Gönderen Konu: 9 Toyota bayisine toplam 3.9 milyon lira para cezası  (Okunma sayısı 4416 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: 9 Toyota bayisine toplam 3.9 milyon lira para cezası
« Yanıtla #20 : Kasım 27, 2012, 16:26:55 »
Uyyy Mesut fena kızdırmışlar seni :) Ama tüm dediklerinde haklısın valla O tekere koncak taşı kafalarına atası geliyor insanın okuyunca
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 27, 2012, 16:26:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 28, 2012, 10:46:03 »

abi sorma ya valla kızgınlığım geçmedi hala onlara :) ilk bakımda bu lekeler sizin yüzünüzden bunları adma gibi temzileyin sıcak suyla diycem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 28, 2012, 11:50:00 »
Vay  Adamlar tekel oluşturup fiyat belirliyorlar akılılar, daha sıkı denetlenmeli bence firmalar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 28, 2012, 19:49:36 »
Tüm tüketiciler birlik olup bizde alacağımız fiyatı belirleyelim, 1 kuruşta yukarı çıkmayalım......Kimseye satamasın Şerrrrrolar.....Puhahahahah :D :lol: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 28, 2012, 20:42:04 »
Alıntı
abi biraz öyle oldu valla,  arabanın servise gelişinden sonra serviste tam 5 gün kaldı , kredinin onaylanması vs ıvır zıvır ,  10.000TL sinide nakit ödedim kalanı için kredi onayı çıkmıştı ama bankaya gidip imza işlerini halledemedim iş yüzünden bikaç gün,   o sırada 4 5 gün boyunca adamlar arabayı yıkayıp temizlemezmi ya ?

hadi yıkamayı geçtim teslimat için 3 saat bekledim eşim ve kızımla (kızım 15 aylık daha karnı acıkıyor emmek istiyor ağlıyor)  ben adamların keyfini bekliyorum neymiş bir corolla varmış teslim edilecek onun cep telefonu ile bluetooth eşleştirmesini yapamıyorlarmış  banane ya senni eşleştirmenden arabamı ver gideyim parasını ödemişim herşeyi imzalamışım ama yok vermiyor bende kavga ettim en son,  yazık günah ya prosedürleri varmış arabayı bana anlatacaklarmış, lan ben malmıyım sanki daha önce hiç araba görmedik mağradan geldik sanki

işin garibide arabayı bana anlatacaklarya hani,  MMT şanzumanı anlatacak bana diyorki iila boşta bırak neden diyorum MMT diyor ya bir git kardeşim, yokuşta ne yapıcam dedim taş koyacaksın tekere diyor çüşşş artık 2012 yılındayız lastiğe taş koyacakmışım. zaten bildikleri,de yanlış  kullanım kılavuzunda baracı durdurma diye bir kısım var,  ama o ışıklarda vs uzun bekleyince yapılacka şeyi anlatıyor. 

bir sayfa sonrasını okumamış salaklar. bir sonraki sayfada araç stop edilip park ediklecekse araç E M yada N de bırakılabilir diye yazıyor apaçık.

yok abi bunlar adam olmaz. olmaz. olamz . olmaz.

haa son olarak aracı teslim eden şahız camlarda beyaz yazılar olurya sıfır araçlarda  onları bile yanımda ıslak mendille silmeye çalışıp kusura bakmayın demişti şaka gibiler yemin ediyorum ya şaka ,  hatta sakızdan çıkan kısa fıkralar gibiler resmen.

Mesut abi gerçekten fıkra gibiler aracı bilmeyen biri olur anlatırsın ama aracı bilen ve üstelik anlatılmasını istemeyen bir müşteriye niye ısrar ederler .

Mesela benim bundan önceki araç 2009 corolla idi 2010 corollayı alırken satış temsilcisi aracımı biliyordu teslim almaya gittiğimizde kendisi bana aracı benden iyi biliyorsundur anlatmama gerek var mı diye sordu gerek yok deyip teşekkür ettim .

Bana aracı satan da forum üyelerimizden Melih abi gerçi foruma pek takılmıyor . :)