0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam,otobüs yolları hakkındaki düşünceleriniz ve gözlemleriniz nelerdir? İki şeritli sahil yolunda dahil otobüs yoluna şerit ayrılmış(Eminönü-Florya). O hatta saatte bir otobüs falan geçiyordur herhalde.
Abi bu konuyu ben açacaktım sen açmışsın, geçen gün Eminönünden Feshaneye doğru ilerlerken 2 şeritli yolda sağ şeritte Otobüs şeridi olduğunu anlamamla sola geçti fakat kimsenin umrunda değil tabi heralde yürürlüğe girmedi.
aracın içinde 3 veya daha fazla kişi varsa otobüs yolunu kullanabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.
mobese kameraları bunu algılayabilecek mi acaba, ben hiç sanmıyorum..
eds algılayabilir. algılamak ister mi onu bilemeyiz.
en azından toplu taşıma güzel İstanbul'da...ya ankarada yaşasaydınız..?toplu taşıma o kadar rezalet ki ,millet boğazından kesiyor, gene de azıcık imkanı olan adam kaçıyor otobüsten, arabasıyla gidiyor nereye gidecekse...
Evet çok güzel.İmkanın olsa bile trafikten gidemiyorsun biyere metrobüse mahkumsun ondada iş çıkışı binmek için savaşman gerekiyor bindiğindede sinek gibi cama yapışıyorsun. Klima yetersiz leş gibi kokuyor üstüne üstlük...
Sercan hocam bildiğim kadarıyla şu an yürürlükte o, benim kayınço büyükşehir belediyesinde ulaşım koordinasyon merkezinde görevli, "cezalar yazılmaya başlandı bile" diyor..tüm arkadaşların dikkatine..
3-5 şeritli yollarda ayrılabilir de, senin dediğin yol bazı bölümlerde birbuçuk şerit
arabayla istanbula gelsem heralde dönüşte arabayı satar cezaları kapatırım heralde .. bu ne abi? eds ,otobüs yolu ,mobese ? bu ne abi ? Biri bizi gözetliyo muhabbetini geçti valla biri bizi d.düklüyo ya dönmüş.. Gözünü seveyim İzmir.. Bizde tek rakam var 70 sahilde oda Diğer yerler akışına bırak koyver gitisin modu..