arkadaşlar bu konuyu açmama son 2 yıldır yaşadıklarım etkili oldu.. biz corolla 2005 model araç aldık 2 yıl önce.. fakat forumuna üye olayım dediğim de sizlerin toyotayı acımasızca eleştirdiğine tanık oldum.. lakin ben vazgeçmedim.. sevgim perçinlendi insanlar toyotayı eleştirdikçe.. şimdi bende toyota fobisi doğmak üzere.. akraba çevremde biz aracı aldıktan sonra yanımda sürekli diğer markaları övmesi, araçta hata bulmaya çalışması(şükür bulamadılar) canımı sıkıyordu.. halbuki yaşıma yakışmayan bir duygu olduğunu şimdi anlıyorum.. çünkü toyota babamın değil

.. lakin sevilmeyecek bir marka da değilmiş zamanında açıkcası.. eski modellerinin güzelliği şimdide satmasını sağlıyor ama işin açığı yeni modelleri hep tırt

)... avensisi seviyordum hayrandım.. sonra araştırdım biraz fark ettim ki sınıfı itibari ile rakipleri çok daha dişli yaaa... neden toyota böyle oldu bilmiyorum ama sanırım bir kabuk değiştirme aşamasında.. yeni yüzünü bol donanım ve sağlamlıkla sunana kadar toyota satışları ciddi anlamda düşecek gibi geliyor bana
bu başlığı ciddi duygularla açtım.. umarım toyota 2000 öncesine tekrar döner de o yıllarda sattığı corollaya efsane kasa dedirmeyi bırakıp yeni çıkaracağı efsane kasalarla insanları hayran bıraktırır.. ben toyotadan vazgeçtim, soğudum.. bir daha da başka bir marka ile duygusal bir bağ kurmayacağım

.. sağlıcakla kalın