazda gibi dagıtıcısının başarısızlığı yüzünden kendini duyurup tanıtamadı.Yedek parçasıda oldukça pahalı.Ama kalıteli araçlardır Nissan'lar ben olsa primera duşunurdum 17-19.000 tl e bir almera alacagıma 20-22.000 tl arası 2003-2004 primera alırdım hem geri vites kamerası standart ve cogunda sunroof seçengi var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-primera-takasli/detay#

Aynı renk ve özelliklisinden büyük Amcamda'da vardı çok kullandım senelerce şimdi 2008 passat comfortlıne aldı onu bu araç kadar sevemedı amcam.Ama uyarı bu modeller cok yakıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2010, 13:47:36 »
Nissan lar en az toyota kadar sorunsuz ve msrafsız araç.97 nissan primera mızı bu sene ye kadar kullandık.Akü balata lastik dışında bir masraf açmadı.Bu senede avensis aldık babama.Açıkcası 2.el de  biraz zor satılıyor tutulmadığı içinde piyasası düşük fiyatı ucuz.2005-2006 16 bin lira civarına bulabilirsiniz almerayı.97 gli yi 14 mlyar istiyorlar.Tutulmamasının avntajıda bu bence.Temiz iyi kullanılmış bir araç nulunursa ben ce düşünülür...Primera güzel araba ama nissanda 2001 den sonra çıkardığı primera larda tipini berbat etti..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2010, 14:02:19 »
  Çok yüksek performans beklememek lazım, yanlış hatırlamıyorsam 114Hp. likleri de vardı. Sanırım 1.6Lt. idi. 1.5Lt. likleri daha az çekişe sahiptir. Ama konfor ve sağlamlık olarak oldukça iyidirler. Tabi ikinci elde her zaman önceki sahibinede bakmak lazım bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2010, 14:28:32 »
Benim arkadaşımda vardı..2000 model almera...Araç sınıfına ve modeline göre oldukça donanımlı ve de konforlu bir araç..Aracın ağırlığı 1250 kg civarı diye hatırlıyorum..O yüzden 1.5 motor biraz zorlanıyor ama devrini aldıkça pek sorun cıkarmıyor..triger kayışı yoktur (zincir var)..Aracın bana göre en büyük eksiği bagaj hacminin düşük olması..Onun haricinde az masraf cıkaran araçlar arasındadır..Ne de olsa o da bir japon...
Her şey suretin suretinin sureti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2010, 16:49:39 »
primeralarda en çok sevdiğim geri görüş kamerası olmuştur.arkadaşımın babasında 2001 almera var taş gibi maşallah hiç bir sorunu yok(sadece farlarda solma var)
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 12, 2010, 17:19:55 »
arkadaşım bende dün ilk defa 98 model primera 2.0 kullandım çok hoşuma gitti 98 model ama abs air bag klima vs güzel donanımları var piyasası düşük aslında alıp satma değilde 4-5 yıl binerim diyorsanız alınır bence iç dizayn hoşuma gitti direklerde tweeter vardı cam suyunu bile bitmesine yakın ekrandan haber veriyo farlar açıksa kapı açılınca ötüyor dış ve iç kapı kolları krom vs çok ufak şeyler bunlar ama benim hoşuma gidiyor almerada çok farklı değilim sanırım. kısacası ben primerayı ilk defa kullandım ve hoşuma gitti ilerde temiz denk gelirse düşünebilirim (not : 2001 miydi ne o kasanın görüntüsü iğrenç )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2010, 17:30:27 »
  Primere ise GT bakılır bence.

Bu arada 114Hp dediğim 1.8Lt. motor da olabilir yanıltmayayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 xei 16v a/c
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2010, 21:48:35 »
bana göre nissan'ın otomobillerde Türkiye'de en çok tutan modeli micra'dır. özellikle 2005 ve sonrası. peki micra hakkında düşünceleriniz nelerdir?
Bu otomobilde dünyanın en pahalı yakıtı kullanılıyor!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 12, 2010, 23:36:39 »
2,0 98 primera ya şuan bile hayır demem ben açıkçası.Görünüş ve sürüş olarak  zamanının çok ilerisinde.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Toyota Modeli
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2010, 00:08:15 »
NİSSAN kadar sağlam araç kullanmadım desem yeridir. NAVARA kullandım, her yönüyle mükemmel. Aynı sınıfta Mitsubishi kullandım, arada çok fark var... Kısaca NİSSAN=KALİTE  :foto:

(reklam olmadı değil mi)  :islik:
Birinin elinde çekiç varsa, karşılaştığı her meseleyi çivi gibi görmeye başlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Haziran 14, 2010, 10:11:32 »
Bizim Konya Nissan açısından gani gönüllü bir yer olmasına rağmen son kasa Primera ve Almera pek tutulmadı. Almera da ısrarcı değilseniz özellikle ön ızgarası BMW yi andıran 2002 sanırım üstü Primeralar çok tutuluyor o araçlar dıştan da çok harika görünüyor ayrıca çok da seri araçlar. Fiyat kalite endeksi değerlendirildiğinde eğer hemen satma derdiniz de yoksa alınabilir ama iyi baktırın...
"El ağzı ile çorba içilmez"
"Güzel gözünden, yiğit sözünden belli olur"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 29700
  • Model Yılı: '17
  • 61 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2010, 10:30:06 »
Aslında İnfiniti veya Maxima qx binilecek arabalar ama...En büyük dert MTV ve benzin...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Temmuz 15, 2010, 09:52:28 »
Arkadaşlar merhaba  Nissan kalitesibence eşsiz çünkü 91 model sunny miz halen bizde 15 sene gece avında ovalarda kullanıldı halen sorunsuz japon modelleri daha çok tercihim ama nissanın tüm modelleri kaliteli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 15, 2010, 11:15:11 »
Arkadaşlar merhaba Nissan kalitesibence eşsiz çünkü 91 model sunny miz halen bizde 15 sene gece avında ovalarda kullanıldı halen sorunsuz japon modelleri daha çok tercihim ama nissanın tüm modelleri kaliteli
bir ay kadar sunny kullandık, kliması hala aklımda..o ne biçim bir klimadır öyle, 5 dakikada içerisi buz..birde koltukları çok aşağıdaydı, sanki yerde oturuyor gibi hissettiriyordu
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli