Gönderen Konu: Gümrükten Araç Alan varmı  (Okunma sayısı 3026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Gümrükten Araç Alan varmı
« : Kasım 21, 2012, 23:05:32 »
Daha önce gümrükten açık arttırma ile araç alan varmı? veya Prosedürleri tam olarak bilen yardımcı olabilecek biri ?
Gümrükten araç alıp satmayı düşünüyoruz arkadaşımla

Toyota Club Türkiye

Gümrükten Araç Alan varmı
« : Kasım 21, 2012, 23:05:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Gümrükten Araç Alan varmı
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2012, 23:15:25 »
konuyla ilgili pek bir bilgim yok açıkcası ama size 2 şey söyleyebilirim

1. geçen gazetede okudum gümrükten açık arttırmada ilk arttırımda araç orjinal fiyatının yarısı gibi bir fiyatla çıkıyor teklif veren olmuyor ve 2. arttırımda 0 tlden arttırım baslıyor diyordu fakat sonuna da eklemişlerdi genelde hep aynı 3 5 kişi arasında bölüşülüyor araçlar diye pek tekin iş değil gibi haberiniz olsun

2. 2 gün önce bir arkadaşın yanında otururken bir adam geldi ve arkadaşla konustu araba falan sordu bizim arkadaş adam biraz bahsetti sonra gümrükten araba çıkartıyoruz uygun oluyor bir arkadaşa çıkaracağız renault fluence heralde 12 15 arası bir fiyata alırız dedi eğer bu fiyatlara alınabiliyorsa cidden çok çok güzel bir olay

son olarak baştada belirttiğim gibi bilgilerim sadece kulaktan dolma bilgilerdir tam bir bilgiye sahip değilim sadece duyduklarımı okuduklarımı aktarmak istedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 21, 2012, 23:22:59 »
İllaki sağlam başlar vardır muhtemelen onlarda iyi arabaları kovalıyorlardır. Bizde 5 10 liralik arabalara iş koymak istiyoruz. Araba alabilirsek muhtemelen düşük fiyatlara alırız satışlarıda iyi paraya olur diye düşünüyorum
konuyla ilgili pek bir bilgim yok açıkcası ama size 2 şey söyleyebilirim

1. geçen gazetede okudum gümrükten açık arttırmada ilk arttırımda araç orjinal fiyatının yarısı gibi bir fiyatla çıkıyor teklif veren olmuyor ve 2. arttırımda 0 tlden arttırım baslıyor diyordu fakat sonuna da eklemişlerdi genelde hep aynı 3 5 kişi arasında bölüşülüyor araçlar diye pek tekin iş değil gibi haberiniz olsun

2. 2 gün önce bir arkadaşın yanında otururken bir adam geldi ve arkadaşla konustu araba falan sordu bizim arkadaş adam biraz bahsetti sonra gümrükten araba çıkartıyoruz uygun oluyor bir arkadaşa çıkaracağız renault fluence heralde 12 15 arası bir fiyata alırız dedi eğer bu fiyatlara alınabiliyorsa cidden çok çok güzel bir olay

son olarak baştada belirttiğim gibi bilgilerim sadece kulaktan dolma bilgilerdir tam bir bilgiye sahip değilim sadece duyduklarımı okuduklarımı aktarmak istedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 22, 2012, 13:02:52 »
Benim bi kac arkadasim ihalelere giriyor. ilk baslarda bos donersin sonra tanindikca sana bi kac araba verirler. Prosedur hakkinda net bilgim yok.
Onemli olan orada gorunmeniz ve iyi diyaloglar gelistirmeniz sonrasi kolay.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 22, 2012, 13:27:03 »
azcık arka ve çevre işi gibi duruyor malesef ama detaylarını bende bilmiyorum konuyu takipteyim....
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Kasım 22, 2012, 15:12:34 »
Az kalsın topuklar gidiyordu :) Varsa yürek ve para gir,değilse vazgeç.

Benim yaşadıklarımı aktarayım

2001 model bir bmw 740 almak istedim.Araca narkotik şube el koymuş bulgar plakalı.Önce ihaleye gireceğin araları beliryorsun sonra bir miktar harç yatırıyorsun.Açık arttırma genelde yediemin garajlarında yapılıyor.Orada herkes teklifini sunuyor.Bu normal olan kısım.Şimdi ise gerçek kısım.Orada baları tutmuş bir kaç kişi var birde seyirci gibi duran adamları.Önce seni söylleee bir süzerler.Sonra kibarca orada ne aradığını sorar ve hafiften gitmeni yada onların deyimi ile topuklaman istenir.Ama şu sansın var.Onlar arabayı alır ve sen onlardan alırsın.Bu yöntem daha güvenli ancak tamamen şans işi.Çürük bir arabaya denk gelebileceğin gibi güzel bir arabada alabilirsin.Neyse bırakalım şimdi mafya filmi çekmeyi.

Bu işin ticaretini yapmak için bir şekilde bu tayfa içersine dahil olmanız lazım.Yada onların ilgilenmedikleri araçlara talip olmalısınız.Yasal prosedurle rçok basit.İhaleye katılım formu al küçük bir miktar harç yatır.Açık attrımaya katıl, ihale sende kalırsa ve topukların hala sağlamsa parasını +kdv yatır arabayı al git.Bu kadar basit
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Kasım 22, 2012, 16:50:31 »
Büyük balıkta gözümüz yok kendi yağımızda kavurulacak şekilde iş görsek kafi :)
Az kalsın topuklar gidiyordu :) Varsa yürek ve para gir,değilse vazgeç.

Benim yaşadıklarımı aktarayım

2001 model bir bmw 740 almak istedim.Araca narkotik şube el koymuş bulgar plakalı.Önce ihaleye gireceğin araları beliryorsun sonra bir miktar harç yatırıyorsun.Açık arttırma genelde yediemin garajlarında yapılıyor.Orada herkes teklifini sunuyor.Bu normal olan kısım.Şimdi ise gerçek kısım.Orada baları tutmuş bir kaç kişi var birde seyirci gibi duran adamları.Önce seni söylleee bir süzerler.Sonra kibarca orada ne aradığını sorar ve hafiften gitmeni yada onların deyimi ile topuklaman istenir.Ama şu sansın var.Onlar arabayı alır ve sen onlardan alırsın.Bu yöntem daha güvenli ancak tamamen şans işi.Çürük bir arabaya denk gelebileceğin gibi güzel bir arabada alabilirsin.Neyse bırakalım şimdi mafya filmi çekmeyi.

Bu işin ticaretini yapmak için bir şekilde bu tayfa içersine dahil olmanız lazım.Yada onların ilgilenmedikleri araçlara talip olmalısınız.Yasal prosedurle rçok basit.İhaleye katılım formu al küçük bir miktar harç yatır.Açık attrımaya katıl, ihale sende kalırsa ve topukların hala sağlamsa parasını +kdv yatır arabayı al git.Bu kadar basit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Kasım 22, 2012, 20:04:11 »
Bazı lüks araçların  önemli parçalarını söküyorlar diye duydum .. Bizim bi abinin arabasında klima beyni çıkmamıştı mesela nasıl bişeyse :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)