Sercan ya sen zexec midir nedir o aletin fiyatını biliyormusun ? Euro ile satıyorlar ve 2000 tl nın üstünde fiyat var .. ben direk kendileriyle konusmustum. Piioneer kenwood felam ayarında tutuyorlar kendilerini ..
bana gelen mail...
Merhaba Kerem Bey,
1- ZENEC ZE-NC620D içersindeki Navigasyon iGO 9 Primo' dur.
a) TMC Trafik Mesajı desteği ile İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Gebze Lokasyonlarında Online Trafik bilgisinden haberdar olup Alternatif Rotalar sunmaktadır. TMC Türkiye' de araç sabit sistem cihazlarında Sadece ZENEC' te bulunmaktadır.
2- Ürünün aracınıza montajı sağlandıktan, GPS ile haberleşmeye geçtikten sonra ürün içerisindeki Harita' nın daha günceli çıkmış ise 30 Gün sürede Ücretsiz Güncelleyebilirsiniz. Cihazlarımız her zaman en güncel Harita ile satılmaktadır.
3- ZE-NC620D' nin fiyatı 899 Euro + Kdv. Bonus ve HSBC Kredi Kartlarınıza Vade farksız 3 Taksit yapabilmekteyiz.
4- RVC60 ve RVC80 Modelleri IP68 Koruma sınıfındadır, zor koşul altında da su almadan çalışabilmektedir. Kamera Fiyatları 110 Euro + Kdv.
5- Toyota Avensis aracınız 2001 ve Sonrası bir model ise ZENEC CAN-BUS Interface ile Direksiyon Volume ve Şarkı İleri / Geri tuşlarınızı kullanabilmektesiniz. CAN-BUS Modülü 59 Euro + Kdv.
İstanbul' da bulunuyorsanız Anadolu Yakasında Servisimizde montaj ücretsiz yapılmaktadır, bilginize.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Ürün temini ve detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
ZENEC Türkiye
(0216) 550 0 962 (ZNC)
(0532) 755 0 962 (ZNC)
onun yerine tavsiyem
http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=311piranhanın TMC alıcılı navi sistemi.. çok abartılı bi fiyatı olduğunu sanmıyorum .. İstanbul için bi öneri