Gönderen Konu: cruise control,park asistanı???  (Okunma sayısı 2227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
cruise control,park asistanı???
« : Kasım 21, 2012, 23:41:58 »
2011-2012 corolla dizellere cruise control takılıyor mu? aynı zamanda park asistanı takan veya takıldığını duyan var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
hayatın senin için bir hediyedir. ailen ve inançların için yaşa...

Toyota Club Türkiye

cruise control,park asistanı???
« : Kasım 21, 2012, 23:41:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: cruise control,park asistanı???
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2012, 23:52:42 »
2011-2012 corolla dizellere cruise control takılıyor mu? aynı zamanda park asistanı takan veya takıldığını duyan var mı? paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Benim getzde park asistanı vardı.
1,5 Metre kaldı, 1 Metre kaldı, 80cm kaldı, 50 cm kaldı. Kademeleri böyle idi. 50cmden daha geri geldiğinde aracı durdur diyordu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2012, 16:38:53 »
toyota da dizellere hız sabitleyici takılmıyor. bende 1.6 comfort var taktırmak için servisi aradım ilk sordukları soru dizel mi. benzinli olduğunu söylediğimde dizele takılmadığını belirtiyorlar. maliyetine de 350 TL malzeme parası 75 TL de işçilik dediler 1-2 hafta önce aradığımda.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2012, 17:27:09 »
Hız sabitleyici dizellere servislerde takılamıyor ama after market olarak kendi geliştirdiği ürünü 800 TL civarı takan Ankara'da birisi var, sitede ararsanız başlığını bulabilirsiniz.
Park asistanından kastınız kendi kendine paralel park eden sistem ise onun sonradan takılması mümkün değil sanırım, mümkünse bile çok uğraştırıcı ve maliyetli olur. Henüz Toyota'nın da park asistanı olan bir modeli Türkiye'de yok sanırım. Kastettiğiniz park sensörü ise her araca takılabiliyor tabi ki, serviste ya da sanayide.
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2012, 21:00:22 »
2011 mart ayında  bende hız sabitleyici taktırdim servis 300 tl ve 2 saat sürer dedi ama 15 dakika sonra aracımız hazır dediler ve borcunuz 170 tl gibi bir şey dediler şaşırdım bende ve sebebini sordum aracınızda gerekli tesisat mevcutmuş biz sadece kol taktik dediler.  Bence servisler bile tam bilmiyor araçları siz aracınıza taktırmaya karar verirseniz fiyat o zaman netleşir. Bu arada araç 2011 1.6 comfort extra
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2012, 16:27:16 »
2011 mart ayında  bende hız sabitleyici taktırdim servis 300 tl ve 2 saat sürer dedi ama 15 dakika sonra aracımız hazır dediler ve borcunuz 170 tl gibi bir şey dediler şaşırdım bende ve sebebini sordum aracınızda gerekli tesisat mevcutmuş biz sadece kol taktik dediler.  Bence servisler bile tam bilmiyor araçları siz aracınıza taktırmaya karar verirseniz fiyat o zaman netleşir. Bu arada araç 2011 1.6 comfort extra

ben ankara toyan a sormuştum onlarda önce aracınıza bakmamız lazım ona göre sipariş verilecek sonra montaj yapılır demişlerdi. ben ısrar edip fiyat sorunca sistem 350 +75 işçilik demişlerdi. umarım benim araçta da gerekli sistem vardır ama pek sanmıyorum  :(
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort