selamın aleyküm arkadaşlar
öncelikle belirtmek isterim ki aranıza yeni katıldım.. yalnız nezzman toyota ile ilgili bişeye baksam bu foruma bakmadan geçmiyordum kayıt olmak bugüne kısmetmiş...
1999 dan beri toyoto kullanıcısıyım 99 da sıfır almıstık.. ona çok alıştım malum 13 yıl sürünce herşeyine alsıyorsunuz

))
yalnız şimdi yeni 2011 corolla dizel elegant aldık.. arasında dağlar kadar fark olunca digital olrak bayağı zorluk çekiyorum

)) bu arada 99 toyotadan sonra yeni kasa devasa geliyor

)çokbüyük sığmaycak gibi geliyor)
aracı kullanalı 2 gün oluyor bugun dikkatimi çeken araçı stop ettikten sonra anahtar çıkarana kadar üçgen içinde ünlem işareti yanıyor ve sesli uyarı yapıyor ne anlama geldiğini bilmiyorum. ilk defada dizel araç kullanıyorum doğal olarak çok yabancıyım acaba ters giden bişeyler mi var diyorum

kitapçıkta araştırdımda ayrıntılı şekilde yazmıyor sadece ana uyarı ışığı diyor benim çalısrken veya yolda giderken yanmıyor sadece kontağı kapatırken anahtarı çıkarana kadar yanıp sesli uyarı yapıyor...
2- sorum ise BT ile telefondan muzik dinleyebiliyorum ama normal telefon olarak kaydetmeye çalıstığımda telefonu eşleştiremiyorum ve son olarakta otomaik far ı çalıstırabiliyorum ama otomatik silecekleri çalıstıramıyorum auto ya aldığımda sürekli çalsıyor

)) yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkür ederim