Gönderen Konu: toyota  (Okunma sayısı 1142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
toyota
« : Kasım 23, 2012, 22:58:10 »
arkadaşlar bu konuyu açmama son 2 yıldır yaşadıklarım etkili oldu.. biz corolla 2005 model araç aldık 2 yıl önce.. fakat forumuna üye olayım dediğim de sizlerin toyotayı acımasızca eleştirdiğine tanık oldum.. lakin ben vazgeçmedim.. sevgim perçinlendi insanlar toyotayı eleştirdikçe.. şimdi bende toyota fobisi doğmak üzere.. akraba çevremde biz aracı aldıktan sonra yanımda sürekli diğer markaları övmesi, araçta hata bulmaya çalışması(şükür bulamadılar) canımı sıkıyordu.. halbuki yaşıma yakışmayan bir duygu olduğunu şimdi anlıyorum.. çünkü toyota babamın değil :D.. lakin sevilmeyecek bir marka da değilmiş zamanında açıkcası.. eski modellerinin güzelliği şimdide satmasını sağlıyor ama işin açığı yeni modelleri hep tırt :))... avensisi seviyordum hayrandım.. sonra araştırdım biraz fark ettim ki sınıfı itibari ile rakipleri çok daha dişli yaaa... neden toyota böyle oldu bilmiyorum ama sanırım bir kabuk değiştirme aşamasında.. yeni yüzünü bol donanım ve sağlamlıkla sunana kadar toyota satışları ciddi anlamda düşecek gibi geliyor bana

bu başlığı ciddi duygularla açtım.. umarım toyota 2000 öncesine tekrar döner de o yıllarda sattığı corollaya efsane kasa dedirmeyi bırakıp yeni çıkaracağı efsane kasalarla insanları hayran bıraktırır.. ben toyotadan vazgeçtim, soğudum.. bir daha da başka bir marka ile duygusal bir bağ kurmayacağım :D.. sağlıcakla kalın
94' reno broadway :)

Toyota Club Türkiye

toyota
« : Kasım 23, 2012, 22:58:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2012, 23:24:13 »
güle güle yine bekleriz... :D
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2012, 04:37:31 »
güle güle yine bekleriz... :D

bir yere gittiğim yok :D.. toyota almıyorum diye siteye de mi giremeyeceğim ? :)..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2012, 15:36:45 »
toyotayı bıraktıktan sonra hemen olmasaa zamanla siteyide bırakırsın aldığın markanın forumuna takılırsın olağan şeyler bunlar  :D
“fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 44 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Kasım 24, 2012, 18:50:40 »
toyotayı bıraktıktan sonra hemen olmasaa zamanla siteyide bırakırsın aldığın markanın forumuna takılırsın olağan şeyler bunlar  :D

yok yok... diğer sitelerde zaten üyeliğim var.. kullandığı markanın fanatiği olmuş insanlarla dolu diğer siteler.. toyotaclub benim için face gibi artık ;).. duygularımı paylaşmak istedim sadece.. her gün birinden olumsuz yorumlar almak canımı sıkmıştı açtım konuyu  :-[