0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotaların hiçbirinde camlar modüllü değil.2012 versoda avensiste corollada da yok.Aracı ççok iyi fiyata almıssınız.premıum ve 32 binde.Darbesi boyası kazası yoksa mukemmel fiyat bence.+
Simit tank 50 LT, 46 LT, 42 LT kapasiteli tanklar var.Size lpg kiti olarak prins öneririm.Biraz pahalıdır ama taktırdığınızda kaliteyi anlarsınız.Benzin-lpg geçişini fark bile etmezsiniz.Tabi keihine enjektör taktıracaksın.Bu enjektörleri toyota,honda ve mercedese enjektör üreten firma üretiyor.Piyasadaki en iyi enjektör.
Hayırlı olsun.
Kesinlikle brc taktırın. Yağlamalı sistemli prins taktırmayacaksanız eğer. Yağlama sistemine de pek inanmıyorum ya neyse...Zavoli falan düşünmeyin 'yetkili' bir brc bayiine gidin yalnız.
bende brc ye niyetliydim, ama aynı motora sahip biri bana kesinlikle zavolli diyor.. yok enjektör püskürtme basıncı bilmemkaçbin barmış vsvs gibi anlamadıgım bir açıklamaya yapıyor. siz neden zovolliyi geçin dediniz.? fikirinizi ögrenebilirmiyim?
tuncay bey araçta arka yolcu kapısı degişmiş, servis kaydına baktım sadece kapı degişimi 1995tl lik bir hasar başka bir onarım vs yok.(sene 2010) aracı ankarada fulledim urfaya kadar 750 km sabit 100km hız otobanda geldim tek diş kaldı şehir içi 80 km yaptım bu gün ışık yandı bence uzun yolda 70-80 km daha gider.. velhasıl bir depo ile 900km bence gayet iyi gibi.
aracınız hayırlı olsun,eğer tüketiminiz böyleyse bence lpg taktırmayın ,dizel arabalar bile bu tüketimi sağlayamıyor .
2006 verso var.Tavan lambasını door konumuna getirince hangi kapıyı acarsanız acın tavan lambası ve ön tarafta bulunan lamba yanıyor.Okuma lambaları hariç zaten onlar elle kontrol ediliyor.Sİzin tavan lambasının ampülu patlamıs herhalde.2009 larda durum nasıl bilemiyorum.