0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi, bu cls 350 3500Cc mi?
Benzer bir arıza ile ilgili bir anımı anlatmak istedim, ben çok gülmüştüm, takdir sizin. bir gün arkadaşımın arabasın sanyide bir tamirciye götürdük, serviz epey yoğun. Ustaya telefon geldi, aracın biri yolda kalmış, marş basıyor araç çalışmıyor. Gelip bakmasını istedi ama usta yoğun olduğundan gelemeyeciğini söyledi. Karşıdaki adama yanında kimse olup olmadığını sordu, "evet" cevabını alınca dediklerimi yap sorunu tespit edelim dedi. Öncelikle adama kalp hastalığı olup olmadığını sordu. Adam şaşırmış olarak yok cevabını verdi sanırım, sonra diğer kişinin marşa basmasını kendisinin de buji kablosunun birni çıkarıp, öncelikle buji kablosunu tarif ederek buldurdu, içine elini sokmasını istedi. Tabi telefonun diğer ucunda bir çığlık, tamirhanede kahkaha, ustanın yorumu :" haaa demekki motor ateşleme yapıyor" oldu. Sonra da başka bir yere yönlendirdi.
evet ..
dOn numara yöntem hem sorunu çöz hem gıdanı al ama bujiyi motora yaklaştırınca aradaki kıvılcımdan da anlayabilirdi usta fırlamalık yapmış
Merhabalar,Yakın bir arkadaşımın aracı ışıklarda beklerken aracın sesi toklaşıp ardından devirinde düzensizlikler olmaya başlamış ve sol şeritten biran evvel kalkıp yol kenarında durmak için gazlayıp tam yanaşacağı sırada araç stop etmiştir. Sonra bende gittim yanına araç marş alıyordu ancak çalışmıyordu. Tamire verdik 5 gündür çözüm bulamadılar. Beyinden olduğunu söylüyorlar ve 5.700TL civarı hesap çıkardılar.Aracın benzin pompası enjektörleri bujiler ve kabloları kontrol edildi.CLS 350 LPG arkadaştan önce takılmış ancak. Sürekli benzinde kullanıyordu.Ateşleme bobini aklıma geldi. Acaba bu şekilde bir problem yaratırmı?İyi günler.